2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Hoge kosten en ondanks dat je vooraf goed geïnformeerd wordt heb je tóch het gevoel van een black-box. 'Wordt mijn data wel/niet hersteld, komt mijn harde schijf aan zonder transportschade, vertrouw... Hoge kosten en ondanks dat je vooraf goed geïnformeerd wordt heb je tóch het gevoel van een black-box. 'Wordt mijn data wel/niet hersteld, komt mijn harde schijf aan zonder transportschade, vertrouw ik hen dat zij eerlijk zijn over wat er met de schijf aan de hand is en zijn ze eerlijk over de kosten?'

Uiteindelijk hebben ze foto's van een hele mooie vakantie hersteld, dat heeft een klein vermogen gekost maar je kunt zeggen dat het uiteindelijk elke cent waard is geweest.

Telefonische bereikbaarheid en additionele toelichting op het hele recovery proces is goed.

Geen suggesties.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de beoordeling. Gelukkig zijn de foto's weer terug.
Veel plezier hiermee!

Joyce van den Bos

Heel correct en duidelijk in communicatie. Zeer prettig geholpen. Bovendien 100% succesvol!

Ondanks nul persoonlijk contact voelde het persoonlijkbasn.

Geen idee

Beste Joyce,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling.
Fijn dat alle bestanden weer terug zijn, veel plezier hiermee!

Goed en duidelijke communcatie

Je wordt goed geinformeerd dat de schijf binnen is en hoe de ontwikkelingen gaan.

Misschien iets aan de prijs doen, erg prijzig .

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.
Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.
Wij begrijpen dat de recovery prijzen als hoog ervaren kunnen worden. Er komt veel kijken bij het proces en het is zeer specialistisch werk. Desondanks proberen wij er alles aan te doen om de prijs zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen. Een data recovery proces is in principe altijd maatwerk.

inge Jansma

We hadden veel te lang gewacht met het zoeken naar een plek in de cloud: man en kinderen gingen voor met de aanschaf van nieuwe computers en dei van moeders werd ouder en ouder en niet clouder. We hadden veel te lang gewacht met het zoeken naar een plek in de cloud: man en kinderen gingen voor met de aanschaf van nieuwe computers en dei van moeders werd ouder en ouder en niet clouder.
Op een dag BAF: geen respons meer.
Lang getwijfeld, maar toch 7 maanden gespaard in de hoop dat er van mijn CV en sollicitaties, onze huwelijks- en vakantiefoto's, alle vormgevingsdingen die ik ooit gedaan heb en alle teksten die ik heb geschreven; alle liedjes die ik ooit heb gezongen en alle recepten die ik heb verzameld en voor verschillende gezelschappen gekookt wat terug te halen zou zijn.
Het was een groot bedrag, vreselijk eng: een enorme gok. We zijn niet op vakantie geweest, niet uiteten en hebben geen terrasjes gepikt.
Het was het heel erg waard: vrijwel alles is gered van mijn gecrashte harde schijf.
Ik ben de mensen van DRN intens dankbaar.

Beste Inge,
Hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling. Het is inderdaad spannend wanneer er zoveel belangrijke bestanden op een dataschijf staan.
Gelukkig is het gelukt om vrijwel...
Beste Inge,
Gelukkig is het gelukt om vrijwel alles terug te halen. Veel plezier hiermee!
Team DRN

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik heel blij ben met de service van Data Recovery Nederland. Mijn harde schijf was gevallen en daardoor niet meer leesbaar. Daarna ben ik bij meerdere hardware... Ik kan niets anders zeggen dan dat ik heel blij ben met de service van Data Recovery Nederland. Mijn harde schijf was gevallen en daardoor niet meer leesbaar. Daarna ben ik bij meerdere hardware zaken langsgegaan om te vragen of ze me konden helpen met het herstellen van mijn verloren bestanden maar helaas. Data Recovery Nederland heeft me gelukkig wel kunnen helpen. Mijn harde schijf is volledig hersteld en al mijn bestanden staan op een nieuwe bijgeleverde externe opslag. Daarnaast vond ik het ook heel fijn dat ik een mail kreeg waarin een filelist stond waardoor ik wist welke bestanden ik ook alweer allemaal had verloren. Daarbij moet ik zeggen dat de communicatie via mail met Data Recovery Nederland ook heel fijn verliep, omdat ik snel antwoord kreeg en alles heel duidelijk was.

specialist
behulpzaam
communicatie
snel
gratis diagnose

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve review! Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Veel plezier met de herstelde bestanden.

Guido Veenstra

De data is grotendeels terug en dat is heel fijn en daarnaast de reden waarom we natuurlijk DRN hebben ingeschakeld. Je kan dus zeggen: ze doen wat ze beloven. Verbeteringen zie ik wel, zeker voor... De data is grotendeels terug en dat is heel fijn en daarnaast de reden waarom we natuurlijk DRN hebben ingeschakeld. Je kan dus zeggen: ze doen wat ze beloven. Verbeteringen zie ik wel, zeker voor de consument die al veel geld kwijt is aan de recovery, die wil je denk ik verder zo veel mogelijk ontlasten, hier zijn meer mogelijkheden voor. Ik las tijdens het bestel proces verder nergens dat de data op een externe HDD terug afgeleverd zou worden die je eroverheen moet betalen.

Ze bieden een no-cure-no-pay regeling aan. Dat maakt de stap makkelijker om jullie in te schakelen.

Ik kreeg een mail met vragen over de data op de harde schijf. Die heb ik direct beantwoord om alles te laten bespoedigen. Na een week heb ik gevraagd: is mijn mail met antwoord op jullie vragen... Ik kreeg een mail met vragen over de data op de harde schijf. Die heb ik direct beantwoord om alles te laten bespoedigen. Na een week heb ik gevraagd: is mijn mail met antwoord op jullie vragen aangekomen, want ik kreeg weer ene herinnering. Uiteindelijk vonden ze mijn mail in de spambox en zijn ze er mee aan de slag gegaan. Dit had verbeterd kunnen worden door aan te geven in de mail: na ontvangst krijg je direct een ontvangst bevestiging of door een link naar een pagina in de mail plakken waarop in een online formulier antwoord gegeven kan worden op de vragen. Dan heeft de klant daarna ook een bevestiging dat de antwoorden op de vragen goed beantwoord zijn. Ook lijkt me de verwerking intern bij DataRecoveryNederland dan sneller.

Bij het afleveren van de data is het jammer dat er enkel aangeboden wordt om je data op een schijf terug af te sturen. Die kosten krijg je er dus overheen, ook als het voldoet om de data digitaal te ontvangen (per download) omdat je zelf al een nieuwe externe HDD of cloud oplossing hebt. Voor het online terugsturen zijn prima encryptie mogelijkheden beschikbaar en je kunt daarna een button inbouwen voor de klant waarmee hij/zij de data kan vernietigen van jullie systemen. Iedereen heeft tegenwoordig een snelle internet verbinding.

Beste Guido,
Hartelijk dank voor je uitgebreide recensie.
Allereerst is het fijn om te vernemen dat de data grotendeels terug is.
Wat betreft het aanleveren van de data op een nieuwe...
Beste Guido,
Hartelijk dank voor je uitgebreide recensie.
Allereerst is het fijn om te vernemen dat de data grotendeels terug is.
Wat betreft het aanleveren van de data op een nieuwe externe schijf; het downloaden gaat inderdaad snel, maar het uploaden van gigantische aantallen data gaat helaas een stuk minder snel. Zelfs met de snelst beschikbare uploadsnelheid zal dit trager gaan dan het overzetten van data op externe harde schijven.
Wat betreft het mailverkeer. Dank voor deze feedback, we gaan kijken hoe dit beter kan.
Veel plezier gewenst met herstelde bestanden!

SHL Schoonmaak

Prima service, correcte en duidelijke informatie over levertijd en geen verbogen kosten

Telefonisch goed bereikbaar en klantvriendelijk

Beste klant,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Veel plezier met de herstelde data!

Bas Kroes

Goede, heldere communicatie. Duidelijke stappen in het proces. Fijn dat je een lijst krijgt te zien met de naam van de bestanden, die zijn gerecoverd, voordat je de finale betaling afrondt. Goede, heldere communicatie. Duidelijke stappen in het proces. Fijn dat je een lijst krijgt te zien met de naam van de bestanden, die zijn gerecoverd, voordat je de finale betaling afrondt.
Prijs is ook scherp, vergeleken met andere aanbieders.
Technisch ook uiteindelijk een goede job geleverd door DRN. Mijn foto’s die ik kwijt was, heb ik nu weer terug.

Communicatie, prijs, kwaliteit

Aanbieden van kortingscode via Facebook is prima. Alleen jammer dat dat pas oppopt op FB als je een opdracht hebt geplaatst. Dit is uiteindelijk prima opgelost door DRN.

Beste Bas,
Hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling.
Fijn dat de foto's weer terug zijn. Veel plezier hiermee!

Job

Ik heb mijn gecrashte 4TB externe harde schijf hier langsgebracht en heb gekozen voor de goedkopere, maar ook langere optie. Het kost misschien heel wat geld en tijd, maar ze hebben wel succesvol de... Ik heb mijn gecrashte 4TB externe harde schijf hier langsgebracht en heb gekozen voor de goedkopere, maar ook langere optie. Het kost misschien heel wat geld en tijd, maar ze hebben wel succesvol de bestanden van mijn schijf hersteld en netjes op een nieuwe harde schijf aangeleverd.

- Erg goede recovery
- Meedenkend team
- Goede communicatie

- Ontzettend hoge prijs
- Geen keuze in vervangende harde schijf, de aangeleverde schijf maakt veel herrie en zou ik zelf niet graag kopen
- Veel onduidelijkheid bij afleveren schijf...
- Ontzettend hoge prijs
- Veel onduidelijkheid bij afleveren schijf (locatie Maastricht)

Beste Job,
Dank je wel voor de de positieve beoordeling.
Beste Job,
Dank je wel voor de de positieve beoordeling.
Wij focussen ons op het terughalen van data en hebben gekozen voor 1 type schijf zodat we ook onder andere gemakkelijker support kunnen bieden.
Veel plezier met de herstelde data!
Team DRN

Prima informatie en service. Niet goedkoop maar dat zijn anderen ook niet.

Duidelijke informatie, communicatie, instructies, etc.

N.v.t.

Beste klant,
Dank voor de beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Veel plezier met de herstelde bestanden!