2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Robert

De ervaring die wij met Data Recovery Nederland hebben is zeer positief. Ze stonden mij goed te woord, hielpen mij goed en hielden mij goed op de hoogte. Binnen de termijn van het aantal dagen is de... De ervaring die wij met Data Recovery Nederland hebben is zeer positief. Ze stonden mij goed te woord, hielpen mij goed en hielden mij goed op de hoogte. Binnen de termijn van het aantal dagen is de harde schijf onderzocht en ik kreeg snel de foto's op een nieuwe harde schijf retour. Dit waren toch ruim 26.000 foto's.

Klantvriendelijk, bekwaam personeel, snelle levering.

We kregen de teruggehaalde foto's aangeleverd op een nieuwe harde schijf. Deze kostte 79 euro. Eigenlijk willen we het in de Cloud voortaan bewaren, dus hebben we niet meer de harde schijf nodig.... We kregen de teruggehaalde foto's aangeleverd op een nieuwe harde schijf. Deze kostte 79 euro. Eigenlijk willen we het in de Cloud voortaan bewaren, dus hebben we niet meer de harde schijf nodig. Deze optie was er niet..

Beste Robert,
Dank voor de positieve beoordeling! Fijn dat onze dienstverlening naar wens is geweest.
Beste Robert,
Wij leveren de data aan op een externe schijf vanwege de snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid.
Uiteraard blijven we kijken naar mogelijkheden om onze klanten een keuze te bieden, maar vooralsnog staat de veiligheid op de eerste plaats.
Veel plezier met de herstelde foto's!
Team DRN

Snelle en correcte begeleiding vanaf aanvraag, offerte en afhandeling.

Duidelijke en snelle reactie op vragen.

Op woensdag gevraagd om de schijf zo snel mogelijk op te sturen ivm een overlijden van mijn moeder (foto's !!)
Op donderdag ochtend 07.48 is bevestigd dat jullie er alles aan zouden doen om de schijf dezelfde dag zo snel mogelijk te versturen.
Op vrijdagmiddag 16.00 uur kreeg ik een bevestiging dat het verstuurd was!!
Maandag middag heb ik pas de schijf ontvangen. Dus helaas te laat.

Beste klant,
Dank voor de beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest!
Beste klant,
Dank voor de beoordeling. Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest!
We hebben er inderdaad alles aan gedaan om de schijf zo snel mogelijk op te sturen. Helaas zijn wij ook gebonden aan externe partijen waardoor het jammer genoeg niet gelukt is om de schijf voor het weekend geleverd te krijgen. Excuses hiervoor!

Ramjiawan

Perfecte bedrijf voor het recoveren van uw Harddisk de lokale en grotere winkels konden me niet helpen. Na herstel door Data Recovery heb ik 99% van mijn bestanden terug en precies hoe ik ze had... Perfecte bedrijf voor het recoveren van uw Harddisk de lokale en grotere winkels konden me niet helpen. Na herstel door Data Recovery heb ik 99% van mijn bestanden terug en precies hoe ik ze had gesorteerd, scheelde mij weer hoop werk.

Als DJ zijnde is de sortering het belangrijkste.

Niks aangeschaft maar wel mijn externe harddisk laten recoveren. Duidelijke afspraken en telefonisch staan ze je zeer goed te woord.

Klantvriendelijk is een dikke 10

Wellicht is het handig om duidelijker te vermelden dat je kans hebt om je filelist in te zien voordat je akkoord gaat met de recover.

Ik vind dat een topservice en dag mag zeker...

Ik vind dat een topservice en dag mag zeker duidelijk vermeld worden.

Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling. Goed om te vernemen dat vrijwel alle bestanden zijn hersteld.
Beste klant,
Wat betreft de filelist: een recovery van 70% of meer van de meest belangrijke bestanden wordt gezien als een geslaagde recovery. Wanneer het onder de 70% is dan laten wij de keuze aan de klant om wel of niet akkoord te gaan met de filelist.
Veel plezier met de herstelde bestanden en veel draaiplezier gewenst!

Roos

Alle informatie wordt duidelijk aangegeven. Daarnaast kreeg ik telkens via de mail erg snel reactie op de vragen die ik had. Ik ben heel tevreden over de vriendelijke service!!

Reactiesnelheid en vriendelijke klantenservice.

Beste Roos,
Dank voor je recensie! We zijn blij te vernemen dat je tevreden bent geweest met onze dienstverlening.
Met vriendelijke...
Beste Roos,

Christina

Ik was foto's en video's kwijt van mijn schijf. Vooral de video's waren erg waardevol voor mij en het is niet te beschrijven wat er door mij heen ging toen ik dacht dat ik deze voorgoed kwijt was!... Ik was foto's en video's kwijt van mijn schijf. Vooral de video's waren erg waardevol voor mij en het is niet te beschrijven wat er door mij heen ging toen ik dacht dat ik deze voorgoed kwijt was!

Ik ben DRN ontzettend dankbaar voor het herstellen van (bijna) alle foto's en video's. Duizendmaal dank!!

- communicatie
- professionaliteit
- behulpzaam en geruststellend personeel

- wellicht een inlog gedeelte voor klanten om het proces bij te houden

Beste Christina,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn dat we jouw waardevolle foto's en video's hebben kunnen herstellen.
Momenteel werken we inderdaad aan een inlog gedeelte waar...
Beste Christina,
Momenteel werken we inderdaad aan een inlog gedeelte waar klanten de status kunnen bijhouden. Dank voor je tip!

GetForward

Top!

Ja soepele processen

Keuze in de externe harde schijf die erbij geleverd wordt. Nu een redelijk dure.

En als je afgeeft, in de instructies erbij zetten dat het niet nodig is om de harde schijf in te pakken.

Beste klant,
Dank voor de beoordeling!
Beste klant,
Dank voor de beoordeling!
We begrijpen dat je graag meerdere opties wil hebben als het gaat om de harde schijf die wij aanleveren. Echter werken wij momenteel met één externe schijf vanwege de veiligheid en betrouwbaarheid van deze schijf.
Hiermee kunnen we zo goed als garanderen dat er geen complicaties optreden bij het overzetten van de data. Uiteraard blijven we kijken naar mogelijkheden om onze klanten een keuze te bieden, maar vooralsnog staat veiligheid op de eerste plaats.

Reddrumstudio

Knap! En goede communicatie. Ik kan dit enkel maar aanbevelen.

Snel en eenvoudig

Beste klant,
Dank voor de positieve beoordeling! Fijn dat de dienstverlening naar wens is geweest.

A. van Doorne

Zeer positief. Duidelijke communicatie; Heldere planning; Uitstekende kwaliteit

Communicatie; Duidelijkheid

In mijn geval was niet direct duidelijk dat bij de uiteindelijke offerte al rekening gehouden werd met mijn specifieke wensen. Maar telefonisch werd snel duidelijk dat dat wel het geval was.

Beste A. van Doorne,
Dank voor de mooie beoordeling! Gelukkig is de dienstverlening naar wens geweest.
Team DRN

Alle afspraken zijn nagekomen.

Duidelijke communicatie.

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de recensie.
Veel plezier met de herstelde data!

Lex

Zeer specialistisch werk wat ze nauwkeurig uitvoeren. Je wordt continu op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Goede voorlichting op de website, net als de offerte. Er kunnen zich... Zeer specialistisch werk wat ze nauwkeurig uitvoeren. Je wordt continu op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Goede voorlichting op de website, net als de offerte. Er kunnen zich geen misverstanden voordoen.

Netjes, duidelijk, professioneel.

Contact via de mail verloopt gek. Mail layout is heel onpersoonlijk. Ieder mailtje lijkt op een nieuwsbrief, terwijl er belangrijke informatie in staat. Reactie op een dergelijke mail zorgt ervoor... Contact via de mail verloopt gek. Mail layout is heel onpersoonlijk. Ieder mailtje lijkt op een nieuwsbrief, terwijl er belangrijke informatie in staat. Reactie op een dergelijke mail zorgt ervoor dat het twee maal in mijn verzonden items komt te staan, vreemd want ik heb dit normaal nooit. Dit is een fout die consequent terug komt bij het reageren. Vervolgens krijg ik geen enkele reactie terug. Ik moet er maar vanuit gaan dat het correct is aangekomen.

Beste Lex,
Hartelijk dank voor je uitgebreide beoordeling!
Goed om te vernemen dat de dienstverlening naar wens is geweest.
We zijn momenteel de mail layouts aan het aanpassen zodat wat...
Beste Lex,
Hartelijk dank voor je uitgebreide beoordeling!
Goed om te vernemen dat de dienstverlening naar wens is geweest.
We zijn momenteel de mail layouts aan het aanpassen zodat wat je hebt beschreven niet meer voor kan komen. Goede tip dus!