2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Duidelijke communicatie en alles snel opgelost

Communicatie tijdens het proces

Uiteindelijk moet je betalen als minimaal 70% van de data hersteld kan worden. Dit kan duidelijker worden vermeld bij het starten.

Beste klant,
Dank voor de beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Beste klant,
Dank voor de beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Wij geven vooraf altijd duidelijk aan dat wij een recovery als geslaagd beschouwen, bij het herstellen van 70% van de bestanden. Indien er minder dan 70% hersteld kan worden, dan is het aan de klant om hier wel of niet mee akkoord te gaan.
Veel plezier met de herstelde data!

C. Mink

Snel en professioneel. Communiceren adequaat en correct. Prima ervaring !! Resultaat volledig naar onze wens.

Professioneel, goed communiceren en geweldig resultaat.

Geen aparte tips.

Beste C. Mink,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Veel plezier met de herstelde bestanden.
Met vriendelijke...
Beste C. Mink,
Veel plezier met de herstelde bestanden.

Deze zijn goed.

Duidelijke communicatie

Goed bezig

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.
Veel plezier gewenst met de herstelde bestanden!

Ruben

Prijs koopt in dit geval kwaliteit: alle data is gered van mijn licht beschadigde harde schijf. Snelle communicatie, uitstekende dienstverlening.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces, deadlines worden gehaald en de kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend.

Een minpunt is de dure, verplichte aanschaf van een externe harde schijf om het recoveryproces af te ronden. Ik had zelf al een nieuwe gekocht en had deze graag aangeleverd, maar dat bleek om... Een minpunt is de dure, verplichte aanschaf van een externe harde schijf om het recoveryproces af te ronden. Ik had zelf al een nieuwe gekocht en had deze graag aangeleverd, maar dat bleek om 'logistieke redenen' niet mogelijk.

Beste Ruben,
Dank voor de uitgebreide beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Beste Ruben,
Wij gebruiken uitsluitend eigen (nieuwe) schijven om de data aan te leveren. Op deze wijze kunnen wij ook garantie geven op de data.
Veel plezier gewenst met de herstelde bestanden.

Goed!

snelle service

nee alles is goed

Beste klant,
Dank voor het beoordelen van onze dienstverlening.
Veel plezier met de herstelde bestanden!
Team DRN

De ervaring is, vooraf duidelijk communicatie en correcte afwikkeling.

vooraf duidelijk communicatie en correcte succesvolle afwikkeling

Enig punt van kritiek is de toch wel forse prijs, zeker omdat de schijf uiteindelijk niet beschadigd bleek maar enkel niet leesbaar door beschadigde leesapparatuur.

Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Beste klant,
Wij begrijpen dat de recovery prijzen als hoog ervaren kunnen worden. Er komt veel kijken bij het proces en het is zeer specialistisch werk. Desondanks proberen wij er alles aan te doen om de prijs zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen. Een data recovery proces is in principe altijd maatwerk.
Veel plezier met de herstelde bestanden!

Ton Werkman

Heel goede ervaring. Makkelijk telefonisch bereikbaar. Vriendelijk en informatief.

Het was wat ik verwachtte

Ik zou het niet weten. Alles ging prima.

Beste Ton,
Veel plezier gewenst met de herstelde bestanden!
Team DRN

Snelle analyse van de harddisk.
Duidelijke overzicht wat er gedaan wordt. Ook duidelijk dat er mogelijk het ook niet hersteld kan worden.
Mooi overzicht van de herstelde...
Snelle analyse van de harddisk.
Mooi overzicht van de herstelde folderstructuur.
99% van de harddisk hersteld.
Top.

De vele aflever locaties.

Het afleveren van de harddisk thuis kan beter. Optie om dit te doen met handtekening bij aflevering.

Beste klant,
Dank voor de uitgebreide beoordeling. Fijn dat vrijwel alle bestanden weer terug zijn. Veel plezier hiermee!

PCvriend

Doet wat het moet doen

data terg

Beste klant,
Dank voor het beoordelen van onze dienstverlening!
Team DRN

Prettig contact en duidelijke informatievoorziening.

Goede service en communicatie.

Nee, heel tevreden!

Beste klant,
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Veel plezier gewenst met de herstelde bestanden.