2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Beste klant,
Dank voor de hoge waardering!

Carina

Fijne service, goede communicatie. Ondanks het feit dat mogelijk maar 75 procent van mijn schijf gerepareerd kon worden. Hebben ze alles op alles gezet om de schijf voor 100 procent te repareren. Ik... Fijne service, goede communicatie. Ondanks het feit dat mogelijk maar 75 procent van mijn schijf gerepareerd kon worden. Hebben ze alles op alles gezet om de schijf voor 100 procent te repareren. Ik had al mijn bestanden nog.

Communicatie, snelle reactie

Beste Carina,
Hartelijk dank voor je positieve review. Wij doen er bij iedere datadrager alles aan om alle data te redden.
Met vriendelijke...
Beste Carina,
Team DRN

Zeer positieve ervaring, alles netjes hersteld en erg klantvriendelijke en makkelijk bereikbaar.
Mogelijkheid voor versnelde recovery vind ik deels geldklopperij, wanneer je hier niet voor kiest wordt er ook het maximaal aantal dagen over gedaan.

Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling. Sommige recovery's hebben wat langer nodig. Dit hangt van de schade en type datadrager af. Wij zullen nooit met opzet langer over een recovery doen.
Dit is ook terug te zien in andere recensies waarin mensen aangeven dat ze hun dat data eerder hebben ontvangen dan verwacht.

Duidelijk en helder

helaas kan ik geen bedenken

Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling.
Veel plezier gewenst met de herstelde bestanden.
Team DRN

Zeer goede en professionele behandeling en snelle afwerking

Zeer betrouwbaar en met goed resultaat redden van data

zo het zo niet weten

Beste klant,
Dank voor het achterlaten van een positieve recensie.
Team DRN

We hebben onze schijf ingeleverd, en die is bij Data recovery blijven liggen.
We moesten er zelf achter aan mailen of onze schijf in behandeling was genomen.
Vond wij niet fijn want het...
We hebben onze schijf ingeleverd, en die is bij Data recovery blijven liggen.
We moesten er zelf achter aan mailen of onze schijf in behandeling was genomen.
Vond wij niet fijn want het gaat om dierbare dingen, en wij vonden het niet zorgvuldig dat de schijf nog niet in behandeling was. Ons emailadres was verkeerd overgenomen.

Geef aandacht aan dingen die in behandeling zijn, en kijk jullie eigen inbox na of een mail wel goed aangekomen is.

Beste klant,
Dank voor de feedback. Excuses voor het feit dat het proces langer heeft geduurd hierdoor! Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest.
Desondanks veel plezier gewenst met de...
Beste klant,
Desondanks veel plezier gewenst met de herstelde bestanden.

R

Zeer tevreden! Je stuurt de datadrager op en na GRATIS analyse krijg je een uitgebreide offerte met de exacte kosten

Goede service, snelle afhandeling van de reparatie. vooraf offerte ontvangen met exacte kosten is erg prettig.

Geen aanmerkingen

Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling!
Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.

Roel Peeters

We hebben een enorm groot deel van onze foto's terug, dus echt enorm blij met DRN! Zo dom geweest om ons gehele fotobestand op 1 externe harde schijf te zetten die crashte, dus ja, dit was echt onze... We hebben een enorm groot deel van onze foto's terug, dus echt enorm blij met DRN! Zo dom geweest om ons gehele fotobestand op 1 externe harde schijf te zetten die crashte, dus ja, dit was echt onze laatst mogelijkheid om alle foto's terug te krijgen en dat is grotendeels gelukt. Dank is enorm groot\\\\\\\\1

Heldere, snelle info, bij vragen werd ik snel geholpen en fantastisch resultaat. Zeer tevreden klant dus!

Zeer tevreden, zo 1,2,3 geen verbeterpunten.

Beste Roel,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat bijna alles weer terug is en de dienstverlening naar wens is geweest.
Veel plezier gewenst met de herstelde foto's!
Met...
Beste Roel,
Veel plezier gewenst met de herstelde foto's!

B. Konings

Absoluut topbedrijf, die met de grootst mogelijke zorgvuldigheid de data op mijn mijn harde schijf wist te redden. Slechts 1,65% was beschadigd. Bijna 1TB aan informatie was dus bijna volledig... Absoluut topbedrijf, die met de grootst mogelijke zorgvuldigheid de data op mijn mijn harde schijf wist te redden. Slechts 1,65% was beschadigd. Bijna 1TB aan informatie was dus bijna volledig hersteld.

De zorgvuldigheid, communicatie (zowel telefonisch, per mail als via sociale media. Bij mijn harde schijf duurde het herstellen langer dna voorzien. Dit werd echter steeds keurig gemeld.

nvt

A. Klasen

Nadat mijn harde schijf was gecrasht hebben de mensen van DRN deze weer hersteld. Uitstekende service, heldere uiteenzetting van eventuele mogelijkheden en een eerlijke offerte.

Niet noemenswaardig, maar ik ben niet echt bekend met de materie.

Beste A. Klasen,
Hartelijk dank voor de mooie recensie. Fijn dat de data weer terug is.
Veel plezier gewenst met de herstelde data!