2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Anton van Vulpen

Op zich prima, doen wat ze zeggen, alleen was het niet zo snel als aangegeven en de uiteindelijk uitkomst was niet wat ik me had voorgesteld en zeker waar ik op had gehoopt.

Klantvriendelijk en behulpzaam en komen na wat is afgesproken, ook al is de uitkomst niet zoals je het hebt voorgesteld ahv hoe eea op de site is beschreven.

Proactief binnen opgegeven timeframes contacten zou zeker verbetering behoeven. Nu moest ik regelmatig zelf mailen/bellen om te informeren naar de status.
Verder kan uit de diagnose kan niet...
Verder kan uit de diagnose kan niet opgemaakt worden wat precies wel/niet teruggehaald kan worden. Je krijgt alleen een lijst met overwegend genummerde files en hoeveel het er zijn, dus is een gok die je neemt. Uiteindelijk alles wat ik heb terug gekregen waren 'oude' files t/m 3-4 jaar terug en heb uiteindelijk dus helemaal niets aan de recovery gehad. Daarnaast betwijfel ik ten zeerste of wel meer dan 70% gerecoverd is. Voelt voor mij als een 'No Cure', maar doordat je vooraf hebt moeten tekenen is er geen 'No pay'.

Beste Anton,
Wat jammer te vernemen dat jouw klantbeleving niet helemaal is zoals wij dat zouden wensen. Dit willen we natuurlijk graag met je verder bespreken.
Hoe lang een recovery duurt...
Beste Anton,
Hoe lang een recovery duurt en wat de uitslag zal zijn, kunnen wij nóóit op voorhand zeggen. Dit is namelijk sterk afhankelijk van de staat van de schijf. Vandaar dat wij slechts een tijdsindicatie kunnen geven en de no-cure/no-pay regeling hanteren. Wat wij wél kunnen garanderen dat wij voor iedereen onze uiterste best doen voor het best mogelijke resultaat.
Wij geven vooraf altijd duidelijk aan dat een recovery als geslaagd wordt beschouwd bij herstel van 70% of meer van de meest belangrijke bestanden. Bij minder dan 70% is het aan de klant om hier wel of niet mee akkoord te gaan.
Bij de filelist leggen wij uit hoe je door de herstelde bestanden heen kunt bladeren en vermelden wij; “Wil je toch liever hulp met het controleren van de filelist? Bel ons gerust, onze experts helpen je graag!”. Wij hebben geen vragen om hulp van jou ontvangen, enkel een volmondig akkoord op de filelist. We hadden je uiteraard graag van advies voorzien en begeleid.
Wij betreuren het dat wij niet aan jouw verwachting hebben voldaan en de uitkomst niet is zoals jij het je had voorgesteld

Tonie

Goede service en duidelijk over de werkzaamheden

Kwaliteit

Werkzaamheden mag wat sneller

Beste Tonie,
Dank voor deze sympathieke terugkoppeling. Wat fijn dat je onze service als “goed” hebt ervaren en dat de werkzaamheden je duidelijk waren.
Wij zouden ook graag de procedures...
Beste Tonie,
Wij zouden ook graag de procedures sneller af willen ronden maar gaan toch liever voor het hoogst mogelijke resultaat en voor perfecte kwaliteit, Het succes van ons bedrijf is mede te danken aan het hoge slagingspercentage van de recovery's. Al onze klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat ze bij Data Recovery Nederland in de beste handen zijn.
Wij wensen je veel succes met alle herstelde bestanden!

Bas van Loenhout

Prima service. De data van mijn defecte, harde schijf zijn grotendeels terug gehaald.

Snelle check gedaan van wat er mis was met de harde schijf. Mooi overzicht van bestanden, welke wel gered zijn en welke bestanden er beschadigd zijn.

Misschien meer status updates geven tussendoor, wanneer ze met de recovery aan de slag gaan.

Beste Bas,
Dank voor je review. Fijn te vernemen dat je content was met onze service en dat de data van je defecte harde schijf grotendeels zijn terug gehaald.
Je geeft als tip mee; “meer...
Beste Bas,
Je geeft als tip mee; “meer status updates geven tussendoor”. Op dit moment zijn we reeds bezig met de ontwikkeling van een methode om klanten te allen tijden op de hoogte te houden.
Voor nu een mooie dag en succes met de achterhaalde data!

Ameling

Totale verwerking prima. Snelle reactie op vragen. Kwetsbaar punt is bezorging per koerier. Afhaal ging prima maar retourbezorging ging mis. Koerier kon ws adres niet vinden en stelde dus maar dat... Totale verwerking prima. Snelle reactie op vragen. Kwetsbaar punt is bezorging per koerier. Afhaal ging prima maar retourbezorging ging mis. Koerier kon ws adres niet vinden en stelde dus maar dat hij ons niet thuis trof. En het afhaalpunt was ver weg.

informatie

misschien kan retourverzending ook via postNL of DHL, er is dan immers toch nog een back up bij het bedrijf.

Beste Ameling,
Dank voor de terugkoppeling. Fijn dat je te spreken was over de totale verwerking en de snelle reactie op vragen.
De retourbezorging ging inderdaad een beetje mis. Toch...
Beste Ameling,
De retourbezorging ging inderdaad een beetje mis. Toch kunnen wij je geruststellen. Voor dergelijke gevallen bewaren wij altijd nog voor 5 dagen een kopie van de herstelde data. Gelukkig is alles toch nog goed gekomen en kun jij ook weer beschikken over jouw kostbare gegevens.
Succes met de teruggevonden bestanden!

Niessen

Al mijn Data terug gehaald, geweldig blij mee

Overzichtelijk

Geen verbeter punten

Beste heer Niessen,
Dank voor je reactie. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je geweldig blij bent dat al je data is teruggehaald. We hebben het graag voor je gedaan 😊.
Zorg vanaf nu...
Beste heer Niessen,
Zorg vanaf nu voor een goede back up, dan raak jij je data niet zomaar meer kwijt.
Veel plezier met alle herstelde bestanden!

Bouwbedrijf Buurkes v.o.f.

Goed contact gehad, groot deel van de foto's weer kunnen krijgen!

contact!

Beste klant,
Wat een mooie review om te lezen, hartelijk dank hiervoor. Wat fijn te lezen dat je een groot deel van je foto's weer terug hebt.
Veel kijkplezier met de herstelde...
Beste klant,
Veel kijkplezier met de herstelde prentjes!

Peter Wijkstra

Prima service, duidelujke stappen correct afgewerkt

Komt beloften na!

nvt

Beste Peter,
Hartelijk dank voor deze mooie review met toelichting. Dit waarderen we zeer. Fijn te vernemen dat we je goed hebben kunnen helpen en alles correct hebben afgewerkt.
Iedereen...
Beste Peter,
Iedereen heeft wel opgeslagen bestanden die hij nooit zou willen missen. Maak daarom vanaf nu een gedegen back up.
Succes met de teruggehaalde data!

Evert Glezer

Top ervaring, alles netjes verzorgd. Data professioneel hersteld.

Goede informatie over voortgang van het proces.

Beste Evert,
Wij zijn blij dat wij jou een top ervaring hebben gegeven. Bedankt voor het delen. Fijn te vernemen dat alles verder naar wens is verlopen.
Laat dit je niet nog een keer...
Beste Evert,
Laat dit je niet nog een keer overkomen. Zorg vanaf nu voor een betrouwbare back up.
Veel plezier met de herstelde bestanden!

car

Goed, fijn dat je telefonisch contact kunt hebben!

contact, dienstverlening

nee

Beste Car,
Beste Car,
Bedankt voor deze sympathieke beoordeling. Een groter compliment kun je ons niet geven. Als onze sterke punten geef je aan “telefonisch contact, dienstverlening”. Hier zijn we blij mee.
Opgeslagen bestanden zijn doorgaans niet zomaar te vervangen. Wij raden je daarom aan om vanaf nu regelmatig een gedegen back up te maken. Zo kan er niets meer verloren gaan.
Veel succes met de teruggevonden data!

Redelijk.

Hey is uiteindelijk te vinden. Maar kan veel duidelijker en klantvriendelijker.

Betere klantenservice. begrip voor situaties.

Beste klant,
Dank voor je feedback al zijn we redelijk verrast hierdoor. Je had meerdere schijven bij ons aangeboden en je wist zelf niet op welke schijf jouw data stond. We hebben alle medewerking verleend en zelfs kosteloos extra werk uitgevoerd om tot een bevredigend resultaat te komen. Ook onze verzonden mails hebben we nagelopen en ook hieruit blijkt dat wij zeer begripvol en correct zijn geweest.
Het spijt ons dat onze service niet naar jouw wens was. Van onze kant uit hebben wij onze uiterste best voor je gedaan.
Succes met de achterhaalde bestanden!