Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van de vijf sterren.
Het wordt zeer gewaardeerd. Fijn om te zien dat je zo tevreden bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van de vijf sterren.
Het wordt zeer gewaardeerd. Fijn om te zien dat je zo tevreden bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen Ad, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven ondanks dat je nog niet helemaal zeker bent over je ervaring.
Bianca
Het...
Goedemiddag, top om te vernemen dat je zo goed, snel en duidelijk bent geholpen.
Bedankt voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Lia, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat alles soepel is verlopen en dat alles helder was.
Je aanbeveling wordt enorm gewaardeerd!
Vriendelijke...
Goedemiddag, we zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de snelle hulp die je hebt ontvangen. We waarderen het enorm dat je dit aan ons laat weten, dank daarvoor!
Vriendelijke...
Goedemorgen Fred, hartelijk dank voor je review en het hoge eindcijfer van 8/10. Ik ben blij dat je goed geholpen bent en tevreden bent over onze dienstverlening.
Vriendelijke...
Goedemorgen Martin, geweldig om te horen dat je uitstekend bent geholpen en dat er een passende financiele oplossing is gevonden. Dank je wel voor het delen.
Vriendelijke...
Goedemiddag, Gewoon Goed, daar doen we het voor en zo moet het ook zijn.
Dank je wel dat je deze review en prachtige score met ons hebt gedeeld.
Fijn dat je tevreden bent over onze...
Goedemiddag, fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Jammer dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer...
Goedemiddag, fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van je positieve review.
Linda