2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Marieke Kooiker

Super! Al mijn waarde volle bestanden zijn terug, zoooo dankbaar

Deskundig!

Uitleg over het proces

Beste Marieke,
Beste Marieke,
Bedankt voor de hoge beoordeling. Bij zowel online- als telefonisch contact nemen wij graag de tijd om al jouw vragen, opmerkingen en wensen te beantwoorden. In de offerte geven wij gedetailleerd uitleg over het proces. Wij zien dat er drie statusberichten over het verloop van het proces naar je zijn verzonden. Wij betreuren het dat deze informatie voor jou blijkbaar toch niet voldoende was.
Wij nemen jouw feedback uiterst serieus en daarom verzoeken wij je vriendelijk om hierover wat specifiekere uitleg te geven zodat wij toekomstige klanten beter kunnen helpen. Je kunt een mail sturen naar info@drn.nu.
Voor nu een mooie dag en veel plezier met de teruggehaalde bestanden.
Met vriendelijk groet,

Sofie

Geweldig ! Ik heb alle data terug kunnen krijgen

Service

Beste Sofie,
Ook wij zijn geweldig blij dat wij alle data voor je terug hebben kunnen halen. Dank voor het delen van je ervaring.
Een fijne dag en geniet van je data!
Met vriendelijke...
Beste Sofie,
Een fijne dag en geniet van je data!

Geen bedrijf

Het was goed

Goed service

Alles is goed geweest

Beste klant,
Dank voor je kort maar krachtige review. Fijn om te lezen dat onze service goed is geweest.
Geniet van de teruggehaalde bestanden!
Team DRN

Don Op 't Eijnde, Geldelozeweg 6, 1625NW Hoorn (net verhuisd!)

DRN heeft de meeste van mijn data op een fysiek kapotte HD voor zover ik het kan beoordelen, weten terug te halen. Ik kreeg van tevoren duidelijke informatie over mogelijkheden en prijs.

Vakkundigheid

Ik vond het bedrag nogal hoog, maar ik ben er na intern beraad toch mee akkoord gegaan

Reactie Data Recovery Nederland:

Wat fijn dat de meeste van je data zijn hersteld Don, dank voor het delen. Wij adviseren je om vanaf nu regelmatig back-ups te maken, zodat jou dit niet nog een keer overkomt.
Succes met de...
Succes met de herstelde data!

Obstetrie Echo's

Onze externe harde schijf liet de inhoud van onze waardevolle foto's en video's niet meer zien. Na even zoeken op website kwam ik Data Recovery Nederland tegen,
met heel veel positieve...
met heel veel positieve reacties. In goed overleg en fijne informatie, hebben wij onze harde schijf opgestuurd en met succes terug geleverd gekregen waar wij ontzettend blij waren. Bedankt team D.R.N.
Mvg,
Familie Satici

Goed informatie

Beste klant,
Bedankt voor je review en je vertrouwen in onze service. We hebben het graag voor je gedaan.
Succes met de verworven data!

ChinaConstructionBank(Europe)S.A. Amsterdam Branch

The service is highly professional, with clear processes, and the data is handled very securely throughout the process.

Clear instructions step by step

With a text bar the client can insert their order number, then they receive a SMS on their phone for 2-step verification for checking their current order details.

Dear costumer,
Thanks for this positive review and your tip. You have a good idea. We will certainly take this into consideration.
Have a nice day and good luck with the recovered...
Dear costumer,
Have a nice day and good luck with the recovered data!
Yours sincerely,

Groot

Goed, vriendelijke klantenservice

Goede klantenservice, goede hulp

Beste klant,
Wij danken je voor deze hoge beoordeling. Fijn dat onze service bevallen is.
Geniet van de teruggevonden data!

Arie Offerman, arof Automatisering

Uitstekend

Snelheid

Beste Arie,
Wij waarderen je feedback. We geven je graag nog een tip mee. De meeste problemen met verloren data kunnen voorkomen worden door het regelmatig maken van back-ups.
Succes met de...
Beste Arie,
Succes met de verworven bestanden!
TeamDRN

Seth Schaafsma

Goed en professioneel

Hebben goed werk geleverd. De communicatie tijdens de reparatie was ook prettig (over de voortgang van de werkzaamheden).

Beste Seth,
Dank voor de terugkoppeling. Fijn dat je tevreden was over onze communicatie en het geleverde werk.
Succes met de herstelde bestanden!

Schotanus

Fantastisch!

Professioneel. Duidelijke communicatie

Zo doorgaan!!

Beste klant,
Hartelijk dank voor je sympathieke review. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen.
Veel plezier met je data!
TeamDRN