2001 beoordelingen

Oke

nee

De Smet

Ronduit schandalig.
Als ik mijn schijf niet had teruggevraagd, was ik verschrikkelijk veel informatie kwijt geweest.

Rob van den Bosch

Gelukkig is het via Dat Recovery gelukt om een groot deel val onze foto's van de afgelopen 15 jaar terug te krijgen. Hulde daarvoor.

De kosten zijn toch aan de hoge kant en dan is het jammer dat er toch nog wel zo'n 10% van de data verloren is gegaan.

Inducon BV

Het resultaat was uitstekend, de weg er naartoe niet.

Wat danig irriteerde is het feit dat men (let op, 3 verschillende medewerkers!!!!) bij navraag hoever het was steeds éérst op de bon keek en dan steeds hetzelfde antwoord gaf, o, we hebben tot dan... Wat danig irriteerde is het feit dat men (let op, 3 verschillende medewerkers!!!!) bij navraag hoever het was steeds éérst op de bon keek en dan steeds hetzelfde antwoord gaf, o, we hebben tot dan en dan de tijd dus 'u heeft nog niets te klagen'. Ik wilde niet klagen, maar informeren of ik mijn schijf al eerder terug kon verwachten. De deal was immers, we doen het zo snel mogelijk, maar uiterlijk dan en dan. En steeds die einddatum werd door 3 verschillende medewerkers genoemd als, wacht nou eerst die datum af, en als de schijf dan nog niet terug is, belt u maar weer. Grrrrrr! En, o wonder, op exact de afgesproken uiterste leverdag, maar ook geen seconde eerder, tadaa, de schijf retour.

Reactie Data Recovery Nederland:

Bedankt voor uw reactie via Feed back company. Uw mening is belangrijk voor ons. Het is fijn dat u de moeite en tijd heeft genomen om ons te laten weten hoe u onze service heeft ervaren.
Wij...
Wij begrijpen volkomen dat u dit als onprettig heeft ervaren. De reden waarom dat op deze manier is gezegd heeft te maken met het feit dat wij in alle gevallen er alles aan doen om de data zo snel als veilig mogelijk te herstellen. Zodra er vorderingen zijn in het proces worden klanten onmiddellijk bericht. Indien er geen bericht is, zijn er dus ook nog geen vorderingen geboekt. Herhaaldelijk bellen voor de status zal het proces niet bespoedigen. Echter, is dat nog geen reden om steeds naar die einddatum te verwijzen.
Wij waarderen uw openheid en eerlijkheid, hier kunnen wij echt van leren!
Naar aanleiding van uw eerlijke feedback hebben wij besloten om de einddatum enkel zichtbaar te stellen voor de behandelende engineer. Onze collega’s aan de telefoon zullen dan eerst navraag moeten doen bij de engineers alvorens zij antwoord kunnen geven in soortgelijke situaties. Op deze manier hopen wij te voorkomen dat collega’s in drukke tijden te snel verwijzen naar die einddatum.

Ik had een HDD met alle foto's en films die 5 jaar geleden gecrasht was. Toendertijd was hij niet meer aan de praat te krijgen. Het zou 1000eu gaan kosten om hem te maken. Bij DRN was dit 500eu, dus... Ik had een HDD met alle foto's en films die 5 jaar geleden gecrasht was. Toendertijd was hij niet meer aan de praat te krijgen. Het zou 1000eu gaan kosten om hem te maken. Bij DRN was dit 500eu, dus dat heb ik laten doen. Nagenoeg alle foto's, films en bestanden hersteld! Zeer tevreden met de service.

C. Geurts

Zie commentaar onder de verbeterpunten

- Geef meer duidelijkheid over de prijs wat je uiteindelijk moet betalen zowel op de website als op de offerte. Op de offerte te veel geblabla.
- Hoewel ik veel gebeld werd over mijn aanvraag...
- Hoewel ik veel gebeld werd over mijn aanvraag werd ik niet zeer vriendelijk benaderd, ik was meer een last omdat dan dat er daadwerkelijk goed geluisterd werd. Helemaal toen ik duidelijk maakte dat de prijzen niet goed werden aangegeven werd dit als onbelangrijk afgedaan.
- Tijdens de nvraag en verwerkingsperiode zijn er fouten gemaakt waardoor ik meerdere keren heb moeten bellen hierover. Zo kreeg ik continue emails of ik een order wilde plaatsen terwijl dit allang was gedaan en daardoor werd er gedreigd mijn huidige harddisk te vernietigen. Dit kan niet! Dit is een dreigement en daarnaast was dit een fout van jullie kant en ik zal jullie zeker niet aanraden bij potentiele klanten hierdoor.

Reactie Data Recovery Nederland:

Heel erg bedankt voor uw reactie via feed back company. Veel klachten worden niet gehoord of verzwegen. Uw kritiek is juist heel belangrijk voor ons. Wij nemen deze heel serieus. Hier leren wij... Heel erg bedankt voor uw reactie via feed back company. Veel klachten worden niet gehoord of verzwegen. Uw kritiek is juist heel belangrijk voor ons. Wij nemen deze heel serieus. Hier leren wij van.
Het is jammer dat u niet tevreden bent over de prijzen op zowel onze website als op de offerte. Wij proberen hier toch echt zo duidelijk mogelijk in te zijn.
Het is zeer lastig op onze website aan te geven wat de kosten voor een recovery zal zijn omdat niet alle datadragers hetzelfde probleem hebben en elke recovery maatwerk is. Iedere klant heeft recht op juiste informatie. Hiervoor is toch altijd eerst een gedegen onderzoek vooraf nodig. Vaak voeren wij graag geheel vrijblijvend een kosteloos onderzoek uit. Pas dan kunnen wij een klant informeren
a. wat het probleem is
b. of er kans is dat zijn data is te herstellen
c. wat de kosten zullen zijn.
U heeft helemaal gelijk dat er veel informatie in het diagnoserapport staat. In de offerte proberen wij de klanten zo duidelijk mogelijk van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Wij begrijpen dat het veel is en dat het lastig kan zijn om al deze informatie op te nemen maar klanten hebben er toch recht op te weten waar zij aan toe zijn voordat zij tekenen voor een opdracht.
Wij begrijpen ook dat niet iedereen bekend is met data recovery. Data recovery is voor veel mensen een onbekend onderwerp. Wij hebben diverse keren geprobeerd u telefonisch uitleg te geven over de logische te volgen procedures. Wij vinden het vervelend dat u dat als niet positief heeft ervaren.
De mails die u continue ontving, zijn automatisch gegenereerde mails die klanten ontvangen als een case stagneert omdat wij een reactie nodig hebben om door te kunnen gaan. Bij u was dit onterecht.
Hierover is al een excuus naar u verzonden en uitgebreid uitgelegd hoe dit kon gebeuren. Blijkbaar heeft u deze mail niet ontvangen, dus hierbij nogmaals onze welgemeende excuses voor de automatische mails.
Wij zijn erg blij met uw feedback. Dit doet ons beseffen dat data recovery niet voor iedereen een uitgemaakte zaak is. Ook klanten die geen verstand hebben van deze business hebben er recht op goed geïnformeerd te worden. Wij zullen onze uiterste best doen om onze communicatie te vereenvoudigen.

Perfect en goed gerecovered

F vd Veer

Goede verbale service, matige recovery qualiteit.

De recovery kan beter. Ik was in de mogelijkheid om de recovery nogmaals te doen via een ander bedrijf. Deze kon meer informatie recoveren als ook beter geindexeerd.
de metode van recoveren...
de metode van recoveren zou dus, als je het mij vraagt, verbeterd moeten worden.

Reactie Data Recovery Nederland:

Heel erg bedankt voor uw kritiek via feed back company.
Heel erg bedankt voor uw kritiek via feed back company.
Wij zijn ons er van bewust dat minder tevreden klanten vaak weggemoffeld worden. Wij zijn juist heel blij met uw opbouwende kritiek. Hier kunnen wij van leren en zo nodig onze werkwijze verbeteren.
Op grond van uw bericht, hebben uw case nogmaals doorgelopen om te kijken wat er is misgegaan.
Er was u een filelis met miniaturen ter controle verzonden. Hierop kon u nauwkeurig zien welke bestanden waren achterhaald.
In eerste instantie ging u niet akkoord met de filelist omdat u alsnog bij de fabrikant van de disk verhaal wilde halen in verband met garantie. Op grond hiervan hebben wij u duidelijk gemaakt dat, in dit stadium, deze case niet meer gecanceld kon worden aangezien in uw opdracht al het werk al was gedaan.
Daarna ging u wel akkoord met de filelist, waarop de herstelde data retour naar u is verzonden.
Het is fijn dat u alsnog beschikt over al uw data. Het is erg jammer dat u toen niet aangegeven hebt dat u bepaalde bestanden mistte. Wij zouden u hierbij in alle opzichten bij hebben kunnen staan in de vorm van een tweede recovery, eventueel in een andere vorm, om alsnog deze bestanden boven water te halen.
Nogmaals bedankt voor uw commentaar. Uw opmerking heeft ons ervan bewust gemaakt dat de communicatie na het verzenden van de filelist niet helemaal perfect is verlopen.
Hierover is direct een spoedvergadering ingelast. We zijn al tot een oplossing gekomen om soortgelijke miscommunicaties in de toekomst te voorkomen. Dit zal zo spoedig mogelijk worden doorgevoerd, zodat wij direct kunnen inspelen op de actuele situatie in het juiste stadium.

Hunter Douglas

Prima recaties op telefonische vragen. Resultaat was wat teleurstellend, maar ik kan niet oordelen in hoeverre dit te weiten is aan DRN.

Uiteindelijk bleek de schijf niet te booten. Jammer dat daar niet op is getest.

Reactie Data Recovery Nederland:

Heel erg bedankt voor uw feedback. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons een beoordeling te sturen via feed back company.
Een eerlijke evaluatie is altijd zeer...
Een eerlijke evaluatie is altijd zeer welkom. Wij vinden het heel belangrijk te weten hoe u onze service heeft ervaren.
Inderdaad bleek de schijf niet te booten. Aangezien dit een extra service was, en niet volgens de gebruikelijke procedure is gewerkt, is hier overheen gekeken. Erg vervelend maar gelukkig was dat de volgende dag al snel opgelost door het nazenden van de juiste schijf.
Wij kunnen ons voorstellen dat u niet bekend bent met wat data recovery inhoudt, maar wij kunnen u verzekeren dat wij het maximale aan data hebben teruggehaald bij deze recovery.
Mocht u hier toch ooit nog vragen over hebben dan leggen wij dat graag haarfijn aan u uit.
Nogmaals heel erg bedankt voor uw reactie. Wij zijn hier erg blij mee.

R.Hummel

Professioneel, betrouwbaar en duidelijk.