Deskundigheid
Duidelijkheid

R. van den Berg

Zie vorige opmerkingen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, goed dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Hartelijk dank hiervoor en fijn dat je ons aanbeveelt.

CvB

Zeer matig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Jammer dat je niet tevreden bent over het contact met ons. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer... Goedemiddag, fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Jammer dat je niet tevreden bent over het contact met ons. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar en dan hoop ik dat wij wel aan je verwachting kunnen voldoen.
Het Webcarerteqm van DAS

Ze hebben on s goed geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat wij je goed hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor het delen van je positieve review.
Het Webcareteam van DAS

Er zijn meer sterren te verdienen als er sneller wordt opgenomen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review. Het is op dit moment drukker dan normaal vandaar dat het wat langer geduurd heeft voordat je iemand aan de lijn kreeg. Mocht je ons nog eens... Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review. Het is op dit moment drukker dan normaal vandaar dat het wat langer geduurd heeft voordat je iemand aan de lijn kreeg. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan hoop ik dat wij het maximale aantal sterren ontvangen 😊

Prima geholpen!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent! Als we jouw compliment en de mooie beoordeling mogen doorgeven aan de betreffende jurist dan kan je een mail met je dossiernummer... Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent! Als we jouw compliment en de mooie beoordeling mogen doorgeven aan de betreffende jurist dan kan je een mail met je dossiernummer sturen naar webcare@das.nl o.v.v. Compliment. Dankjewel dat je dit met ons hebt willen delen.
Petra

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor het delen van jouw mening. Heel fijn dat je zo tevreden bent en ons met een mooie 8 beoordeeld hebt.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Goed geholpen, maar niet gewonnen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je, ondanks dat we het gewenste resultaat niet hebben kunnen bereiken, tevreden bent over onze service.... Goedemorgen, dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je, ondanks dat we het gewenste resultaat niet hebben kunnen bereiken, tevreden bent over onze service.
Joke
Het Webcareteam van DAS

Ik ben ze zeer dankbaar wat ze voor ons gdaan hebben.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je mooie beoordeling. Super om te lezen dat je erg tevreden bent over de hulp die mijn collega je heeft kunnen bieden.
Als er iemand in het bijzonder is aan wie ik...
Als er iemand in het bijzonder is aan wie ik jouw compliment kan doorgeven, dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. "compliment".
Joke

Goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, mooi om te zien dat je ons als “Goed” beoordeeld. Dank je wel voor de mooie 8.
Het Webcareteam van DAS

Deze zaak loopt nog dus we hebben nog contact

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je alvast je tevredenheid doorgeeft, dank daarvoor. Wij hopen deze mooie score vol te houden tot aan de eindstreep!
Het Webcareteam van...