Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je review. Top om te zien dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

Snel, duidelijk en werd goed op de hoogte gehouden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, het is altijd fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Hartelijk dank dat je ons aanbeveelt en dat je je ervaring met ons hebt willen delen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de perfecte score van 10/10. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service.
Bianca
Het...
Bianca

AvK

Zaak loopt nog, maar tot op heden erg tevreden over het contact. Inlevingsvermogen en begripvol personeel.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel dat je de moeite hebt genomen om, ondanks dat de zaak nog loopt, een review te schrijven met zulke mooie complimenten. Ik hoop dat het verdere verloop ook naar tevredenheid... Goedemiddag, dankjewel dat je de moeite hebt genomen om, ondanks dat de zaak nog loopt, een review te schrijven met zulke mooie complimenten. Ik hoop dat het verdere verloop ook naar tevredenheid zal verlopen.
Antoinette

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank voor de beoordeling. Fijn om te zien dat je ons aanbeveelt en dat je onze dienstverlening als “Goed” beoordeeld.
Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, dan hoop ik dat...
Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, dan hoop ik dat we je verwachtingen overtreffen!
Het Webcareteam van DAS

Een zeer bekwame organisatie met oog voor de cliënt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij streven ernaar om onze klanten altijd voorop te stellen, het doet ons dan ook goed om te zien dat onze inspanningen worden erkend.
Vind...
Vind je het leuk als ik dit compliment aan de behandelaar doorgeef? Stuur dan een e-mail naar webcare@das.nl, onder vermelding van het dossiernummer, we geven het graag door!

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, goed om te zien dat je onze service positief hebt beoordeeld. Hartelijk dank voor je aanbeveling en fijn dat je je review met ons hebt willen delen.

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een topcijfers heb je ons gegeven! Fijn om te zien dat je onze service als positief hebt ervaren en dat je ons aanbeveelt. Hartelijk dank voor het delen van je review.... Goedemorgen, wat een topcijfers heb je ons gegeven! Fijn om te zien dat je onze service als positief hebt ervaren en dat je ons aanbeveelt. Hartelijk dank voor het delen van je review.

Zeer goede ervaring.
Boven mijn verwachtingen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de mooie beoordeling, het is altijd fijn om te zien dat onze service gewaardeerd wordt. Goed om te lezen dat wij jouw verwachtingen hebben overtroffen.
Wil je dat ik...
Wil je dat ik jouw compliment ook deel met de behandelaar? Stuur dan een mail met het dossiernummer naar webcare@das.nl.

Ian

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Ian, wat een supermooie cijfers heb je gegeven en fijn om te zien dat je zo tevreden over ons bent. Daar zijn wij blij mee! Hartelijk dank voor het delen van je review.