Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

N.K.Aslan

Zeer positief realistisch meedenkend en oplossingsgericht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te zien dat je onze aanpak waardeert. Ons doel is om altijd met onze klanten mee te denken en de beste oplossing te bieden.
Dank je wel voor het compliment.
Vriendelijke...
Dank je wel voor het compliment.
Damita

Ontevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de review, spijtig om te zien dat je niet tevreden bent. Indien je het op prijs stelt dat de behandelaar van het dossier hierover nog contact met jou opneemt dan kun je een... Goedemorgen, bedankt voor de review, spijtig om te zien dat je niet tevreden bent. Indien je het op prijs stelt dat de behandelaar van het dossier hierover nog contact met jou opneemt dan kun je een mail sturen met het dossiernummer naar webcare@das.nl.
Het Webcareteam van DAS

De DAS werkt op een manier die je het gevoel geeft dat je toch zelf vrij veel zelf moet uitzoeken of dat je zelf juridisch het dossier moet kennen om met elkaar te sparren.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de review, spijtig om te zien dat je niet tevreden bent. Indien je het op prijs stelt dat de behandelaar van het dossier hierover nog contact met jou opneemt dan kun je een... Goedemorgen, bedankt voor de review, spijtig om te zien dat je niet tevreden bent. Indien je het op prijs stelt dat de behandelaar van het dossier hierover nog contact met jou opneemt dan kun je een e-mail sturen met het dossiernummer naar webcare@das.nl.

J.

Snel, service gericht en duidelijk.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor deze mooie woorden en topscore.
Hier zijn we superblij mee.
Goedemorgen, hartelijk dank voor deze mooie woorden en topscore.
Hier zijn we superblij mee.
Mocht er weer iets zijn dan weet je ons te vinden en staan we graag weer voor je klaar.

Irene

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Irene, hartelijk dank voor het delen van je positieve beoordeling.
Je aanbeveling wordt enorm gewaardeerd.

Top!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het geven van deze topcijfers! Daar zijn wij heel blij mee.
Fijn om te zien dat je ons aanbeveelt en je review hebt willen delen.
Vriendelijke...
Fijn om te zien dat je ons aanbeveelt en je review hebt willen delen.
Het Webcareteam van DAS

Mijn ervaring was goed en ik was dan ook tevreden over de gang van zaken. Alles correct en zorgvuldig uitgevoerd.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een supermooie beoordeling. Daar worden wij blij van!
Heel fijn dat je zo tevreden bent over onze service en ons aanbeveelt.
Hartelijk dank voor het delen van je...
Goedemorgen, wat een supermooie beoordeling. Daar worden wij blij van!
Heel fijn dat je zo tevreden bent over onze service en ons aanbeveelt.
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS

Goede afloop van de zaak, prettige samenwerking

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het geven van een dikke 10!
Goed om te lezen dat de samenwerking prettig is verlopen en fijn dat je je review met ons hebt willen delen.
Vriendelijke...
Goedemorgen, hartelijk dank voor het geven van een dikke 10!
Het Webcareteam van DAS

Onze zaak is toch relatief snel en goed afgehandeld. Zonder de DAS rechtshulp had het er niet goed uitgezien.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, ontzettend fijn dat je zo tevreden bent over de afhandeling van de zaak. Daar zij wij blij mee.
Hartelijk dank voor het delen van je review en goed om te zien dat je ons...
Hartelijk dank voor het delen van je review en goed om te zien dat je ons aanbeveelt.

Joke hoekstra

De wachttijd aan de telefoon was wel pittig lang wachten totdat je iemand van das aan de telefoon kreeg.

Maar als je dan ineens medewerker aan de telefoon kreeg dan namen ze ook alle tijd voor mij en hielpen ze mij met goed deskundig advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Joke, fijn om te zien dat je ons alsnog een tien geeft ondanks dat je even moest wachten.
Hartelijk dank voor het delen, dit waarderen wij enorm.
Vriendelijke...
Hartelijk dank voor het delen, dit waarderen wij enorm.