2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Andree van der Kloet

Vlot en goede service. Alle data terug gekregen.

Snelle en goede service

De prijs is heel erg hoog

Beste Andree,
Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Beste Andree,
Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
Wij zijn het met je eens dat recovery niet goedkoop is. We streven er naar te blijven verbeteren en blijven zoeken naar prijs-verlagende oplossingen waarbij dezelfde kwaliteit wordt geleverd.
Veel succes met je herstelde bestanden!

Fokko de Buine

DRN heeft gedaan wat ze beloofd hebben. Ze werken op een eerlijke basis met ransparante tarieven. In het proces heb je meerdere keren de kans om de opdracht te stoppen. Altijd ip basis van no cure... DRN heeft gedaan wat ze beloofd hebben. Ze werken op een eerlijke basis met ransparante tarieven. In het proces heb je meerdere keren de kans om de opdracht te stoppen. Altijd ip basis van no cure no pay!

Ze doen wat ze beloven

Beste Fokko,
Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn ons er zeer van bewust dat jij ons zeer waardevolle bestanden in handen geeft. Hiervoor moet jij op ons kunnen vertrouwen..
Veel...
Beste Fokko,
Veel succes met je herstelde data!

Dick Koopman

Professionele aanpak

Communicatie!

Misschien vermelden dat het tarief niet afhankelijk is van het resultaat, dat wordt bereikt, maar van de inspanning, die moet worden geleverd om zo'n goed mogelijk resultaat te bereiken!

Beste Dick,
Dank voor je alleraardigste review.
Leuk te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service.
We proberen de informatie over onze prijzen zo duidelijk mogelijk weer te...
Beste Dick,
Dank voor je alleraardigste review.
Leuk te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service.
We proberen de informatie over onze prijzen zo duidelijk mogelijk weer te geven. Op onze prijzenpagina staat uitgebreid beschreven hoe wij tot onze prijzen komen. Blijkbaar kan dit nog beter. Wij zullen ons er over buigen hoe we dit kunnen verbeteren.
Een mooie dag gewenst en veel plezier met je herstelde data!

Clemence (Slaaptextiel.nl)

Data recovery is een super goed bedrijf, snel betrouwbaar en vriendelijk + een hele goede service ??

Betrouwbaar, snel, en goeie service

Geen verbetering nodig

Beste Clemence,
Beste Clemence,
Wat super leuk te horen dat je ons bedrijf bestempelt als "super goed", "snel", "betrouwbaar" en "vriendelijk + een hele goede service". Wij doen altijd onze uiterste best voor iedereen om zo goed en zoveel mogelijk data te herstellen. Fijn dat wij hier ook bij jou in zijn geslaagd en dat je dit kunt waarderen.
Veel plezier met al je herstelde bestanden!

Browema international B.V.

Prijzig maar wel goed!

communicatie

vooraf beter kenbaar maken op wat voor harde schijf de herstelde gegevens worden aangeleverd.

Beste klant,
Bedankt voor je hoge beoordeling. Fijn dat we ook jouw data konden terughalen!
Beste klant,
Bedankt voor je hoge beoordeling. Fijn dat we ook jouw data konden terughalen!
Zowel op onze website als op de offerte wordt aangegeven hoe herstelde data wordt aangeleverd. Uit jouw woorden begrijpen we dat deze informatie nog beter kan worden gegeven. We blijven zoeken naar oplossingen om dit te verbeteren.
Succes met je herstelde bestanden!

Jochum de Jong | Studio Elvis

Mijn harde schijf is dank zij jullie weer gefixt. En daar ben ik zeer blij mee. De werkwijze van jullie is zeer secuur en zoals ik in kan schatten ook veilig.

Snelle reactie op mails en over ophalen van de harde schijf.

Qua communicatie zodra de schijf gereed is, liet in mijn optiek te wensen over. Na akkoord op de files en de betaling duurde het nog ruim een werk voordat ik de schijf terug had. Dat het na... Qua communicatie zodra de schijf gereed is, liet in mijn optiek te wensen over. Na akkoord op de files en de betaling duurde het nog ruim een werk voordat ik de schijf terug had. Dat het na goedkeuring en betaling nog zo’n tijd duurt, had wellicht duidelijker gecommuniceerd kunnen worden.

Beste Jochum,
Dank voor je alleraardigste reactie. Wij waarderen je feedback enorm. Fijn dat wij ook jou weer van je data hebben kunnen voorzien.
Je verbetertip nemen wij ten harte. We...
Beste Jochum,
Je verbetertip nemen wij ten harte. We spelen hem gelijk door naar de juiste afdeling.
Voor nu: Veel succes met je herstelde data!

Zone.college

goede communicatie

Beste klant,
Dank voor je hoge cijfer. Fijn dat je onze service zo positief beoordeeld en dat je zo tevreden was over de communicatie.
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!
Met...
Beste klant,
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!

Joaquin Pietersz

Ik ben super tevreden alle bestanden op mijn NAS server heb ik terug van foto, documenten, en zakelijke correspondentie. Dit is een top bedrijf.

duidelijkheid, goede communicatie eigenschappen

Ik heb geen verbeterpunten, DRN is transparant en duidelijk in hun handelen.

Beste Joaquin,
Bedankt voor je super leuke reactie. Dit vinden we echt mooi om te horen. Fijn dat we het voor je konden oplossen. Wij hebben het graag gedaan.
Veel succes met al je...
Beste Joaquin,
Veel succes met al je bestanden!

A.Strik

Zeer goed, weten wat ze doen. Hebben het overgrote deel van de foto's/video's van mijn ge'crashde' ext.harde schijf weer tevoorschijn gehaald.

Beslist professioneel; duidelijk de experts op dit gebied; behulpzaam - ook met voorlichting; beleefd.

Misschien wat meer informatie 'up-front' wat het uiteindelijk zal gaan kosten. (Het is een nogal dure aangelegenheid!)

Beste klant,
Bedankt voor de positieve terugkoppeling. Fijn te horen dat je onze service als "professioneel", "behulpzaam" en "beleefd" hebt ervaren.
Wij kunnen...
Beste klant,
Wij kunnen pas uitspraken over prijzen doen na een volledig laboratoriumonderzoek. Dit onderzoek bieden wij geheel kosteloos aan. Daarna weet je precies waar je aan toe bent. De offerte is geheel vrijblijvend.
Veel plezier met je foto’s en video's!

N. W.

Perfect!

Snel, betrouwbaar, professionele aanpak

nvt

Beste klant,
Wij waarderen je feedback enorm. Fijn dat je onze service als "perfect" hebt ervaren. We hebben het graag voor je gedaan.
Nog veel plezier met je data!
Met...
Beste klant,
Nog veel plezier met je data!