2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Mathijssen

Super bedrijf, erg professioneel en erg duidelijke uitleg!
We zijn erg dankbaar, door jullie heb ik bijna alle bestanden terug van de geboorte tot nu, van onze twee zoontjes!

Goede service
Vriendelijk

Nvt

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat de foto's van je zoontjes weer terug zijn!
Veel kijkplezier hiermee.

DJ van Steenbruggen

Mijn ervaring met Data Recovery Nederland is zeer positief: ik word prettig te woord gestaan, er wordt meegedacht in het oplossen van het probleem en mijn HDD die ik ter 'redding' had aangeboden is... Mijn ervaring met Data Recovery Nederland is zeer positief: ik word prettig te woord gestaan, er wordt meegedacht in het oplossen van het probleem en mijn HDD die ik ter 'redding' had aangeboden is geheel hersteld, tegen een zeer acceptabele prijs. Ooit was ik naar Stellar gegaan met hetzelfde probleem, maar dat is niets geworden. Ik kan iedereen aanraden om met "data problemen" naar Data Recovery te gaan.
Bij Data Recovery is het ook zeer duidelijk wat er gedaan gaat worden en wat uiteindelijk gedaan is om je zo waardevolle data te redden. Ik raad iedereen Data Recovery aan!

Duidelijke communicatie, vriendelijke bejegening, perfecte redding van mijn data.

Ik ben zo goed geholpen dat ik niet zou weten wat er beter kan

Beste DJ van Steenbruggen,
Hartelijk dank voor de positieve review!
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is geweest en wij het probleem wel konden oplossen.
Veel plezier met de...
Beste DJ van Steenbruggen,
Hartelijk dank voor de positieve review!
Veel plezier met de herstelde data.
Team DRN

Alle 250 GB aan data konden hersteld worden...dat was de prijs dubbel en dwars waard!

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve review. Veel plezier met de herstelde data!

van der Boom

Goede service en de snelheid bepaald u zelf

dat privacy erg belangrijk is

Niet gevonden

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve review.
Veel plezier gewenst met de herstelde bestanden.

Komori International Europe

Positive experience in all aspects

Most of information is to be found in the Web site when you approach the company for first time

Dear customer,
Thank you for your positive review.
Best regards,
DRN Team

Joop Maissan

Het was een prettige ervaring. Ik had gedacht dat ik de computer ging afgeven bij het bedrijf zelf in Utrecht, maar dat bleek een bedrijvengebouw te zijn waar ik de computer moest afgeven bij de... Het was een prettige ervaring. Ik had gedacht dat ik de computer ging afgeven bij het bedrijf zelf in Utrecht, maar dat bleek een bedrijvengebouw te zijn waar ik de computer moest afgeven bij de receptie. Dat had ik niet verwacht

de helderre communicatie is opvallend en prettig

Ik had bij het afgeven van de computer wel iets van een recu of bon verwacht. Het was ongemakkelijk de computer af te geven zonder bewijs dat ik dat gedaan had. Ik had daar in eerste instantie spijt... Ik had bij het afgeven van de computer wel iets van een recu of bon verwacht. Het was ongemakkelijk de computer af te geven zonder bewijs dat ik dat gedaan had. Ik had daar in eerste instantie spijt van.

Beste Joop,
Dank voor de beoordeling! Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Wij gaan binnenkort gepersonaliseerde afgiftebewijzen verstrekken aan klanten.
Met vriendelijke...
Beste Joop,
Dank voor de beoordeling! Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Wij gaan binnenkort gepersonaliseerde afgiftebewijzen verstrekken aan klanten.
Team DRN

Zeer goede en transparante communicatie

- communicatie
- snel overzicht van data recovery
- aanmelding case is simpel via website

- verzendopties

Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling!
Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling!
Wij zijn momenteel bezig met een nieuw systeem en bekijken ook de mogelijkheden om onze klanten gewenste levertijdstippen te laten selecteren.
Wat we nu al doen is een track&trace naar klanten sturen zodat zij in ieder geval een indicatie hebben van de aflevertijd.

My Skills Video

Vakbekwaam. zeer vriendelijk en goede prijs.

Goede service. zeer vakbekwaam

nee. was uitstekend.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens is geweest.
Veel plezier met de herstelde data!
Team DRN

Excellent experience. DRN has a very customer friendly approach to providing their services. No recovery no pay.

The option to seek a diagnosis before resolution is something that will ensure, I will come back to DRN in future

Dear customer,
Thank you for your review!
We are glad to read that you were happy with our service.
Best regards,
DRN Team

Na het opsturen van de harde schijf ontving ik vrij snel de offerte met de indicatie van de schade aan de schijf. Ook het uitlezen en uitleveren na opdracht verliep snel en goed. Gelukkig voor ons... Na het opsturen van de harde schijf ontving ik vrij snel de offerte met de indicatie van de schade aan de schijf. Ook het uitlezen en uitleveren na opdracht verliep snel en goed. Gelukkig voor ons was de voor ons belangrijke data niet beschadigd, en kunnen wij het defect van onze laptop weer afsluiten.

Kundig bedrijf die zelfs de vooraf geopende harde schijf nog hebben kunnen uitlezen en een snelle levering.

Het is in het begin even lastig zoeken in de datalijst die werd opgestuurd na uitlezing, om te kunnen controleren of de data die voor ons belangrijk was niet verloren was gegaan. Mogelijk dat een... Het is in het begin even lastig zoeken in de datalijst die werd opgestuurd na uitlezing, om te kunnen controleren of de data die voor ons belangrijk was niet verloren was gegaan. Mogelijk dat een index van waar gekeken moet worden dit vergemakkelijkt voor mensen met minder ict ervaring.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de uitgebreide recensie. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Veel plezier met de herstelde data!