2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Suzan pullen

Super goed, we hebben al onze fotosweer terug

Fijn dat er eerst bekend is wat de kosten zullen zijn

Beste mevrouw Pullen,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!
Veel plezier met de herstelde bestanden.

Susan van der Linden

Uiteraard blij dat er een reddende engel bestaat bij dit soort situaties. Ik heb niet helemaal goed overzien wat de kosten waren, want de diagnose kwam bovenop het herstel en dus viel de rekening... Uiteraard blij dat er een reddende engel bestaat bij dit soort situaties. Ik heb niet helemaal goed overzien wat de kosten waren, want de diagnose kwam bovenop het herstel en dus viel de rekening alsnog hoger uit dan verwacht. Maar de service was prima.

Mogelijkheid om direct te handelen, directe ophaalservice en snel duidelijkheid omtrent de te redden data.
Vriendelijke hulp en antwoorden bij telefonisch contact.

Beter overzicht van het totaal van onkosten.

Beste mevrouw van der Linden,
Beste mevrouw van der Linden,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Dank voor uw feedback over het overzicht van de kosten. Wij zullen hier in de volgende update rekening mee houden.
Team DRN

Mijn ervaring met drn is super, ze zijn klantvriendelijk en hebben een goede service en een goede policy. ben zeer tevreden en zal jullie zeker aanraden als iemand problemen heft met hardware of... Mijn ervaring met drn is super, ze zijn klantvriendelijk en hebben een goede service en een goede policy. ben zeer tevreden en zal jullie zeker aanraden als iemand problemen heft met hardware of iets anders op jullie gebied.

goede service en duidelijkheid

??????

Beste klant,
Fijn om uw positieve ervaringen te lezen! Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

C. van de Ven

Eerst bij een concurrent geweest in Utrecht, die konden mijn data niet herstellen. Opgestuurd naar DRN en gelukkig heb ik alles weer terug. Hele fijne communicatie!

Communicatie, resultaat en prijzen (vergeleken met andere bedrijven)

Beste mevrouw van de Ven,
Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Fijn dat we u hebben kunnen helpen.

Van der zanden

Super. Goede service

Snel

Beste heer van der Zanden,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!
Veel plezier met uw herstelde data.

Hans van Dijk BV

Zeer professioneel

uniek in zijn soort

nee

Beste heer van Dijk,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

ICB Holten

Goed ervaringen: keurige afspraken en informatie verstrekking tijdens onderzoek en reparatie. reparatie naar volle tevredenheid uitgevoerd, wel prijzig.

goede communicatie en contactpunten in het land

Beste klant,
Dank voor uw mooie beoordeling!
Beste klant,
Dank voor uw mooie beoordeling!
Wij begrijpen dat u de recovery prijzen als hoog kunt ervaren. Er komt veel kijken bij het proces en het is zeer specialistisch werk. Desondanks proberen wij er alles aan te doen om de prijs zo toegankelijk mogelijk te houden.

Bodhi

Niet al te goed. Ik heb wel alles terug gekregen kwa bestanden, maar niet de oude hardeschijf zelf. Ik hebt dit wel aangegeven maar is nooit mee terug gekomen.

Ook kreeg ik in het begin...

Ook kreeg ik in het begin 2 offerte met eentje die 100 euro goedkoper was dan de ander en ik was dus al met de dure akkoord gegaan en kon ik niet terug. Beetje vaag.

Kwaliteit.

Mailtjes beter lezen. Veel mailtjes gestuurd krijg maar halve antwoorden of er wordt niet geluisterd.

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze excuses voor het feit dat u twee offertes heeft ontvangen. Dit is een technische fout geweest. We hebben helaas nooit de optie "schijf retour" van u ontvangen waardoor we de schijf ook niet hebben terug gestuurd.
Wij wensen u veel plezier met de herstelde data.
Team DRN

Positief, heldere en duidelijke communicatie

Tel bereikbaarheid, bevestigingen per mail, duidelijk proces en afstemming

De vraag over wel/niet terugsturen van de oude externe schijf en vernietiging daarvan als hier niet op gereageerd wordt, was voor mij niet duidelijk/opvallend genoeg gecommuniceerd. Terwijl dit wel... De vraag over wel/niet terugsturen van de oude externe schijf en vernietiging daarvan als hier niet op gereageerd wordt, was voor mij niet duidelijk/opvallend genoeg gecommuniceerd. Terwijl dit wel een essentieel vraag is.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling. In de begeleidende mail van de factuur staat de optie wel of niet uw schijf retour vermeld. Aangezien het gaat om (gevoelige) data willen wij ervoor zorgen dat er zo min mogelijk schijven bij ons liggen.
DRN Team

Goed. Snel en hulpvaardig personeel. Afhandeling ook erg snel en goed gecommuniceerd.

Snelheid & communicatie.

Prijs verlagen

Beste klant,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te vernemen dat u tevreden bent geweest met onze dienstverlening.
Wij begrijpen dat u de recovery prijzen als hoog kunt...