2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Mijn harde schijf was kapot en alle bestanden zijn teruggehaald.

Opsturen is vervelend en duur. Ook kan de website beter worden opgemaakt, het oogt nu heel ouderwets en klantonvriendelijk.

Reactie Data Recovery Nederland:

Hartelijk dank voor uw review!
Uw opbouwende kritiek wordt door ons zeer op prijs gesteld. De
Hartelijk dank voor uw review!
Uw opbouwende kritiek wordt door ons zeer op prijs gesteld. De
ervaringen van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Er wordt momenteel druk gewerkt aan een update voor de huidige website.

Wel een kostbare aangelegenheid maar dat ik een keus van de klant en een afweging

Fam beuving

J.P.Neven; Comenius College

Goede organisatie; erg tevreden over de kwaliteit van het resultaat; goed op de hoogte gehouden; niet tevreden over de wat verrassende onbuigzaamheid in het proces over afwikkeling

Iets flexibeler in de afwikkeling.

Goede ervaring

Naser Al

De computer herkende mijn externe harde schijf niet meer. Ik heb contact opgenomen met Datarecoverynederland. Na het volgen van het procedure was mijn data weer hersteld. Ik kreeg netjes mijn... De computer herkende mijn externe harde schijf niet meer. Ik heb contact opgenomen met Datarecoverynederland. Na het volgen van het procedure was mijn data weer hersteld. Ik kreeg netjes mijn bestanden terug in een nieuwe externe harde schijf.

De aanmeldformulier op de website mag duidelijker

Fijn dat alles hersteld is

Een groot deel van de data is hersteld

Sanne

Doorverwezen door de heldesk van apple. Heel erg blij met het resultaat. Alle data is gelukkig terug.