2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

A. Peters

DRN heeft onlangs de data van onze ogenschijnlijk onherstelbare en onleesbare externe harde schijf hersteld. Natuurlijk tjokvol met historische video's en foto's van ons gezin. Daar waar we bang... DRN heeft onlangs de data van onze ogenschijnlijk onherstelbare en onleesbare externe harde schijf hersteld. Natuurlijk tjokvol met historische video's en foto's van ons gezin. Daar waar we bang waren de data voorgoed kwijt te zijn, is DRN in staat gebleken zo'n 70 a 80% van de originele data te herstellen, tot onze grote vreugde. Na zo'n 2 a 3 weken (hadden voor een standaard recovery gekozen) kwam de herstelde data netjes op een nieuwe beveiligde harde schijf retour.

Prijsstelling bij offerte zijn natuurlijk enigszins arbitrair (DRN hanteert een bepaalde prijs bij een minimale recovery van een bepaald % van je originele data, maar bij een onleesbare schijf is het lastig te bepalen hoeveel originele data je in totaal had en of de prijs fair is), en ik moest na het verlopen van de gestelde 14 werkdagen levertermijn eenmalig informeren naar de status van de recovery, maar de geleverde dienst is prima. Ik zou een evt volgende keer opnieuw contact opnemen met DRN.

Professionele uitstraling, uitgebreide offerte en aanverwante voorwaarden.

Pro actieve status communicatie op moment (of net voordat) de levertermijn verloopt. Ook weet de klant rond vakantie periodes niet wat exact de DRN werkdagen zijn en of het terecht is dat het wat... Pro actieve status communicatie op moment (of net voordat) de levertermijn verloopt. Ook weet de klant rond vakantie periodes niet wat exact de DRN werkdagen zijn en of het terecht is dat het wat langer lijkt te duren dan afgesproken.

Toen we nog in offerte stadium zaten kreeg ik bijna dagelijk herinneringsmail omtrent mijn besluit om al dan niet met DRn in zee te gaan. De commerciele afdeling is dus heel voortvarend in haar communicatie met de klant, na aankoop van de service lijkt de technische afdeling misschien wat minder voortvarend?

Beste klant,
Allereerst dank voor de uitgebreide beoordeling. Onze prijzen zijn altijd gebaseerd op de werkzaamheden die wij uitvoeren. Hierom beginnen wij ook altijd het proces met een diagnose, zodat wij duidelijkheid kunnen bieden in wat de kosten zijn, welke problemen zich voordoen en welke werkzaamheden wij moeten verrichten om de data terug te halen.
Wat betreft het minimale recoverypercentage; dit heeft vrij weinig met de prijs te maken maar meer met een garantieregel welke wij bieden in het proces. Wanneer er namelijk minder dan 70% van de belangrijkste data wordt teruggehaald heeft u als klant de mogelijkheid om af te zien van het herstel, mocht dat de wens zijn. Wanneer u afziet van het herstel komen alle kosten van de recovery te vervallen.
Omtrent de status: in uw geval is de recovery inderdaad 1 dag later dan de aangegeven indicatiedoorlooptijd opgeleverd. Omdat dit maar een dag betrof hebben wij u hierover niet geïnformeerd. Om onduidelijkheden te voorkomen hadden we dit waarschijnlijk beter wel kunnen doen. Onze excuses hiervoor. Wel zijn wij bezig met een eigen portaal zodat wij zaken zoals dit een stuk makkelijker kunnen communiceren.
Wij willen u in ieder geval hartelijk bedanken voor uw feedback, en vinden het fijn om te horen dat de algemene dienstverlening naar wens is geweest.
Team DRN

De informatie op de website is duidelijk. Er wordt correct gewerkt volgens de beschreven procedure.
Aan alles zie je dat DRN een ervaren bedrijf is. Het geheel maakt een betrouwbare indruk.
Ik zal DRN dan ook aanbevelen in mijn omgeving.

In mijn geval waren er geen verrassingen. Alles volgens plan, zowel info, planning als financieel.

Zie opmerkingen over website.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen.

Malou van Hoof

Harde schijf stuk. 100% data veiliggesteld door DRN

Sterke communicatie. Als ik vragen per mail stuurde werd ik meteen gebeld met een uitgebreid antwoord.

Nieuwe harde schijf start niet altijd op en piepte vanaf eerste gebruik af en toe. Data staat er wel volledig op maar schijf vertrouw ik niet helemaal.

Beste Malou,
Dank voor je positieve beoordeling!
Het is inderdaad niet de bedoeling dat de nieuwe harde schijf dat soort geluiden maakt.
Inmiddels heeft één van onze medewerkers al...
Beste Malou,
Dank voor je positieve beoordeling!
Inmiddels heeft één van onze medewerkers al contact opgenomen en is dit opgelost.
Team DRN

DRN was voor mij wat moeilijk te vinden in Zwolle, maar toen ik eenmaal bij de receptiebalie was, werd ik geweldig goed geholpen door de dames daar. Door deze ontvangst had ik direct het gevoel dat... DRN was voor mij wat moeilijk te vinden in Zwolle, maar toen ik eenmaal bij de receptiebalie was, werd ik geweldig goed geholpen door de dames daar. Door deze ontvangst had ik direct het gevoel dat ik mijn Harddisk hier in goede handen was.

Heel goede informatie via de mail: we konden zelfs het produkt volgen terug naar ons adres

Slechts 1 ding vond ik jammer. In de mails is het vaak je, jij of jullie. Als wat ouder iemand komt mij dat een beetje vreemd over.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de review. We gaan deze feedback intern bespreken.

Disk

Van begin tot aan retour van mijn files op crashes hard disk goede customer service

Duidelijke informatie

Beste klant,
Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn om te vernemen dat de ervaring positief is geweest.

Marco Beumer

Hele duidelijke begeleiding en nette afhandeling. Blij dat alle bestanden hersteld konden worden!

De communicatie en de te maken keuzes zijn heel helder.

Beste Marco,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.

Ubuntu

Goed contact, al mijn data terug kunnen krijgen, dus ik ben super blij.
Goed contact, al mijn data terug kunnen krijgen, dus ik ben super blij.
Er waren tijdens het proces wat misverstanden waardoor het langer duurde, maar daar ben ik netjes voor gecompenseerd. En het was eind december en ik kwam met een voor hun aparte probleem want ik ben linux gebruiker, dus ik heb er wel begrijp voor.

Goed contact, flexibel, denken goed mee en pragmatische houding.

Afspraken beter in het proces meenemen. Interne communicatue.

Beste klant,
Dank voor de eerlijke beoordeling. Nogmaals excuses dat het wat langer heeft geduurd.
Team DRN

Originele harde schijf niet terug gekregen
Schijf via post gestuurd, nadrukkelijk benadrukt dat ik dat NIET wilde. Toch gebeurd.

Scherper zijn op verzoek om kostbare harde schijf (met persoonlijke informatie) NIET via de post te versturen. Ik had hem graag op komen halen.
Ook de oude harde schijf bewaren en niet naar...
Ook de oude harde schijf bewaren en niet naar een ander pand aan de andere kant van het land sturen.

Beste klant,
Dank voor de review. Allereerst excuses voor het feit dat de data per post is opgestuurd terwijl dit niet de voorkeur had. Wel willen wij benadrukken dat wij data altijd versleuteld versturen. Niemand kan dus bij deze data zonder een code.
De oude schijf ligt nog bij ons. We hebben nadat je hebt aangegeven de oude schijf retour te willen, een ophaalbericht verstuurd, maar nooit reactie op gekregen. Uiteraard ben je nog steeds van harte welkom om de schijf op te halen.
Team DRN

Wat ze beloven maken ze waar. Ik ben super tevreden, alle bestanden op mijn gecrashte schijf zijn terug! Top.

Een ophaaldienst, dan hoef ik er verder geen tijd in te steken.

Beste klant,
Dank voor de goede feedback! Fijn dat je tevreden bent geweest met de dienstverlening.
Team DRN

Een professioneel en betrouwbare dienstverlener. Hebben mijn data van een externe harde schijf op een kleine file na volledig weten te herstellen.

Goed en duidelijk advies.

Beste klant,
Dank voor de positieve review! Helaas komt het wel eens voor dat we niet alle bestanden kunnen herstellen, maar in de meeste gevallen herstellen we wel alle bestanden.
Veel...
Beste klant,
Veel plezier met de herstelde data.