2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Snelle diagnose. Echter naar mijn mening met een offerte met een fors bedrag; te hoog in verhouding met de geleverde dienst.
Irritant waren:
1) de mails waarin verzocht werd om een...
Irritant waren:
1) de mails waarin verzocht werd om een herstelopdracht, terwijl telefonisch al akkoord was voor uitstel ivm schadeverhaal;
2) de betalingsherinneringen terwijl de factuur al betaald was.

Snelle diagnose.

Beter intern communiceren over status van de opdracht en betalingen..

Zeer goedecervaring. Snelle service ook bij het goedkoopste pakket. Zeer duidelijk en goed prijzen.

Lohuis

Ik heb een zeer uitgebreid antwoord gekregen op mijn vraag t.a.v. mijn beschadigde HDD/platter (weer een nieuwe term geleerd :) ). Uit het antwoord kreeg ik het gevoel dat het hier gaat om een zeer... Ik heb een zeer uitgebreid antwoord gekregen op mijn vraag t.a.v. mijn beschadigde HDD/platter (weer een nieuwe term geleerd :) ). Uit het antwoord kreeg ik het gevoel dat het hier gaat om een zeer deskundige partij.

Recovery beschadigde disk

Goede ervaring met het bedrijf.

Niet direct.

van Oort ICT

Ik doe al heel lang zaken met DRN en dat gaat altijd super!

Hans

Bij Paradigit Utrecht werd mij verteld dat mijn gevallen harde schijf zo goed als dood was en dat zij er geen data meer af konden halen. Gelukkig is DRN er in geslaagd alles veilig te redden.

Peter den Dungen

Oplossingsgericht en slagvaardig

Prettig contact en goede info bij inleveren van mijn gecrashte schijf.
Duidelijke informatie in mailwisselingen en een fantastisch resultaat! Bijna alle data terug.

Toen ik de schijf terugkreeg met teruggevonden data, kreeg ik niet het wachtwoord mee.
Dat verdient aandacht.

Prijzig, maar vrijwel de enige aanbierder die het voor elkaar krijgt alle data te herstellen.