2001 beoordelingen

Recovery resultaat

2001 Reviews

Beelen

Snelle en correcte afhandeling

Duidelijke inzage in werkwijze en kosten

Afgifte in Amsterdam was niet heel goed te vinden. Ingang pand en waar af te geven.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de feedback.
We gaan kijken hoe we de vindbaarheid kunnen verbeteren van onze locatie in Amsterdam. Dank voor het doorgeven!
Met vriendelijke...
Beste klant,
Hartelijk dank voor de feedback.

Ten Broek Techniek

Doet precies wat ze beloven

gemak van opsturen of zelf afgeven op een opgegeven adres

ik zou het niet weten

Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling!

Zeer goeie ervaring.

Zeer vlotte en accurate communicatie.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve recensie.
We zijn blij te vernemen dat de dienstverlening goed is bevallen.
Team DRN

Uitstekend. Niets minder dan dat.

Alles

Beste klant,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!

Marco

Mijn ervaring met Data Recovery Nederland is dat het er erg allemaal professioneel uitziet. De website kwam goed over en ook de geautomatiseerde mailings waren top. Alleen bij de service en het... Mijn ervaring met Data Recovery Nederland is dat het er erg allemaal professioneel uitziet. De website kwam goed over en ook de geautomatiseerde mailings waren top. Alleen bij de service en het geleverde product ging het mis.

Zo werd er heel traag op mijn mails gereageerd waardoor alles erg lang duurde. In totaal ben ik 2,5 maand bezig geweest met het ontvangen van mijn bestanden. Dit kwam doordat als eerst bij de filelist een hoop belangrijke bestanden ontbraken. Na contact met hun te hebben gehad hebben ze toch 1,5 TB van de 2TB kunnen terughalen. Wat ik persoonlijk wel weinig vond... Toen ik eenmaal akkoord ging met de filelist kreeg ik de factuur opgestuurd. Daarbij heb ik vermeld dat ik de oude schijf niet retour hoefde. Toch kreeg ik deze retour. Het is niet erg, maar toch weer een bevestiging dat ze niet goed luisteren. Want toen ik de schijf eenmaal ontving bleek dat deze geformateerd was als NTFS, wat speciaal voor Windows computers is. Wat ik vreemd vond, want ik heb nog aangegeven dat ik met een Mac werk. Toen weer contact gezocht en vervolgens mocht ik hem weer retourneren. Eenmaal daar bezorgd kreeg ik maar geen reactie. Na een week nam ik contact op en bleek dat ze de schijf kwijt waren. Gelukkig was die al snel boven water.

Mijn bestanden zijn gelukkig wel heel aangekomen. Daar ben ik blij om.

- Het herstellen van de bestanden
- Automatische mail ter bevestiging

- Communicatie is slecht en traag. Hierbij wordt niet goed geluisterd.
- Helaas niet al mijn bestanden gerecoverd.
- Extreem prijzig.

Beste Marco,
Dank voor je beoordeling. Wij vinden het jammer om te vernemen dat de ervaring wat minder is geweest wat betreft de service en de recovery.
Uiteraard is er door ons teruggekeken...
Beste Marco,
Uiteraard is er door ons teruggekeken naar de communicatie en naar onze mening is er vlot en adequaat gereageerd en wordt er een vertekend beeld geschetst van de situatie. Gezien de aard van de beschadigingen is 1.5TB van 2TB een nette recovery te noemen!
Dat de schijf retour is gestuurd had inderdaad niet moeten gebeuren. Excuses hiervoor.
Veel plezier met de herstelde bestanden!

Milan van der Vlugt

Beste Data Recovery Nederland,

Met dank aan u is al onze data hersteld en 10 jaar aan geschiedenis gered. Heel veel dank hiervoor, geweldig werk geleverd!

Snel en voor de verzending al informatie over de data die is hersteld

Beste Milan,
Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te lezen dat er belangrijke data is hersteld.
Veel plezier gewenst met de herstelde bestanden!
Team...
Beste Milan,
Veel plezier gewenst met de herstelde bestanden!
Team DRN

Prima service. Duidelijk communicatie en snelle service. Erg tevreden met het resultaat.

Duidelijke communicatie.

Geen.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Fijn om te vernemen dat de dienstverlening en communicatie zijn bevallen.
Veel plezier met de herstelde bestanden!.
Met...
Beste klant,
Veel plezier met de herstelde bestanden!.
Team DRN

Ben snel geholpen door het bedrijf. Het proces loopt duidelijk. Via telefonisch contact krijg je spontane servicedesk.

Het is gelukt om nagenoeg alle data terug te krijgen.
Aan de telefoon goede informatie
Het is gelukt om nagenoeg alle data terug te krijgen.
Aan de telefoon goede informatie
Ook het proces loopt duidelijk. Er wordt een nieuwe WD schijf meegegeven met daarop de herstelde data. Verzekerd verstuurd met betrouwbaar koeriersdienst.

De email communicatie kan beter. Dit lijkt soms bijna amateuristisch. En dat staat haaks tegenover de website, klantenservice en de dienst zelf. Die zijn een stuk beter.

Beste klant,
Dank voor de feedback! Wij zijn blij te vernemen dat de dienstverlening naar wens is geweest.
Beste klant,
Bedankt voor de eerlijke feedback wat betreft de e-mails. We zijn de lay-outs al aan het updaten!

ICTWISE

Prettig contact en mijn data was vrij snel hersteld

goede communicatie

Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling!
Fijn om te vernemen dat het contact is bevallen.
Veel plezier met de herstelde bestanden.
Team DRN

Erg professioneel, houdt zich aan de afspraken, komt betrouwbaar over. Maar de dienst op zich is natuurlijk niet transparant. Dus ik heb geen idee of de offerte reëel is.

Professionele werkwijze.

Offerte transparanter maken? Al zal dat mij als leek misschien alsnog niets zeggen.

Beste klant,
Dank voor de beoordeling. Goed om te vernemen dat wij een professionele indruk hebben achtergelaten!
Wat betreft de transparantie: op onze prijzenpagina staat uitgelegd hoe de...
Beste klant,
Wat betreft de transparantie: op onze prijzenpagina staat uitgelegd hoe de prijs is opgebouwd. Zie ook: https://www.datarecoverynederland.nl/prijzen-data-recovery.html
Veel plezier met de herstelde data!