2001 beoordelingen

Recovery resultaat

2001 Reviews

Patrick Passage

Heel Prettig

de vakkundigheid van het herstellen met bijbehorende overzicht.

Beste Patrick,
Dank voor de sympathieke terugkoppeling en dat je onze service als “heel prettig” hebt ervaren. Dit vinden wij leuk om te horen.
Bescherm je kostbare gegevens vanaf nu heel...
Beste Patrick,
Bescherm je kostbare gegevens vanaf nu heel goed door het maken van gedegen back ups.
Veel succes met de teruggevonden bestanden!

Administratie kantoor J.Visscher

Goed en snel geholpen

Ze houden zich aan de afspraken

n.v.t

Beste klant,
Bedankt voor het achterlaten van deze positieve feedback. Fijn te horen dat je goed en snel bent geholpen. We blijven ons best doen om al onze klanten zo'n ervaring te geven.
Maak vanaf nu degelijke back ups, dan beschik je altijd over je belangrijke bestanden.
Veel succes met de teruggewonnen data!
Team DRN

Mijn externe harde schijf maakte geen contact meer met de computer. Ik kon dus niet meer bij mijn bestanden. DRN heeft mijn harde schijf "geannalyseerd" en kwamen met de een probleemomschrijving... Mijn externe harde schijf maakte geen contact meer met de computer. Ik kon dus niet meer bij mijn bestanden. DRN heeft mijn harde schijf "geannalyseerd" en kwamen met de een probleemomschrijving waarbij de leesschrijfkop en de platter beschadigd zouden zijn. De kosten voor de reparatie zouden een kleine 1000 euro bedragen. Ik ging uiteraard niet akkoord vanwege de absurd hoge prijs. Heb mijn harde schijf thuis zelf opengeschroefd mbv youtube filmpjes. Had dit zo gepiept. Bleek dat de leesschrijfkop geblokkeerd zat en ik deze alleen even moest verplaatsen. Al mijn bestanden had ik direct terug zonder enkel probleem. De harde schijf werkte weer perfect. Ik heb ze hier telefonisch mee geconfronteerd. Ze vertelden mij dat ik ontzettend veel geluk heb gehad en dat ik dit nooit meer zo zou moeten doen.

Een paar maanden later heb ik dezelfde harde schijf weer naar ze opgestuurd onder een andere naam. Je raadt het natuurlijk al... ik kreeg exact dezelfde analyse en probleemomschrijving met wederom een offerte met dezelfde absurde prijs van bijna 1000 euro. Wat een oplichters zeg. Ongelooflijk!

Mensen oplichten en voorliegen. Dit is een vak apart.

Eerlijke analyses geven en mensen niet voorliegen en oplichten met absurd dure offertes.

Dank voor je review.
Dank voor je review.
Onze data recovery engineers met meer dan 15 jaar ervaring hebben in onze professionele 'clean room' inderdaad vastgesteld dat er een probleem was met de lees- en schrijfkop. Een data recovery clean room is een professionele omgeving waar datadragers op een veilige en professionele manier geopend worden. Zelfs één klein stofdeeltje kan namelijk al funest zijn voor een harde schijf. Vandaar dat het absoluut af te raden is om amateuristische pogingen te ondernemen om de data weer terug te halen. Wij hebben dagelijks te maken met klanten die zelf aan de slag gaan en uiteindelijk bij ons aankloppen met grotere problemen dan in eerste instantie het geval was.
Dat de schijf het weer deed door het zelf te behandelen is daarom door ons beoordeeld als een geluk bij een ongeluk. Maar dit is nooit een duurzame oplossing in onze ogen omdat de schijf serieuze problemen heeft gekend. Dat blijkt ook doordat de schijf een paar maanden later alsnog is opgestuurd. Vanwege de initiële schade hebben onze experts inderdaad weer dezelfde diagnose gesteld, geheel in lijn der verwachting.
Wij vinden het daarom heel vreemd om oplichters genoemd te worden terwijl we ons precies houden aan de werkwijze van een professioneel data recovery bedrijf. Veiligheid en kwaliteit is waar al onze klanten op kunnen rekenen bij Data Recovery Nederland.

zeg ik niet

duidelijk

het blijft een pittige prijs voor een consument

Beste klant,
Wij waarderen je feedback enorm! Fijn dat alles duidelijk was. Het is onze taak jou te ontzorgen bij dataverlies. We hopen dit voor nog meer mensen te kunnen doen.
De prijs...
Beste klant,
De prijs blijft inderdaad pittig voor een consument echter, de werkzaamheden om de data weer boven water te krijgen zijn dan ook zeer complex.
Veel succes met de herwonnen data!

Door Zien Wijzer

Zeer georganiseerde manier van werken

Communicatie

Bel ook eens als er een reactie uitblijft, dan weet je wat er gaande is.

Beste klant,
Dank voor je positieve beoordeling. Het doet ons goed dat je tevreden was over onze georganiseerde manier van werken.
We zullen voortaan proberen klanten te bellen als er op 3...
Beste klant,
We zullen voortaan proberen klanten te bellen als er op 3 uitgaande mails geen reactie komt.
Veel plezier met de foto’s!

Michel

Vastgelopen RAID schijf is door Data Recovery Nederland compleet hersteld. Erg tevreden met dit resultaat.

Compleet hersteld

Persoonlijk zou ik iets meer communicatie wel kunnen waarderen. Op een gegeven moment krijg je een mail dat men met de schijven bezig is, maar daarna blijft het erg lang stil. Natuurlijk kan het... Persoonlijk zou ik iets meer communicatie wel kunnen waarderen. Op een gegeven moment krijg je een mail dat men met de schijven bezig is, maar daarna blijft het erg lang stil. Natuurlijk kan het druk zijn, maar een klant heeft een probleem en zit natuurlijk in spanning wanneer hij bericht krijgt of zijn schijf wel/niet hersteld kan worden. Dus je zou nog meer aandacht kunnen besteden aan communicatie/status berichten.

Beste Michel,
Dank voor je terugkoppeling. Wat fijn te vernemen dat al je gegevens compleet zijn hersteld.
Beste Michel,
Wij zien dat de recovery binnen 14 werkdagen is afgerond waarbij wij tussentijds een status update hebben verzonden. Blijkbaar was dit niet voldoende en hebben wij hierbij niet voldaan aan je verwachting, waarvoor onze excuses. We kunnen ons voorstellen dat je in spanning kunt zitten over het resultaat. Toch kunnen we pas conclusies trekken over de data nadat het complete proces succesvol is uitgevoerd. Momenteel werken we wel aan een inlog-gedeelte waar klanten zelf de status kunnen bijhouden.
Wij wensen je veel plezier met alle foto’s en video’s!

Rogier

Waardeloos en incompetent met data - volkomen klant onvriendelijk

Snelle reacties maar inhoudelijk totaal kansloos en slecht lezen

Het webformulier is onduidelijk over toezenden/ophalen en aan het eind van het proces blijkt dat het formulier toegevoegd moest worden aan de zending.

Beste Rogier,
Hartelijk dank voor je mededeling. Ook jouw mening is voor ons belangrijk.
Beste Rogier,
Hartelijk dank voor je mededeling. Ook jouw mening is voor ons belangrijk.
Het is wel zo dat wij, op onze verantwoording, een kosteloze ophaling van pakketjes bij klanten aanbieden door onze eigen koerier waarmee wij bepaalde afspraken hebben gemaakt. Zo kunnen wij nauwgezet de logistiek van de zendingen controleren en garant staan voor de juiste bezorging van pakketjes (mits uiteraard indien behoorlijk verpakt). Het is natuurlijk je goed recht om daar geen gebruik van te maken en je pakketje op een andere manier naar ons te zenden echter, wij kunnen ons daarvoor niet aansprakelijk stellen als hierbij dan iets mis gaat.

Van de Berg

Heel goed. Bijna alle foto's van onze kinderen heb ik weer terug.?

Alles is duidelijk.

Beste mevrouw van den Berg,
Beste mevrouw van den Berg,
Wat fantastisch dat je bijna alle foto’s van jullie kinderen weer terug hebt. Deze kostbare momentopnames wil je natuurlijk nóóit van je leven kwijt. Bedankt voor het delen hiervan.
Wij wensen je veel kijkplezier met alle teruggewonnen foto’s!

Peter Landman

Heel goed en professioneel

Alles gaat online en mocht retrieval niet mogelijk zijn dan zijn er geen kosten aan verbonden

Geen idee

Beste Peter,
We willen je heel erg bedanken voor je feedback. Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze service.
Zorg vanaf nu voor betrouwbare back-ups zodat er geen problemen meer...
Beste Peter,
Zorg vanaf nu voor betrouwbare back-ups zodat er geen problemen meer ontstaan als je data "wegvalt".
Veel succes met de herkregen bestanden!

Remco de Vries

Data Recovery Nederland heeft mij uitstekend geholpen - het geheel is professioneel opgezet. Ze hebben mijn schijf kunnen herstellen, maar ook los daarvan is het aangaan met de overeenkomst waarbij... Data Recovery Nederland heeft mij uitstekend geholpen - het geheel is professioneel opgezet. Ze hebben mijn schijf kunnen herstellen, maar ook los daarvan is het aangaan met de overeenkomst waarbij 70 procent van de data weer opvraagbaar is realistisch te noemen en ondanks de kosten het risico waard.

De service gerichtheid en in het algemeen het plan van aanpak. Daarnaast is het programma (ftp) waarbij je de bestanden kunt inzien heel overzichtelijk en geeft het een heldere kijk op wat... De service gerichtheid en in het algemeen het plan van aanpak. Daarnaast is het programma (ftp) waarbij je de bestanden kunt inzien heel overzichtelijk en geeft het een heldere kijk op wat onbeschadigde en beschadigde bestanden zijn.

In de mailing naar cliënten toe is het verstandig niet te enthousiast te reageren op de status van een reparatie. Vooral als er veel geld mee gemoeid gaat, mag de toon echt terughoudender en... In de mailing naar cliënten toe is het verstandig niet te enthousiast te reageren op de status van een reparatie. Vooral als er veel geld mee gemoeid gaat, mag de toon echt terughoudender en zakelijk zijn. Het zou een verkeerde indruk geven. Woordjes als 'druk bezig' zouden weggelaten kunnen worden. Houd het formeel. Verder is het prima en heb ik geen verbeterpunten of tips.

Beste Remco,
Dank voor je uitgebreide en positieve review. Fijn dat jij je uitstekend door ons geholpen voelt.
Ook bedankt voor je tip. Door jouw duidelijke omschrijving kunnen we onze...
Beste Remco,
Ook bedankt voor je tip. Door jouw duidelijke omschrijving kunnen we onze mailing verbeteren en toekomstige klanten een nog betere ervaring geven.
Veel plezier met de teruggevonden data!