2001 beoordelingen

Hele goede ervaring

contact

x

Beste klant,
Dank voor je kort maar krachtige review. We vinden jouw persoonlijke ervaring heel belangrijk en zijn daarom blij dat wij aan je verwachtingen hebben voldaan.
Dataverlies is...
Beste klant,
Dataverlies is geen pretje. Zorg daarom vanaf nu voor een goede back up.
Succes met je herstelde gegevens!

Blankestijn ICT

Zoals omschreven, wel een brede tijdsopgave van reparatie

Goed verholpen, duidelijke communicatie

Breed tijdsbestek van reparatie opgegeven.

Beste klant,
Hartelijk dank voor je positieve feedback.
Beste klant,
Hartelijk dank voor je positieve feedback.
Fijn dat je met ons mee wil denken over het optimaliseren van onze service. Als tip geef je mee: “Breed tijdsbestek van reparatie opgegeven”. Ook wij zouden niets liever doen dan een exacte recovery-termijn geven echter, je moet begrijpen dat niemand vooraf kan weten wanneer een recovery is afgerond. Dat is helemaal afhankelijk van in hoeverre een schijf beschadigd is. Ons uitgangspunt is zo veel- en zo goed mogelijk data recoveren. Extra snelheid maakt de kans op data kleiner en kan deze zelfs onmogelijk maken.
Fijn te lezen dat de problemen met je data goed verholpen zijn en dat je tevreden was over de communicatie.
Veel plezier met de teruggehaalde bestanden!

F. Kramer

Betrouwbaar, snelle service met duidelijke afspraken.

Snel en duidelijk

Regels over gesplitste betaling mag iets duidelijker.

Beste heer Kramer,
Beste heer Kramer,
Bedankt voor het uitmuntende cijfer . Onze dienstverlening moet goed zijn en de recovery van goede kwaliteit. Het doet ons plezier dat je tevreden was over onze snelle service en de duidelijke afspraken..
Zowel op onze prijzen-pagina onder het kopje “Gespreid betalen mogelijk!” als in de offertemail staat een link die verwijst naar de regels voor gespreid betalen. Blijkbaar was dit voor jou niet voldoende. Wij gaan zeker kijken hoe wij deze informatie kunnen aanpassen.
Succes met alle teruggehaalde bestanden!

Fatma / Fk Photography

Tweede meer alle foto’s gered dankzij data recovery Nederland. Helaas leverde een ander bedrijf geen resultaat

Ze zijn overzichtelijk als het gaat om de geredde bestanden

Beter informatie over de prijzen

Beste Fatma,
Beste Fatma,
Dank voor het delen van je ervaring met onze dienstverlening. Niet alle bedrijven hebben de juiste expertise om data te herstellen. Wij investeren continu in onze service en kwaliteit om het maximale resultaat te realiseren. Het doet ons plezier dat dit ook bij jou het gewenste resultaat heeft opgeleverd.
Zowel op onze prijzen-pagina als in de offerte zelf staat gedetailleerde informatie over de prijs-opbouw. Uit jouw woorden begrijpen we dat dit nog beter moet. We zullen bekijken hoe wij dit kunnen realiseren.
Een fijne dag en veel succes met de bestanden.

Visscher

Top produkt! middels hun techniek heb ik mijn foto's terug.

Techniek

Beste heer Visscher,
Beste heer Visscher,
Ook wij kunnen deze review in één woord omschrijven als "top". In onze branche begrijpen wij heel goed hoe belangrijk en waardevol data voor klanten kunnen zijn. Jij moet hierbij blind kunnen vertrouwen op onze expertise. Het doet ons veel plezier dat je Data Recovery Nederland omschrijft als een “Top product” en bedanken je voor je lovende woorden.
Veel succes met de achterhaalde bestanden!

Paul Schepers Diving

Goede service, doen wat ze beloven.

De informatie op de website is zeer duidelijk, je weet meteen waar je aan toe bent.

De dienstverlening is prima, maar een betaallinkje via de mail zou de betaling nog makkelijker maken.

Beste Paul,
Beste Paul,
Hartelijk dank voor de positieve feedback en de hoge rating. Hier zijn we blij mee. Wij willen klanten de informatie geven waar ze recht op hebben om tot een juiste beslissing te komen. Fijn te vernemen dat je deze instelling als positief hebt ervaren en dat je meteen wist waar je aan toe was.
Je hebt inderdaad een goede tip wat betreft een betaallink! Op dit moment zijn we de mogelijkheden al aan het overwegen. Bedankt dat je met ons mee wilde denken.
Veel succes met de gerecoverde data!

Martech

Heel positief

Communicatie

NVT

Beste klant,
Bedankt voor je opbouwende review. Daar zijn we erg blij mee. Fijn te horen dat je tevreden was over de communicatie.
Nog veel kijkplezier met de teruggevonden foto’s en...
Beste klant,
Nog veel kijkplezier met de teruggevonden foto’s en video’s!

Anouk

Goede service en zeer blij met het resultaat!

Bijna alle bestanden heb ik terug kunnen krijgen

Geen tips

Beste Anouk,
Dank voor je heerlijke terugkoppeling. Wat fijn dat bijna al je bestanden terug zijn. Data recovery is leuk werk, vooral als je klanten 'goed' nieuws kunt berichten.
Maak vanaf...
Beste Anouk,
Maak vanaf nu regelmatig back ups. Zo kan er nooit meer iets verloren gaan.
Veel succes met de verworven data!

Coppens Slaapcomfort

Fijne ervaring, blij dat deze dienstverlening er is.

expertise

?

Beste klant,
Dank voor deze hartverwarmende woorden en het hoge cijfer. Dat vinden wij nou zo leuk aan werken bij DRN. Als jaren doen wij niets liever dan data herstellen. Het is een vak op zich waarbij specialisme en deskundige ervaring jou als klant de grootste garantie biedt op data herstel. Leuk om te lezen dat je dit hebt gewaardeerd.
Heel veel succes met alle herstelde bestanden!

Marieke van Driel van Veen

Goed en netjes gaan ze te werk.

Goede comunicatie.

Geen idee

Beste Marieke ,
Beste Marieke ,
Bedankt voor je leuke, spontane review. In alle gevallen proberen wij de verwachtingen van onze klanten waar te maken of nog beter: de verwachtingen te overtreffen. Het is heel fijn om te lezen dat je dit hebt gewaardeerd.
We hopen dat je nooit meer te maken krijgt met dataverlies. Maak daarom vanaf nu regelmatig een goede back up.
Veel plezier met de teruggevonden bestanden!