2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Harde schijf is relatief snel gerecovered. alleen ik vind het veel geld voor het recoveren van data, keerzijde is dat ik alle data retour heb.

expertise, snelheid van beoordelen van de defecte harde schijf

prijsinformatie, ik wist pas op het laatste dat de prijs excl btw was.

Beste anonieme klant,
We willen u via deze weg hartelijk bedanken voor het fantastische cijfer dat u ons heeft gegeven via Feedback Company. Daar zijn wij enorm blij mee.
Wij nemen uw...
Beste anonieme klant,
Wij nemen uw verbeterpunten zeer serieus en waarderen de tijd die u heeft genomen om dit met ons te delen. We doen onze uiterste best om de informatie over onze prijzen zo duidelijk mogelijk weer te geven. Blijkbaar kan dit nog beter. Wij zullen ons er over buigen hoe we dit kunnen verbeteren.
Voor nu een fijne dag en veel plezier met uw herstelde data.

Leandro

Professionele, snelle en correcte dienstverlening.

Afspraak is afspraak!

Reactie Data Recovery Nederland:

Wat een schitterende review Leandro. Dankjewel! Fijn om te lezen dat je kennismaking met onze dienstverlening zo goed bevallen is.
Wij vinden het belangrijk dat klanten kunnen rekenen op onze...
Wij vinden het belangrijk dat klanten kunnen rekenen op onze expertise en zijn blij dat wij je zo snel hebben kunnen helpen.
Nog heel plezier met je herstelde data.
Marina

Ik heb een zeer goede ervaring. Ik werd continue op de hoogte gehouden. Ik heb al mijn data terug die belangrijk waren.

Aangeven dat je zelf een hardeschijf kan opsturen dat bespaart 80 euro

Beste anonieme klant.
Beste anonieme klant.
Super leuk om je positieve review via Feedback Company te lezen. Daar doen we het voor! Voor veel mensen is data recovery best wel spannend. Daar houden we zoveel mogelijk rekening mee. Voor ons spreekt het vanzelf dat je zoveel mogelijk op de hoogte wordt gehouden. Het geeft ons dan ook een voldaan gevoel om terug te lezen dat je deze service als zeer goed ervaren hebt.
Erg bedankt voor je tip. Dit stellen wij zeer op prijs. Wij gaan zeker kijken hoe wij hierop in kunnen spelen.
Heel veel succes met je herstelde data.
Marina

Betrouwbare uitstraling en vriendelijk personeel aan de balie en aan de phone.
Fijn om teruggebeld te worden. Of informatie duidelijk is wordt dubbel gechecked.
Dat je eerst lijst krijgt...
Betrouwbare uitstraling en vriendelijk personeel aan de balie en aan de phone.
Dat je eerst lijst krijgt voordat je beslist.
Makkelijk contact te maken . Heldere info. Uitnodigend om je vragen te mogen stellen.
Prima wat mij betreft.

Wat ik boven noemde.
Voor mij was het een dure grap maar je krijgt wel alle service

Een begrippenlijstje voor de teruggevonden bestanden ?

Beste anonieme klant,
Hartelijk dank voor uw tijd en uw positieve review via Feedback Company.
Beste anonieme klant,
Hartelijk dank voor uw tijd en uw positieve review via Feedback Company.
Data Recovery Nederland staat voor service, betrouwbaarheid en deskundigheid. Tenslotte vertrouwt u ons uw meest belangrijke data toe. Wij zijn blij dat wij dit vertrouwen hebben kunnen waarmaken.
U heeft een goed verbeterpunt. Dit zullen we zeker meenemen. De filelist is de allerbelangrijkste fase binnen het recoveryproces. Wij zijn dan ook continue bezig om de presentatie van deze filelist te perfectioneren.
Wij wensen u een fijne dag.

Levix Automatisering

Accurate Service en herstellingen

Duidelijk communicatie over voortgang de te herstellen producten.

Online account voor aangesloten bedrijven waar men de voortgang en resultaten kan zien.

Beste klant,
Beste klant,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen deze positieve review te geven! Fijn te vernemen dat u onze communicatie zo positief beoordeeld. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent.
Als tip geeft u mee: een online account waarop de voortgang en resultaten te zien zijn. Dat heeft u goed opgemerkt. Momenteel zijn we hier al druk mee bezig. Binnen nu en drie maanden is er een grote update op komst waarbij u direct een duidelijke inzage krijgt op de actuele status.

Nick Schifferling

Fijne ervaring. Makkelijk telefonisch contact leggen en er is veel aandacht met op de hoogte houden van status.

Duidelijke informatie via telefoon. Makkelijke afhandeling via mail.

Nvt

Reactie Data Recovery Nederland:

Wauw dit soort reviews maakt ons blij Nick!
Bedankt voor je tijd en je prachtige beoordeling met toelichting via Feedback Company!
Dataverlies is al erg genoeg. Persoonlijk contact en...
Wauw dit soort reviews maakt ons blij Nick!
Dataverlies is al erg genoeg. Persoonlijk contact en goede communicatie is het minste wat wij kunnen doen om de ongerustheid bij klanten enigszins weg te nemen. Wij zijn blij dat wij ook bij jou hierin zijn geslaagd.
Nog heel veel succes met je herstelde data.

Sjoog

Goed. Hoewel we het resultaat nog niet hebben kunnen bekijken, lijkt het erop dat een hoop data hersteld zijn.

De inschatting hoe lang het zou duren.

Net even wat duidelijkere uitleg in mail en op site. Soms is het op meerdere manieren te interpreteren.

Beste Sjoog,
Bedankt voor je review via Feedback Company. Wij waarderen het enorm dat je hiervoor de tijd hebt genomen.
Voor tips en verbeteringen staan wij altijd open. Wij vinden het...
Beste Sjoog,
Voor tips en verbeteringen staan wij altijd open. Wij vinden het belangrijk dat klanten goed geïnformeerd zijn en zullen dit punt dan ook zeker meenemen en bekijken hoe we dit kunnen aanpassen.
Wij wensen je nog een fijne dag,

CompuByte Nederland

Ben zeer goed geholpen en mijn klant was ook heel tevreden met het resultaat.

Klantvriendelijkheid van de klantenservice en ook meedenken met de klant door alles digitaal aan te leveren zodat dat in de prijs schilden.

Zal even niet weten wat, want de service is al zeer goed.

Goedemorgen beste klant,
Goedemorgen beste klant,
Ontzettend bedankt voor het achterlaten van dit mooie review via Feedback Company. Wij vinden het belangrijk dat iedere recovery bij ons de individuele aandacht krijgt waar deze recht op heeft. Data Recovery is tenslotte maatwerk! U moet kunnen rekenen op onze expertise. Fijn om te lezen dat onze intentie zo op prijs wordt gesteld.
En dan geen enkel verbeterpunt! Het kan niet beter. Wij zijn blij dat alles naar wens is afgehandeld en wensen u nog een fijne dag.

Emmelie

Ik ben uitstekend geholpen en alles wat werd beloofd is ook waargemaakt. De prijzen zijn aan de hoge kant, maar wel in verhouding met organisaties die dezelfde diensten verlenen. Uiteindelijk is... Ik ben uitstekend geholpen en alles wat werd beloofd is ook waargemaakt. De prijzen zijn aan de hoge kant, maar wel in verhouding met organisaties die dezelfde diensten verlenen. Uiteindelijk is mijn hardeschrijf eerder gerepareerd dan vooraf werd aangeven, dus dat was een bonus.

Ik werd continue op de hoogte gehouden en kreeg een goed overzicht van wat ik kon verwachten. Dit bleek ook precies te kloppen.

De prijzen zijn enorm hoog, al is dat vaak het geval met dit soort diensten.

Beste Emmilie,
Beste Emmilie,
Hartelijk dank voor je mooie feedback. Wat goed om te horen dat je onze dienstverlening zo positief ervaren hebt. Echt super! We vinden het leuk om onze klanten net dat beetje extra te geven, vandaar de verrassing van een vervroegd recoveryresultaat.
Wij blijven onderzoeken hoe wij de prijzen kunnen verlagen waarbij klanten er toch voor 100% op kunnen vertrouwen dat topkwaliteit geleverd wordt.

Wij wensen je een hele fijne dag toe en veel succes met je herstelde data.
Michel

Helaas was in mijn geval geen recovery meer mogelijk, maar desondanks erg goed geholpen en ook nog eens kosteloos mijn schijf retour gekregen!

Service, updates van het proces

Beste anonieme klant,
Heel erg bedankt voor de moeite die u heeft genomen om onze service te beoordelen via Feedback Company. Toch fijn dat, ondanks dat in uw geval data recovery niet mogelijk was, u ons het fantastische cijfer 10 heeft gegeven voor onze dienstverlening. Hier zijn we enorm blij mee!