2001 beoordelingen

Recovery resultaat

2001 Reviews

Sahainfra

Beste klant,
Hartelijk dank voor je reactie en dat je ons beoordeelt met zo'n hoog cijfer. Fijn dat onze service zo goed bevallen is en dat je ons aanbeveelt bij anderen.
Veel succes met je...
Beste klant,
Veel succes met je teruggewonnen data!

PV

Professioneel en integer

Duidelijke communicatie, als klant weet je waar je aan toe bent.

Duidelijke communicatie, als klant weet je waar je aan toe bent.

Integer, belang van klant voorop: toen bleek dat de harddisk goed functioneerde, werd ik gebeld met de optie om hem terug te laten sturen. Omdat ik de disk zelf niet kon uitlezen, heb ik daar niet voor gekozen en de opdracht door laten gaan. Maar ik vond het netjes dat ze dat lieten weten.

Misschien de verzending iets sneller na betaling?

Beste klant,
Dank voor je alleraardigste recensie. Voor ons is het niet meer dan vanzelfsprekend dat het belang van de klant voorop staat. Eerlijkheid duurt nog altijd het langst. Wij zijn er per slot van rekening om jou bij te staan in deze vervelende situatie.
Ook bedankt voor je tip. In de offerte, op pagina 3, staat vermeld: "Zodra de factuur volledig is voldaan, wordt de nieuwe harde schijf met jouw data binnen enkele dagen per koerier aangeleverd". Zo is dat ook precies bij jou gebeurd. Het spijt ons als we hier niet duidelijker in zijn geweest. Dit is dus zeker een aandachtspuntje om ons in te verbeteren. We gaan ons erin verdiepen hoe we dit nog duidelijker kunnen vermelden.
Wij zijn heel blij dat ook jij weer kunt beschikken over jouw data en wensen je veel succes met je teruggevonden bestanden!

Marja Talle

Prima service, duidelijke uitleg op mijn vragen.

Service is prima en komen na wat beloofd is

Ik vind de reparatie wel erg prijzig

Beste Marja,
Beste Marja,
Wat fijn dat je ons dit mooie cijfer geeft, hiervoor bedankt. Dataverlies kan heel vervelend zijn. Vooral als je geen verstand hebt van dit vakgebied. Daarom proberen wij klanten altijd zo goed mogelijk te informeren over de te volgen stappen. Het is dan ook mooi terug te horen dat je vragen duidelijk zijn beantwoord.
De prijsstelling blijft een hot item. Wij blijven continue naar oplossingen zoeken om dit goedkoper te maken.
Voor nu een fijne dag en veel succes met je herwonnen data!

Ellen

Goed, behulpzaam

Behulpzaam

Beste Ellen,
Dank voor je positieve feedback. Wij begrijpen in onze branche als geen ander hoe waardevol data kunnen zijn en zijn blij dat al je bestanden voor 100% zijn veiliggesteld.
Wij...
Beste Ellen,
Wij wensen je veel succes met je bestanden!

Roel

Klantvriendelijk, prima service, goede communicatie.

Communicatie en feedback over te ondernemen stappen

Beste Roel,
Vriendelijk bedankt voor deze mooie review. We doen elke dag ons best om al onze klanten persoonlijk en snel te helpen. Fijn dat onze service goed bevallen is.
Veel plezier met...
Beste Roel,
Veel plezier met je herstelde data!

Berber van der Weijde

Echt toppers! Van begin tot eind ontzorgt en alle bestanden veilig gesteld. Ging om foto's die op een harde schijf stonden die 5 jaar geleden gecrasht was.

Beste Berber,
Beste Berber,
Bedankt voor deze fantastische feedback. Het doet ons genoegen dat je onze service zo positief ervaren hebt. Een score van 10 op de 10. Dit is voor ons pas echt top! Wij zijn blij dat al je foto’s weer veiliggesteld zijn.
Veel plezier met al die mooie herinneringen!

van Driel

Prettig contact, duidelijk advies, vakkundig geholpen. En ook nog eens het meeste van onze data terug! Kortom een hele positieve ervaring.

Makkelijk en snel in contact via email of telefoon.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status.

Geen opmerkingen

Beste mevrouw van Driel,
Beste mevrouw van Driel,
Dank voor de sympathieke terugkoppeling. Fijn te horen dat je een positieve ervaring met ons hebt gehad. We blijven ons best doen om al onze klanten zo'n ervaring te geven.
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!

Gerrit Flierman

Er wordt correct volgens afspraak ,en tijd geleverd.

Duidelijke communicatie.

Beste Gerrit,
Dank voor de positieve feedback! Goed om te horen dat alles correct volgens afspraak en tijd is geleverd.
Veel succes met de teruggevonden data!
Met vriendelijke...
Beste Gerrit,
Veel succes met de teruggevonden data!

Dewy Baak Art

Helemaal top! Betrouwbaar, accuraat, en professioneel.

Professionaliteit, communicatie

Snelheid...maar daar heb ik zelf voor gekozen.

Beste Dewy,
Dank voor je geweldige beoordeling en de lovende woorden. Dat vinden wij nou helemaal top!
Nog veel succes met de teruggewonnen data!

Ronnie Rijken

Goede communicatie, niet alleen per mail maar ook via de telefoon. Gelukkig zijn al mijn bestanden hersteld.

Op vragen krijg je snel en adequaat antwoord.

Het herstellen is niet goedkoop, dat zou voor mij dus wat lager mogen.

Beste Ronnie,
Dank voor de positieve recensie. Goed te vernemen dat de communicatie goed bevallen is.
Beste Ronnie,
Wij begrijpen je reactie over de kosten helemaal. We blijven zoeken naar oplossingen om de kosten te kunnen drukken en hopen in de toekomst betere prijzen te kunnen offreren.
Veel succes met je herstelde data!