2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Piet Valkenburg

Na een crash met een externe data opslag is DRN behulpzaam geweest met het analyseren en overzetten van niet beschadigde data op een ander externe opslag apparaat. Plm. 90% van de data is hierdoor... Na een crash met een externe data opslag is DRN behulpzaam geweest met het analyseren en overzetten van niet beschadigde data op een ander externe opslag apparaat. Plm. 90% van de data is hierdoor bewaard gebleven en opnieuw bruikbaar.

communicatie over het verloop proces en no cure no pay aanvang.

Ik vind dit jammer en zeer hinderlijk, alsook niet geheel klantgericht. de nieuwe data, aangeleverd op my passport is alleen leesbaar met Windows en niet met mijn Apple apparatuur.
Ik vind dit jammer en zeer hinderlijk, alsook niet geheel klantgericht.
Vooraf vragen hoe e.e.a. aangeleverd kan worden stelt de klant centraal.

De service was heel vlot. Resultaat was er (veel) sneller dan vooraf was aangegeven, dus dat was een meevaller. Communicatie duidelijk.

Lemmers Interim en Organisatie Advies

DRN is zakelijk, heb geen contact gehad met een medewerker, behalve mailcontact. Maar ze doen wat ze zeggen. Ik schok eerst van de prijs, maar heb nagenoeg alle bestanden terug die ik niet meer kon... DRN is zakelijk, heb geen contact gehad met een medewerker, behalve mailcontact. Maar ze doen wat ze zeggen. Ik schok eerst van de prijs, maar heb nagenoeg alle bestanden terug die ik niet meer kon benaderen en dat is top. Ik zou het direct weer doen en ook aanraden bij een ieder met hetzelfde probleem.

wat ze zeggen komen ze na, binnen de afgesproken tijd.

Ik kan mij voorstellen dat persoonlijker contact als positiever kan worden ervaren.

Gjalt-Jorn Peters, Greater Good

Uitstekend. Vriendelijk, deskundig, denken met je mee, en heel snel in de uitvoering.

Vriendelijk, deskundig, denken met je mee, en heel snel in de uitvoering.

Ik kan niets bedenken, mijn excuses.

Zeer klantvriendelijk. Snel en goed bereid om vragen te beantwoorden.

Snelheid, klantvriendelijkheid, toegankelijkheid.

Marina

Doen wat ze beloven. Goed gedurende het proces op de hoogte gehouden en uitstekende resultaat

Van Egmond

Gegevens op externe schijf zijn weer toegankelijk gemaakt, tegen hoge kosten en na lange tijd (aantal maanden), wat vooraf goed was gecommuniceerd.

Betrouwbare uitstraling, heldere voorwaarden en communicatie over procedure.

Ik had graag een meer uitgebreide en minder vage diagnose van de schade gehad, dat me meer zou overtuigen van de ernst van de schade/het probleem. Ik houd een beetje het gevoel dat ik de volle pond... Ik had graag een meer uitgebreide en minder vage diagnose van de schade gehad, dat me meer zou overtuigen van de ernst van de schade/het probleem. Ik houd een beetje het gevoel dat ik de volle pond betaal voor een relatief eenvoudig probleem, waardoor ik iemand niet snel DRN zal aanraden. Meer transparantie, oplossingen op maat.

Eric

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Al mijn data is gelukkig herteld!

Pittige prijzen.

Goed. Altijd naar tevredenheid geholpen door ze.

Communicatie over de voortgang.
Ben continue op de hoogte gehouden van de status/voortgang. Goed, netjes en duidelijk.

Eigenlijk niet. Misschien de prijs? :-) (We blijven Nederlanders)

Goede service, alleen jammer dat alles anoniem gebeurt.

Leveren kwaliteit

Zorg dat er een gezicht achter het bedrijf komt. Die anonimiteit wekt wantrouwen.