2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Jeannettr

Geweldige service! Ben echt heel blij dat ik alle filmpjes van de kinderen weer terug heb!! Het is onbetaalbaar????

Uitstekende service, corrct persoonlijk contact en snelle afhandeling!!

Beste mevrouw,
Beste mevrouw,
Uw fantastische feedback doet ons enorm plezier. U heeft toch maar de tijd en moeite willen nemen om te melden hoe u onze werkwijze heeft ervaren . Hiervoor willen wij u danken.
Wij begrijpen hoe blij u bent dat u alle filmpjes van uw kinderen weer terug heeft. Dit zijn kostbare momenten die nooit verloren mogen gaan.
Hier doen we het juist voor.
Wij vinden het fijn te vernemen dat u onze service “geweldig vond. Dat is fijn om te horen.
Wij zijn namelijk pas tevreden als ook u tevreden bent.
Marina

Peter

Prima ervaring met DRN

Er wordt gedaan wat er wordt beloofd. Alle mijk data is gelukkig herstel.

Prijzen

Beste Peter,
Beste Peter,
Wij zijn erg blij dat je de moeite hebt genomen om je mening over ons te delen. En dan nog wel zo'n positieve beoordeling. Dat waarderen wij erg. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en bovenal zo goed en zoveel mogelijk weer van hun data te voorzien. Ook in jouw geval is dat weer gelukt.
Wat betreft de prijzen, zijn wij het helemaal met je eens. Hoewel data recovery een dure aangelegenheid is, doen we er alles aan om de recovery zo goedkoop mogelijk te houden. Op dit moment zijn we intern bezig om te kijken hoe dit gerealiseerd kan worden. Uiteraard is het wel zo dat kwaliteit en kwantiteit wel voorrang blijven houden.
Marina

Recovery harddisk

maken waar wat ze zeggen

Voor particulier prijzig en lang wachten.

Reactie Data Recovery Nederland:

Hartelijk dank dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service.
Wij zullen blijvend proberen onze service ook voor particulieren voordeliger en met kortere wachttijden aan te kunnen bieden.
Heel veel plezier met uw herstelde data.
Michel

Jeroen Bogaers, Build Your Team

heldere communicatie

duidelijkheid in de offerte. Ik dacht in eerste instantie dat er een totaal prijs gegeven werd. Later kwam ik er achter dat bv de nieuwe harde schijf los geprijsd was.

Reactie Data Recovery Nederland:

Wij zijn heel blij met uw positieve beoordeling. Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste.
Wij begrijpen dat de offerte nog duidelijker moet worden opgesteld en de dataschijf beter vermeld moet worden.
Hartelijk dank voor uw feedback!
Wij wensen u nog veel succes met uw herstelde data.
Gr,

Suzip Design

Heel goed en meedenkend.

meedenkend

Misschien nog iets scherpere prijzen. Het is en blijft een nare en kostbare bedoeling zo'n recovery.
verder geen, ben uiterst tevreden

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij stellen dit erg op prijs!
Wij begrijpen uw reactie helemaal. Wij zijn blijvend zoekende naar oplossingen om de kosten te kunnen drukken en hopen in de toekomst betere prijzen te kunnen offreren.

Suzy Design

Heel goed en meedenkend.

meedenkend

verder geen, ben uiterst tevreden

David

Ik vond ze op internet. Met een score 95% teruggehaalde data. Voor een goede prijs vergeleken met andere datarecovery bedrijven.

Snelheid

Bij mij was de recovery ongeveer 5% van de bestanden. Bereken dan meteen een andere lagere prijs en laat de klant dat niet eisen/ vragen.

Reactie Data Recovery Nederland:

Hartelijk dank voor uw feed back en de tijd die u investeert om uw ervaring te delen. Dit helpt ons om onze kwaliteit en service nog meer te verbeteren.
Allereest vinden wij het erg vervelend...
Allereest vinden wij het erg vervelend dat in uw geval slechts 5% bleek te herstellen vanwege de vele bekrassingen op uw harde schijf. Bij dergelijke grote schade is het bijna onmogelijk om hier nog data vanaf te halen.
Wij hadden deze recovery als eerder kunnen stoppen als niet succesvol op grond van de offerte en de tijdsbestek. Omdat wij weten hoe belangrijk data voor klanten kunnen zijn, hebben wij bij deze recovery extra tijd, energie, onderdelen, man-uren en machine-uren ingezet. En met succes want dankzij onze expertise is het toch nog gelukt om er iets vanaf te halen.
Omdat klanttevredenheid voor ons heel belangrijk is en wij niet voor u kunnen beoordelen of de teruggewonnen data belangrijk is, hebben wij u zelfs 35% korting aangeboden op deze zeer gecompliceerde recovery.
Nogmaals, wij vinden het zeer spijtig dat u niet tevreden bent over de prijs en het resultaat. Bij deze recovery hebben wij toch dezelfde (zo niet meer) werk verricht.

andre versnel

Prima service alles gedaan zoals belooft

Reactie Data Recovery Nederland:

Wat fijn dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service.
Dat de klant tevreden is, staat bij ons bovenaan!
Met vriendelijke...
Dat de klant tevreden is, staat bij ons bovenaan!
Michel

Goede ervaring met DRN. Resultaat goed, alleen erg jammer dan het recoveren vreeeeselijk duur is.

Klantvriendelijkheid!

Prijs laten zakken

Reactie Data Recovery Nederland:

Wat fijn dat u tijd investeert om uw ervaring te delen. Dit helpt ons om onze kwaliteit en service nog meer te verbeteren.
Data recovery is inderdaad erg duur. Wij hopen in de toekomst betere...
Data recovery is inderdaad erg duur. Wij hopen in de toekomst betere prijzen te kunnen offreren.
David

Perfecte service en communicatie. Alleen de prijs is erg hoog

Communicatie met de klant.

Reactie Data Recovery Nederland:

Hartelijk dank voor uw feedback en de tijd die u investeert om uw ervaring te delen. Dit helpt ons om onze kwaliteit blijvend te verbeteren.
Wij hopen in de toekomst betere prijzen te kunnen...
Wij hopen in de toekomst betere prijzen te kunnen offreren.