2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Goede en snelle herstel van de beschadigde datahouder, echter de prijs op de website kan iets duidelijker aangegeven worden. Zo staan er vanaf prijzen, maar wordt dit nagenoeg nooit gehaald, je... Goede en snelle herstel van de beschadigde datahouder, echter de prijs op de website kan iets duidelijker aangegeven worden. Zo staan er vanaf prijzen, maar wordt dit nagenoeg nooit gehaald, je moet extra betalen voor de nieuwe harde schijf die DRN zelf aanlevert, of je kan zelf een hardeschijf toezenden (alleen is dit niet helder in de communicatie bij het eerste moment en pas bij de offerte). De prijzen zijn gebaseerd op het type schade, maar dit was in mijn geval uiteraard meer dan de standaard vanaf prijs. Klein detail daarnaast is dat er op de website staat harde schijf "gratis" retour bij niet akkoord, dan moet je deze wel zelf ophalen of anders € 15 betalen voor het retour zenden. Verder zijn ze wel goed bereikbaar en heldere uitleg bij contact.

Heldere communicatie van de support / offerte afdeling.
Data hersteld en terug:)

Betere communicatie op de website vooraf met de te verwachtte kosten en duidelijk aangeven wat er wel en niet onder de recovery prijs valt.

Beste klant,
Dank voor de feedback. Inmiddels is er contact opgenomen en is het e.e.a. toegelicht.

Mas Bes

Na de schrik van het data verlies heb ik rondgebeld bij diverse bedrijven. Ik ben bij DRN terecht gekomen vanwege de enorm klantvriendelijke opstelling. Na een deskundige uitleg en advies de schijf... Na de schrik van het data verlies heb ik rondgebeld bij diverse bedrijven. Ik ben bij DRN terecht gekomen vanwege de enorm klantvriendelijke opstelling. Na een deskundige uitleg en advies de schijf bij een drop-off afgegeven. Ik kan niets anders zeggen dat het snel en vakkundig is opgelost. Er wordt voortdurend gecommuniceerd over de status. Ik vind dat TOP. Binnen de gestelde termijn de data nagenoeg helemaal terug, (0,97% niet) tegen een van te voren bekende prijs. Geen verrassingen dus. Ik ben een zeer tevreden klant en raad iedereen aan de vakkundigheid van DRN te gebruiken.

Een goede communicatie.

Ik kan ze niet bedenken.

Peter van Wilsem

Voor de tweede keer een gecrashte harddisk naar jullie toegestuurd.
Opnieuw verbaasd over het resultaat.
Bijna alles (99.8%) weer teruggevonden.
Een beter een resultaat kon ik...
Voor de tweede keer een gecrashte harddisk naar jullie toegestuurd.
Opnieuw verbaasd over het resultaat.
Bijna alles (99.8%) weer teruggevonden.
Een beter een resultaat kon ik mij niet wensen.
Het was het geld waard.

Afspraken werden nagekomen.
Regelmatig contact van de kant van het bedrijf indien iets onduidelijk was.
Ruim binnen de afgesproken tijd werd de opdracht uitgevoerd.

Ik zou op dit moment geen verbeterpunten kunnen noemen.

Beste Peter,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te vernemen dat we de data beide keren naar tevredenheid hebben hersteld.
Met...
Beste Peter,

Klant vriendelijk.

Er is gedaan wat ze beloofd hebben.

Nee.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de positieve reactie!

Eric wessels

Heel erg goed bevallen heb nagenoeg alle data terug ik mis maar 0,06 procent van de 1 Tb data , dus heel erg tevreden ook de stappen waarin ze het doen diagnose , prijs etc etc

Goede communicatie met klant .

Beste Eric,
Hartelijk dank voor je positieve recensie! Wij zijn blij te vernemen dat alles naar tevredenheid is.
Veel plezier met de herstelde data.

Ervaring goed.

Beste klant,
Dank voor de beoordeling. Veel plezier met de herstelde data!
Team DRN

Correct herstel van mijn SSD schijf

Goede informatie op de website, je weet aan wat je je kan verwachten.

Prijzig.

Beste klant,
Dank voor de beoordeling. We zijn blij te vernemen dat alles duidelijk is geweest.
Beste klant,
Wij begrijpen dat de recovery prijzen als hoog ervaren kunnen worden. Er komt veel kijken bij het proces en het is zeer specialistisch werk. Desondanks proberen wij er alles aan te doen om de prijs zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen.
Veel plezier met de herstelde data.

Trudie

Goede service, goede communicatie en al mijn verloren files weer terecht! heel blij!

Duidelijke informatie

als dat mogelijk is, zou een prijs die iets goedkoper is wel welkom zijn

Beste Trudie,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!
Beste Trudie,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!

Bert

Prima service en dankbaar herstel van waardevolle beeldmaterialen en documenten

Vakkundig medewerkers

Beste Bert,
Hartelijk dank voor de positieve recensie. Veel plezier met de herstelde data!

Bon Fromage

Mijn ervaring met het bedrijf was erg fijn! Ze hebben mij super geholpen en al mijn data is weer terug gezet op een nieuwe harde schijf. Eenmaal daar ingeleverd ging het gelukkig allemaal snel. Na... Mijn ervaring met het bedrijf was erg fijn! Ze hebben mij super geholpen en al mijn data is weer terug gezet op een nieuwe harde schijf. Eenmaal daar ingeleverd ging het gelukkig allemaal snel. Na het onderzoek had ik al snel mijn informatie terug.

De klantvriendelijkheid is echt super en dat je echt alle bestanden terug krijgt op een nieuwe harde schijf vind ik een erg groot pluspunt. Nogmaals bedankt hiervoor.

Het is natuurlijk erg duur, maar hier kan waarschijnlijk niks aan gedaan worden. Voor de rest was ik erg tevreden!

Beste klant,
Dank voor je uitgebreide beoordeling. We zijn erg blij te vernemen dat je tevreden bent geweest met onze dienstverlening.
Heel veel plezier met de herstelde data!
Met...
Beste klant,
Heel veel plezier met de herstelde data!