2001 beoordelingen

BORA

Duidelijke communicatie

Nvt

Beste Bora,
Bedankt voor de terugkoppeling. Fijn dat je tevreden bent over de communicatie.

Zorro Zanja B.V.

Goede ontzorging ook m.b.t. verzending

Geen idee

Beste klant,
Bedankt voor je positieve review. Goed te horen dat je blij bent met onze service.Het is onze taak jou te ontzorgen ingeval van dataverlies. We hopen dat we dit voor nog meer mensen kunnen blijven doen.

J F van der Vliet

Duidelijk en efficient

terugsturen

een betere tijds estimatie

Beste heer van der Vliet,
Dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat je onze service omschrijft als "duidelijk" en "efficiënt".
Wij kunnen nooit vooraf aangeven hoe...
Beste heer van der Vliet,
Wij kunnen nooit vooraf aangeven hoe lang een recovery duurt, wij kunnen enkel een schatting geven. Het spijt ons dat wij hier niet duidelijk in zijn geweest.
Een fijne dag gewenst en veel plezier met je herstelde data!

Cattoir J

Alle data teruggebracht van gecrashte SSD.
Prijs is niet gering maar je maakt zelf de keus na de diagnose.

Deden wat ze beloofden.

Vreemd dat geen bezoek mogelijk is. (Wegens Corona??)

Beste heer Cattoir,
Bedankt voor je recensie.
Beste heer Cattoir,
Bedankt voor je recensie.
Je hebt het goed geraden dat, door de corona, bezoek momenteel niet mogelijk is. Normaliter is iedereen van harte welkom maar nu zijn de regels tijdelijk aangepast.
Wij stellen alles in het werk om de continuïteit van onze bijstand bij dataverlies ook tijdens deze Covid 19 - pandemie voor iedereen met dataverlies te garanderen. Hiervoor volgen wij het advies van het RIVM en de regering nauwgezet op.
Ter bescherming van zowel jou, ons team, alsmede alle medewerkers in ons kantorencomplex, wordt je datadrager daarom geheel kosteloos bij je thuis opgehaald en desgewenst weer bij je afgeleverd. Gelukkig ook bij jou met inbegrip van al je herstelde data.
Een mooie dag gewenst en veel plezier met je herstelde bestanden!

Nvt

Prima verlopen

Snel geregeld

Er staan staatjes wat het gaat kosten maar dat klopt niet helemaal.

Beste klant,
Bedankt voor je review. Fijn dat wij ook jou zo snel konden helpen.
Beste klant,
Bedankt voor je review. Fijn dat wij ook jou zo snel konden helpen.
De 'vanaf' prijzen op de website zijn indicatieprijzen. Dit zegt niets over de uiteindelijke kosten. Dat kan pas beoordeeld worden tijdens het onderzoek in het lab.
Nog een prettige dag gewenst en succes met je herstelde data!

M. Jans

Erg goed. Niet goedkoop, maar uitstekende kwaliteit geleverd.

Kwaliteit en eenduidigheid in offerte. Beloftes worden nagekomen.

Flexibeler in opleveren data. Bijvoorbeeld mogelijkheid om andere externe harde schijf te kunnen kiezen.

Beste heer Jans,
Dank voor je eerlijke mening.
Beste heer Jans,
Dank voor je eerlijke mening.
Wij zouden ook graag meerdere schijven willen aanbieden. Om de totaalkosten zo laag mogelijk te houden, worden de dataschijven bij ons in bulk ingekocht. Hierbij is het lastig om per schijf een voorraad aan te houden.

Speedy's Computers

Zeer goed

Snelle reacties op vragen, zeer goede service

Niets

Beste klant,
Bedankt voor je positieve reactie en de hoge waardering. Leuk te horen dat je onze inspanning zo waardeert. Per slot van rekening doen wij niets liever dan jou te helpen met het herstellen van jouw data.
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!

Pierre Faure

Mailcontact had iets beter gekund, op een aantal mails die ik stuurde met vragen over de voortgang van mijn recovery is nooit antwoord gegeven. Ik heb toen uiteindelijk moeten bellen.

Recovery helemaal naar behoren uitgevoerd. Goede schijf in ruil gekregen.

Reageer sneller op mails! Ik snap dat het een lang proces is, maar zeker als mijn scriptie er op staat wil ik heel graag weten hoe het allemaal gaat en hoe lang jullie denken nog bezig te zijn. Ik... Reageer sneller op mails! Ik snap dat het een lang proces is, maar zeker als mijn scriptie er op staat wil ik heel graag weten hoe het allemaal gaat en hoe lang jullie denken nog bezig te zijn. Ik kreeg geen enkele indicatie van tijdsduur.

Beste Pierre,
Dank voor je review.
Beste Pierre,
Dank voor je review.
Het spijt ons dat het mailverkeer niet helemaal naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. WIJ begrijpen dat je enorm in spanning kunt zitten of het allemaal wel op tijd lukt. Momenteel werken we aan een nieuw systeem waarbij klanten, na inloggen, het hele proces up to date kunnen bijhouden.
Wij zien wel dat de recovery binnen 13 dagen met inbegrip van de weekenden en de Kerstdagen compleet was afgerond, waarbij wij tussentijds een bericht verzonden hebben over de voortgang van de recovery. En gelukkig ook bij jou voor 100% succesvol.
Veel plezier met je herstelde data!

Marijnissen

Goede en snelle afhandeling

duidelijkheid

Beste heer Marijnissen,
Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Fijn dat wij ook jou op zo'n korte termijn konden helpen.
Veel succes met de herstelde data!
Met...
Beste heer Marijnissen,
Veel succes met de herstelde data!
Team DRN

Zeer naar wens, bij mail snelle reactie terug en bij telefoon vriendelijk geholpen

snelheid en vriendelijkheid

Beste klant,
Bedankt voor de positieve feedback. Fijn dat je te spreken was over de communicatie en dat de service zeer naar wens was. Dataverlies is al erg genoeg. We zijn blij dat wij ook jou hierbij succesvol hebben kunnen ondersteunen.
Nog veel succes met je herstelde data!