2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Heldere procedure en duidelijke communicatie over de data recovery vd harde schijf. Prijs/kwaliteit prima en nadruk op discretie en veiligheid van de herstellen data.

Procedure en duidelijke communicatie. Weet precies waar je aan toe bent en wat de prijs is, zonder aanvullende randvoorwaarden.

Maak de recoverschijf (en filelist) toegankelijk op de mac os. De schijf is dan alleen read-only en filelist is alleen op windows benaderbaar

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent!
Wij hebben inmiddels een update uitgevoerd zodat de filelist ook gemakkelijk...
Beste klant,
Wij hebben inmiddels een update uitgevoerd zodat de filelist ook gemakkelijk toegankelijk is op een Mac Os.
David

Prima contact en gelukkig groot deel van onze dierbare foto’s teruggekregen.

Prima duidelijk informatie en communicatie. Duidelijke termijnen waarin een en ander gebeurd

Beste klant.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te lezen dat u tevreden bent geweest met de communicatie.
Wij wensen u veel plezier met uw herstelde data.
Met...
Beste klant.
Wij wensen u veel plezier met uw herstelde data.
Martijn

Prime, snel adequaat, goede communicatie en op de hoogte houden van huidige status

status / communicatie / dienstverlening

n/a

Beste klant,
Dank voor uw feedback. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent!
David

Zeer behulpzaam. Ze nemen echt de tijd voor je

Meedenkend

Beste klant,
Dank voor uw beoordeling! Wij doen ons uiterste best en vinden het erg belangrijk om al onze klanten te voorzien van de juiste informatie.
Veel plezier met uw herstelde...
Beste klant,
Veel plezier met uw herstelde data.
David

Ik had een externe HD die niet meer werkte, volgens DRN was het een probleem met de leeskopen, en alle gegevens werden terug gevonden en gekopieerd.
Goed werk!

Reactiesnelheid zelfs zonder spoedbestelling

Beste klant,
Dank voor uw positieve recensie. Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent!
Michelle

De vestiging Maastricht waar ik de harde schijf afgegeven heb is slecht aangegeven op het gebouw waar Data Recovery Nederland gevestigd is.

Duidelijke communicatie tijdens de afhandeling

Beste klant,
Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent. We zullen intern kijken hoe we DRN duidelijker kunnen aangeven in Maastricht. Dank voor uw feedback!
Met vriendelijke...
Martijn

Remco

Helaas een erg slechte ervaring met DRN; Nadat mijn usb-stick (aan een keycord) bleef hangen achter een deurklink de stick direct weggebracht naar DRN in Zwolle. Dat was even zoeken, want op het... Helaas een erg slechte ervaring met DRN; Nadat mijn usb-stick (aan een keycord) bleef hangen achter een deurklink de stick direct weggebracht naar DRN in Zwolle. Dat was even zoeken, want op het adres was niet DRN, maar enkel de balie van een bedrijfsverzamelgebouw te vinden. Je laat je waardevolle bezit daar open op de balie achter, met de opmerking 'Dat ik het keycord maar beter zelf kon houden, er raakt namelijk nog wel eens wat verloren', wat het vertrouwen niet echt doet groeien.

Bij DRN kan alles snel, maar dan kost het aardig wat geld. Ik koos voor de 'normale' diagnose van 5 werkdagen en kreeg precies na 5 werkdagen bericht dat ze er wel heil in zagen. Ik kreeg een offerte die 100 euro boven de voorgespiegelde prijs lag zonder enige toelichting over waarom dit herstel duurder zou zijn. Ook werd in de offerte vernoemd dat ik de prijs moest betalen als 70% van de data hersteld was. Dat staat nergens op de website; daar wordt vermeld dat ik zelf mag kiezen of ik genoegen neem met het resultaat bij een gedeeltelijk herstel. Bij navraag bleef onduidelijk waar de prijsverhoging door ontstaat, en ze kunnen op dit punt natuurlijk elk bedrag noemen, dus schoorvoetend met de geoffreerde prijs en plotseling bijgekomen voorwaarden akkoord gegaan.

Het herstelproces is op 13-12 begonnen. Ik heb niets meer van DRN gehoord tot ik op donderdag 4 januari maar eens belde; er waren inmiddels namelijk al 16 werkdagen verstreken.. Ja, dat was niet erg netjes en ze hadden me moeten informeren. Meneer aan de telefoon kon me echter NIETS vertellen over de status van de reparatie behalve dat hij uitliep. Ook niet hoe lang.. Na aandringen ontving ik de dag daarna een mail met daarin het bericht dat het er 'grimmig' uit zag en dat ze de stick waarschijnljik niet zouden kunnen herstellen.

Vandaag, op 9 Januari, ruim 3 weken na inleveren ontvang ik bericht dat ze de handdoek in de ring gooien en de data op de USB-stick, waarvan de geheugenchip 100% onbeschadigd was, niet kunnen herstellen. Er wordt doodleuk vermeld dat zonder terugkoppeling de stick binnen enkele dagen gratis vernietigd wordt. En dat terwijl ik op alle aanmeldformulieren met grote letters heb laten vermelden dat ik de stick bij zowel succesvolle als onsuccesvolle recovery absoluut retour moest hebben..

Gratis diagnose (bij keuze langzame optie)
Gratis retourzending stick

Afwijken bij de op de website vermelde prijs zonder reden
Voorwaarde '70% hersteld?' -> Betalen wordt NIET vermeld op de website
Herstel duurde 7 dagen langer dan beloofd
Herstel...
Afwijken bij de op de website vermelde prijs zonder reden
Voorwaarde '70% hersteld?' -> Betalen wordt NIET vermeld op de website
Herstel duurde 7 dagen langer dan beloofd
Herstel niet uitgevoerd voor ogenschijnlijk simpele case
Onherkenbare inleverpunten
Over gehele process geen enkele uitleg/verklaring voor vertraging/falen van recovery.

Prima prestatie en service

Kennis en kunde

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met uw herstelde data!
David

Zeer hulpvaardig, snel en communicatief.

Duidelijke communicatie

Telefonisch contact gehad, de (toch zeer behulpzame) medewerkster wist zichzelf niet zo goed een houding te geven. Toch uitgekomen hoor, geen gedoe verder.

Beste klant,
Dank voor de mooie beoordeling! Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent.

Martin Hilgenkamp

Goede correcte afhandeling, behadelingstijd kan wat sneller

goede resultaten, correcte omgang vertrouwensgevoelige informatie

Levertijden verkorten

Beste heer Hilgenkamp,
Beste heer Hilgenkamp,
Hartelijk dank voor uw positieve recensie. Wij hebben verschillende serviceniveau's waarbij een snellere levertijd ook een hogere prijsstelling heeft. Om data recovery toegankelijk te maken voor een bredere markt bieden we ook oplossingen waarbij de recovery wat langer duurt maar de prijs ook lager uitvalt.
Veel plezier met uw herstelde data!
Michelle