2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Het was helaas nodig maar ze hebben alles weten te herstellen. De ervaring was dus positief

Werd telefonisch goed te woord gestaan, en alle data was hersteld wat ik niet had verwacht

Alles ging zeer vlot. Het is wel erg duur maar dat schijnt overal te zijn

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.
Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Wij wensen je veel plezier met de herstelde data!
Met vriendelijke...
Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.
Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Wij wensen je veel plezier met de herstelde data!
Team DRn

Goede ervaring, snelle reactie per mail en ze hebben al mijn bestanden terug kunnen halen van mijn kapotte externe HD.

Top resultaat!

Geen.

Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.

Diede Schutten

Heel vriendelijk geholpen met een meer dan geweldig resultaat!
Je hoopt deze mensen niet nodig te zijn, maar als je ze nodig hebt, kun je voor meer dan 100% op ze rekenen!!

Snelle en duidelijke communicatie voor, tijdens en na het recoveryproces

nvt

Beste Diede,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling.
Team DRN

Uitstekend, vooraf goed geregeld.

organisatie, en communicatie

bijlage bij email (de nota bijv.) aanduiding ervan duidelijker vermelden

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve review. Dank voor de feedback, wij zullen het mee nemen in ons verbeterproces.

Dylan

Duidelijke werkwijzen, voldoet aan al mijn verwachtingen

Duidelijke instructies voor algehele procedures

Beste Dylan,
Dank voor je beoordeling.

C. Veenstra

Via internet zijn we in contact gekomen met DRN. Op de website stonden al diverse scenario's beschreven waar onder onze. Bij de aanmelding konden we zeer vlot onze harde schijf aanbieden en... Via internet zijn we in contact gekomen met DRN. Op de website stonden al diverse scenario's beschreven waar onder onze. Bij de aanmelding konden we zeer vlot onze harde schijf aanbieden en verzenden. Het contact tussen ons en het bedrijf ging op een prettige en klantvriendelijke manier. De offerte kwam goed overeen met de uiteindelijke prijs, zonder andere verrassingen.

Het bedrijf komt zeer professioneel en ervaren over.

Wij zijn prima geholpen en te woord gestaan, ga vooral zo door!

Beste klant,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn dat alles zo naar wens is geweest.
Veel plezier met de herstelde bestanden.

Rijschool Abetoy

Het ging er vlot en transparant.

De communicatie verliep uitstekend.

Door gaan zoals jullie het nu doen!

Beste klant,
Dank voor de beoordeling. Fijn dat alles naar wens is geweest!

Jaap

Ik had de externe harddisc laten vallen. Deze maakt een schurend geluid en werd niet meer herkend door de computer. Hierop stonden alle foto’s en video’s sinds 2003 en daarmee ook alle dierbare... Ik had de externe harddisc laten vallen. Deze maakt een schurend geluid en werd niet meer herkend door de computer. Hierop stonden alle foto’s en video’s sinds 2003 en daarmee ook alle dierbare herinneringen van de fases van het opgroeien van onze dochter. Natuurlijk had ik géén backup....helaas...helaas. Ooit wel voor dat doel een NAS gekocht. Dit zijn van die momenten dat je realiseert dat dierbare herinneringen met een klap binnen 1 sec verloren kunnen zijn. Via internet vond ik goede referenties over DRN.
Tijdens het eerste telefonische contact werd al aangegeven wat er waarschijnlijk aan de hand was en hoe DRN data kan recoveren. De processtappen werden duidelijk uitgelegd. Daarna begon het wachten van 3 weken tot de analisten de data veilig hadden gesteld en wij het fijne antwoord kregen dat ca. 95% van alle foto’s en video’s (bijna 1TB) recovered waren.
We waren erg blij dat we nagenoeg alles terug hadden.

Vertrouwenwekkend. Zorgvuldig. Duidelijk

Nvt

Beste Jaap,
Hartelijk dank voor de uitgebreide en positieve review. Fijn dat bijna alles weer terug is.
Vergeet niet om een back-up te maken!

Chantal

Duidelijke website. Snelle reactie op vragen. En het belangrijkste....alle foto's terug. Een grote uitgave maar het is het waard!

Beste Chantal,
Dank voor je mooie beoordeling. Fijn dat alle foto's weer terug zijn!
Veel plezier hiermee.

Peter Francot

Prima ervaring. Snelle reactie op vragen en deskundig antwoord.

Deskundigheid en voor mij een 100% recovery uitgevoerd.

Voor een leek is de handelwijze vooraf niet helemaal helder maar na telefonische uitleg was het dat wel.
Wellicht de manier van aanpak met wat voorbeelden op de site erbij zetten (alhoewel ik het zo ook prima vond).

Beste Peter,
Dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de dienstverlening is bevallen.
Beste Peter,
Dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de dienstverlening is bevallen.
Wij hebben op de homepage een aantal case studies waarbij een aantal situaties als voorbeeld zijn genomen. Wellicht moeten we dit beter benadrukken.