Zaak was snel opgelost
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, bedankt voor het delen van je positieve ervaring, ons team streeft ernaar om efficiënte en effectieve service te bieden. Fijn dat het probleem snel is opgelost.
Vriendelijke...
Vriendelijke...
Goedemorgen, bedankt voor de recensie, ik ben blij om te zien dat je tevreden bent, we nemen je feedback ter harte. Ik hoop dat we je een eventuele volgende keer een 5-sterren ervaring kunnen...
Goedemorgen, hartelijk dank voor de terugkoppeling. Goed om te zien dat je ondanks de trage start toch tevreden bent over de behandeling van het dossier.
Damita
Het...
Goedemorgen Peter, ik vind het jammer om te lezen dat jouw ervaring niet heeft voldaan aan je verwachtingen. We nemen jouw feedback mee ter verbetering van onze dienstverlening.
Het is ook...
Goedemiddag, wat fijn om 5 sterren te krijgen. Goed om te zien dat je zo tevreden bent.
Dankjewel dat je dit met ons hebt willen delen.
Petra
Het Webcareteam...
Goedemiddag, hartelijk bedankt voor de mooie complimenten en het delen van jouw ervaring met DAS.
Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent en ons de maximale score hebt gegeven.
Mocht...
Goedemiddag, dankjewel voor de mooie woorden.
Als ik het compliment door mag geven aan mijn collega dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl.
Hartelijk dank voor het delen...
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van dit mooie compliment en de tien. Top!
Mocht je ons nog nodig hebben dan weet je ons te vinden.
Het...
Goedemiddag Jacques, hartelijk dank voor dit mooie compliment.
Deskundigheid is belangrijk bij ons!
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring.
Fijn dat je ons een acht geeft.
Het Webcareteam van DAS