2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Perebolte elektrotechniek bv

Helaas niet het gewenste resultaat, maar dat is niet te wijten aan DRN. Vermeld werdt dat origenele datadragers samen met de nieuw geleverde data verzonden zou worden, echter gebeurde dit niet.

Snelle service

Zeggen wat jullie doen en doen wat jullie zeggen

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u onze service als snel heeft ervaren. Het klopt dat wij bij een RAID de originele schijven de eerste 2 weken niet naar klanten versturen. Dit doen we zodat wij snel kunnen handelen mocht er iets niet goed gegaan zijn. Wij zullen dit voortaan beter communiceren.

Marco van der Steldt

Goed geregeld en erg tevreden want heb de verloren data snel teug.

Veel sneller terug dan in eerste instantie opgegeven.
Ook goed te doen met items af te leveren.

Prijs mag wel minder want is erg duur.

Beste heer van der Steldt,
Beste heer van der Steldt,
Hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te horen dat u uw data sneller dan verwacht terug heeft gehad. Data Recovery is een specialistische aangelegenheid waarbij veel komt kijken. Echter zijn wij voortdurend aan het onderzoeken hoe wij de prijs zo laag mogelijk kunnen houden.

N. Meijlink

Super goed. Meedenkend (tip:verzekering), snelle service. Vriendelijk en vrolijk personeel. Als je voor een 2e keer belt weten wie je bent. Bedankt ik ben erg blij dat ik mijn foto's terug heb.

Meedenkend, behulpzaam, vriendelijk, snelle service.

Nee, eigenlijk niet. Ben super tevreden.

Beste mevrouw Meijlink,
Beste mevrouw Meijlink,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Altijd fijn om een positieve beoordeling te lezen van een tevreden klant! Wij hopen dat u veel plezier heeft van de foto's die u weer terug heeft.
Michelle

Hele vriendelijke mensen en ik werd snel geholpen.

Het goed op de hoogte gehouden worden via de mail over de status van de hardeschijf.

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs!

Uitstekend, klantgericht

Vriendelijk, klantgericht, bekwaam

Meer informatie op de website of via de mail over hoe het gaat met terugkrijgen van de data: welk bedrijf levert het, hoe? hoe krijg ik de beveiliging met wachtwoord van de nieuwe externe harde... Meer informatie op de website of via de mail over hoe het gaat met terugkrijgen van de data: welk bedrijf levert het, hoe? hoe krijg ik de beveiliging met wachtwoord van de nieuwe externe harde schijf met gegevens

Beste klant,
Dank voor uw reactie. Fijn om te vernemen dat we klantgericht zijn geweest. We nemen uw feedback zeker mee in onze procesverbetering.

Wij hebben goede ervaring met Data Recovery

we werden snel geholpen als we via de telefoon contact zochten.
ook de mails werden snel beantwoord

Beste klant,
Dank voor uw reactie. Wij zijn blij om te vernemen dat u onze dienstverlening op prijs heeft gesteld!

Khoe

Ik had een disc crash en werd door Apple Amsterdam verwezen naar Data Recovery.
Voor €519 werd kon mijn disc gelezen worden. Na 4mnd kreeg ik bericht dat het perobleem is opgelost
en...
Ik had een disc crash en werd door Apple Amsterdam verwezen naar Data Recovery.
en dat ik mijn bestand is op een externe hard disc geplaatst zal ontvangen, maar dat ik eerst een bijgevoegde file
moest controleren op de bad flies. Het was een file van 35MB !!!
Dat kan ik als leek-gebruiker nooit en te nimmer nakijken.
Ik heb DRN gebeld hoe ik 35MB moet nakijken, waarop ik het advies krijg: zoek na bad-files.
Daarmee moest ik het doen.
De externe hard disk heb ik ontvangen en in de kast gestopt .......

Ze doen precies wat ze zeggen, zowel met betrekking tot werkwijze als ook de prijs.

Voor €519 zou DRN mensen zonder computerverstand beter moeten begeleiden.

Beste heer Khoe,
Dank voor uw reactie. Inmiddels heeft onze collega Daniel contact met u opgenomen om bovenstaande met u door te nemen. Wij hopen dat het hiermee opgelost is.
Mocht u nog...
Beste heer Khoe,
Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dit graag.
Michelle

Ik heb mijn kapote schijf bij data recovery ingeleverd en het is naar tevredenheid gerecoverd op en nieuwe schijf.
Ik vond wel de prijs aan de hooge kant.

Op hoogte worden gehoiden van de ontwikkelingen.

Prijs en tijd bestek.

Geachte anonmieme klant,
Geachte anonmieme klant,
Hartelijk dank voor uw kritische maar positieve review via Feedback Company. Wij waarderen het enorm dat u tijd en moeite heeft willen spenderen om uw ervaring over onze service te delen.
Hoewel wij onze uiterste best doen, beseffen wij maar al te goed dat het altijd nog beter kan. Mede door uw feed back kunnen wij zien waar de knelpunten zitten en op welke punten wij ons kunnen verbeteren.
Als verbetering geeft u de prijs en tijdsbestek aan. Wij zijn continue methoden aan het bedenken waarbij de prijzen kunnen worden verlaagd met behoud van kwaliteit en succespercentage.
Wij wensen u een prettige dag.
Marina

HBP Media

Hoogstaand kwaliteit levert dit bedrijf

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn vereerd met uw beoordeling!

Focus Letselschade

Ik heb een goed contact gehad met DRN. Ook als ik belde, werd ik steeds vriendelijk te woord gestaan en nam men de tijd om met mij te spreken.

Vriendelijke collega's en men houdt zich aan de gemaakte afspraken.

Eigenlijk zijn er geen verbeterpunten aan te geven.

Beste klant,
Dank voor uw reactie. Dit stellen wij zeer op prijs. Erg fijn om te lezen dat u onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren!