2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Dommerholt

Zeer prettig, klant vriendelijk.

Bij contact zeer goed te woord gestaan, met duidelijke uitleg informatie.

Telefonisch in de wacht, dan geen wachtmuziek.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat alles duidelijk is geweest.
Veel plezier gewenst met de herstelde data!
Team...
Beste klant,
Veel plezier gewenst met de herstelde data!

Sophie

Mijn vragen zijn zeer vriendelijk beantwoord met een duidelijke uitleg.
Mijn vragen zijn zeer vriendelijk beantwoord met een duidelijke uitleg.
De service is goed en snel. Ook prettig om de mogelijkheid te hebben zelf je harde schijf langs te brengen, waarna ik direct een e-mail ontving dat mijn recovery aanvraag in behandeling is.
Binnen een aantal dagen kon ik via een speciale link mijn benaderde bestanden inzien, om op deze manier zelf te bepalen of er voldoende data veilig is gesteld of om op dat moment de keuze te maken te stoppen met de recovery en de schijf zonder teruggehaalde data te vernietigen of terug te nemen.

Vervolgens ontving ik een dag na mijn betaling een nieuwe harde schijf met daarop alle data!

snelle en duidelijke communicatie betreft de te nemen stappen en voortgang van het proces

Beste Sophie,
Dank voor je uitgebreide beoordeling! Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Met vriendelijke...
Beste Sophie,
Team DRN

Data Recovery maakt waar wat ze beloven.

Sterk punt is de communicatie met DRN, alles gaat via email en alles is duidelijk.

niets

Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Team DRN

Heel goed, geen onverwachtse kosten en alles zeer duidelijk vemeld.

Heel goed, geen onverwachtse kosten en alles zeer duidelijk vemeld.

Ik had wel gehoopt at er meer bestanden gered konden worden, want veel bestanden vooral foto's zijn helaas niet meer goed. Echter was dit natuurlijk te verwachten, wanneer wij de harde schijf laten vallen.

Geen kosten voor het onderzoeken van de harde schijf
Je wordt van alle stappen op de hoogte gehouden

Nvt

Beste klant,
Dank voor de beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest. Het komt inderdaad helaas wel eens voor dat de schade te groot is om alle bestanden te herstellen.
Team DRN

Dienstverlening is conform hetgeen wat vermeld wordt op hun internetsite.

Dienstverlening is conform hetgeen wat vermeld wordt op hun internetsite.

Alleen administratieve afhandeling was niet altijd goed. Bv mails sturen van niet betaald terwijl spullen al geleverd waren

Conform tijdstippen vermeld op site

Beste klant,
Dank voor het achterlaten van een recensie.
Beste klant,
Dank voor het achterlaten van een recensie.
Excuses voor de verwarring wat betreft de administratieve afhandeling. Wij gaan hier beter op letten in de toekomst om het niet meer voor te laten komen.
Veel plezier met de herstelde bestanden.

R. Janssen

Heel tevreden. Wat gezegd wordt, wordt ook gedaan

Ontzettend vriendelijk en begripvol telefonisch contact

Het afgeefpunt in Breda was een beetje moeilijk te vinden. Niet qua adres maar welk gebouw op het adres.

Beste R. Janssen,
Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Wij gaan intern kijken hoe we de vindbaarheid van de locatie in Breda kunnen...
Beste R. Janssen,
Wij gaan intern kijken hoe we de vindbaarheid van de locatie in Breda kunnen verbeteren. Dank voor de feedback.

Ilse Faber

Mooie vlotte reacties en behandeling. Hele duidelijke informatie en communicatie.

Duidelijke communicatie.

Ga zo door!

Beste Ilse,
Hartelijk dank voor de mooie review.

Administratiekantoor Donatz

Hele snelle service, goede feedback en goed werk geleverd.

Snelle reacties!

Beste klant,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat alles naar wens is geweest.

Bas Wessel

Wij hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf

Snel, accuraat en klantvriendelijk

Ondanks een privé situatie is er door RND goed meegedacht in deze situatie

Beste Bas,
Dank voor de positieve recensie. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Veel plezier met de herstelde bestanden!

Sportplaat.nl

Techbedrijven blinken meestal niet uit in communicatie. DRN past niet in dat rijtje. Ik werd van iedere stap en mogelijkheid goed geïnformeerd.

Ik kreeg alle opties vooraf duidelijk uitgelegd. Top hoor.

Ik had graag willen weten wat voor type harddisk ik terug zou krijgen.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de mooie woorden. Hier doen we het voor :)
Beste klant,
Hartelijk dank voor de mooie woorden. Hier doen we het voor :)
Wij willen ook graag meerdere schijven kunnen aanbieden, het is echter lastig om per schijf (en kleur) een voorraad aan te houden.
Veel plezier met de herstelde data!