2001 beoordelingen

Recovery resultaat

2001 Reviews

C. Brink

Positieve ervaring.

Assertief. Snelle reactie op mail. Tevens twee maal prettig telefonisch contact gehad. Mijn data was ook ruim binnen de termijn hersteld en ontving na betaling van factuur binnen twee dagen mijn... Assertief. Snelle reactie op mail. Tevens twee maal prettig telefonisch contact gehad. Mijn data was ook ruim binnen de termijn hersteld en ontving na betaling van factuur binnen twee dagen mijn herstelde data.

Er zit een sleutelcode op de herstelde data wat heel logisch is.
Ik dien nu echter iedere keer wanneer ik bij de herstelde data wil die code te gebruiken, dat is omslachtig.

Beste heer Brink,
Beste heer Brink,
Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten via Feedback Company. We werken hard om u zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij vinden het leuk dat u dit zo waardeert. Hartelijk dank hiervoor.
Op de dataschijf vind u programma WD Security (voor Windows in map WD Apps for Windows en voor Mac in map WD Security). Na installatie van dit programma kunt met dit programma de encryptie wijzigen of verwijderen.

Prettig

vooraf duidelijk informeren dat er eerst betaald dien te worden. Sommige bedrijven hanteren betaaltermijnen bij de financiële afdeling

Beste anonieme klant,
Hartelijk dank voor uw review. U heeft ons een echt mooie beoordeling gegegeven. Wij zijn blij om te lezen dat u onze service als prettig heeft ervaren.
Onderaan pagina...
Beste anonieme klant,
Onderaan pagina 2 van de offerte staat vermeld dat herstelde data pas wordt aangeleverd zodra de factuur is voldaan. Maar uit uw reactie begrijpen we dat we dit nog duidelijker aan moeten geven.
Marina

Gekozen voor de express recovery en snel mijn bestanden weer terug!

Denken goed mee en leggen het proces goed uit

Beste anonieme klant,
Wat een geweldige review om te mogen ontvangen! Bedankt voor uw enthousiasme en het delen daarvan.
Met een 10 als score kan onze dag niet meer stuk. Wij wensen u veel...
Beste anonieme klant,
Met een 10 als score kan onze dag niet meer stuk. Wij wensen u veel nog een hele fijne dag!
Marina

Deskundig geholpen nadat mijn ssd schijf het had begeven. Geen goedkope aangelegenheid maar gelukkig wel weer alles terug.

Professioneel, deskundig, betrokken.

Ga zo door zou ik zeggen!

Beste anonieme klant,
Erg bedankt voor deze topscore via Feedback Company! Wat leuk dat u zo enthousiast bent over onze service. Wij worden er verlegen van.
Wij streven ernaar om elke klant...
Beste anonieme klant,
Wij streven ernaar om elke klant zo goed en persoonlijk mogelijk te helpen. Fijn om te lezen dat u dit ook heeft ervaren.
Een fijne dag gewenst en veel plezier met uw herstelde data.
Marina

Ben zeer tevreden. Wel erg hoge prijs om data te recoveren.

Snelle service en response rate. Houdt mij goed geïnformeerd.
Goed bereikbaar.

Zou wat meer info geven over hoe data veilig blijft (hoe wordt er voorkomen dat data kwijt raakt).
Zou ook totaalbedrag op offerte willen zien - dus incl btw en data schijf)

Beste anonieme klant,
Hartelijk dank voor uw positieve input en de tijd die u genomen heeft om deze kenbaar te maken. Wij vinden het fijn dat u onze inspanningen zo erg waardeert.
Wij...
Beste anonieme klant,
Wij hechten veel waarde aan uw mening en zijn heel blij met uw verbeterpunten. Alle suggesties of tips voor verbeteringen zijn welkom!
Wij gaan hiermee aan de slag.

Bartels

Prima service. Gemakkelijk en duidelijk.

Uitstekende communicatie.

De service is voor particulieren behoorlijk duur.
€1100 euro voor het herstellen van je data is een kostbare rekening. Les geleerd.

Geachte heer Bartels,
Geachte heer Bartels,
Hartelijk dank voor de beoordeling die wij van u ontvingen! We waarderen het erg dat u de moeite heeft genomen om uw feedback te geven. Wat fijn om te vernemen u zo tevreden bent over onze communicatie. De klant staat bij ons centraal en dat gaat gepaard met een persoonlijke aanpak en snelle service.
U geeft aan dat dataherstel een kostbare rekening is voor particulieren. We streven er naar te blijven verbeteren en zijn aan het zoeken naar mogelijkheden om de prijzen te verlagen en toch dezelfde kwaliteit te blijven leveren.

notariskantoor

Positief. Via email contact gehad omtrent herstellen van verloren data op harde schijven.
Duidelijke en snelle reacties.

terzake kundig.

zou het zo niet weten.

Geachte klant,
Geachte klant,
Erg vriendelijk dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw ervaringen over onze dienstverlening te delen. En wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze reacties en kundigheid.
Wij zijn altijd blij met berichten zoals deze! Dataverlies is al erg genoeg. U legt uw meest belangrijke bestanden in onze handen. Daar gaan we zeer zorgvuldig mee om.
Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u nog veel succes met uw herstelde data.

Prima, snelle reactie.

Erg snel reageren !

Misschien tussentijds nog iets laten horen. Juist omdat het zo lang duurt , denk je op een gegeven moment: zijn ze er nog wel mee bezig?

Geachte anonieme klant,
Geachte anonieme klant,
Allereerst willen wij u bedanken voor het achterlaten van een recensie via Feedback Company. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze reactiesnelheid.
Wij willen dat iedereen die een beroep op ons doet zich goed bejegend, gehoord, begrepen, behandeld en begeleid voelt.
Als verbeterpunt geeft u aan om tussentijds nog iets te laten horen. Bovenstaand verbeterpunt is reeds intern opgepakt. Op dit moment wordt er hard gewerkt om onze dienstverlening, op dit punt, naar een nog hoger niveau te tillen.
We wensen u een hele fijne dag toe en nog veel plezier met uw herstelde data.

Geert

Goede en gezien de aard van het defect, een redelijke afwikkeling in tijd en herstel van mijn zeer waardevolle en persoonlijke data.

Professionele intake en goede afhandeling van mijn defecte Harddisk

Gezien de lange tijd van data herstel, in mijn geval 3 maanden althans (3/4 ---> 3/7 2017) , zou het misschien handig zijn om een klein berichtje zo tussendoor te geven dat er nog wel aan mijn HDD... Gezien de lange tijd van data herstel, in mijn geval 3 maanden althans (3/4 ---> 3/7 2017) , zou het misschien handig zijn om een klein berichtje zo tussendoor te geven dat er nog wel aan mijn HDD wordt gewerkt, en dus niet vergeten bent.
Nadat het positieve nieuws bekend was dat de recovery succesvol was en tot onmiddelijke betaling door mij was overgegaan heeft het toch nog bijna een 2,5week geduurd aleer ik mijn herstelde data kon ontvangen. Uiteraard heeft goed werk tijd nodig, maar ik vond dit wel wat veel tijd nodig had.

Reactie Data Recovery Nederland:

Bedankt voor het achterlaten van een recensie op Feedback Company.
Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over onze intake en de goede afhandeling.
U geeft aan dat een tussentijdse...
Bedankt voor het achterlaten van een recensie op Feedback Company.
U geeft aan dat een tussentijdse update handig zou zijn. Op dit moment zijn we reeds bezig met de ontwikkeling van een methode om klanten te allen tijden op de hoogte te houden.
Het spijt ons dat de aanlevering van uw data 9 dagen op zich heeft laten wachten. De datum van ontvangst van betaling, de tijdsduur van het overzetten van de herstelde data op een nieuwe harde schijf en het feit dat er een weekend tussen zat, heeft hier sterke invloed op gehad. Zoals u zelf aangeeft stond de door u gekozen optie voor 8 tot 16 weken. In uw geval hebben we dat binnen 10 weken kunnen afronden.
Wij wensen u nog veel plezier met uw herstelde data.
Michel

Alinda van der Haar

Ik ben ontzettend goed en eerlijk behandeld/benaderd

De hulp via de telefoon is echt uitstekend! Bedankt Daniel Bartels!

Er wordt heel snel op de mail gereageerd.

Ik vond het perfect!

Beste Alinda,
Beste Alinda,
Wij vinden het fantastisch dat onze service door jou wordt bekroond met een 10, hiervoor bedankt! Van dit soort feedback worden wij uiteraard erg blij en we wensen je nog veel plezier met je herstelde data.