2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Bouwkundig Tekenbureau P.Dijkema

Zeer klant vriendelijk duidelijke dienstverlening

klantvriendelijk, snelle actie van werkzaamheden, deskundig

eigenlijk geen opmerkingen

Beste klant,
Dank voor je positieve reactie. Leuk dat je zo enthousiast bent over onze service.
Beste klant,
Dit was je eerste ervaring met ons. Wij adviseren je om vanaf nu goede back ups van je bestanden te maken om dataverlies in de toekomst te voorkomen.
Voor nu: Heel veel succes met je bestanden!

Marco van Bentum

Prima service!
Prima service!
Defecte harde schijf aangeboden. De (gratis) analyse is vlot gedaan. Gelukkig kon vrijwel alle data worden hersteld. De offerte was duidelijk. Herstel van de data is niet goedkoop, maar wat mij betreft zeker de moeite waard.

Gratis analyse
heldere communicatie
Betalen in 3 termijnen

Beste Marco,
Dank voor je beoordeling. Fijn dat alles goed is gekomen.
Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je herstelde data!

Geline

Super informatie en wat op de site staat klopt!

Wat op de site staat klopt met de werkelijkheid!

Voor nu niet

Beste Geline,
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Wij zijn blij dat wij ook jou hebben kunnen helpen met het achterhalen van je bestanden.
Veel plezier...
Beste Geline,
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Veel plezier met je foto’s en video's!

Prive

Correct, resultaat gericht, niet goedkoop

resultaat gericht, duidelijk overzicht gevonden problemen

de geretourneerde nieuwe harde schijf was van een ander formaat en kan de niet herplaatst worden in NAS. Dit blijkt niet uit de info op de site

Beste klant,
Wij waarderen je feedback enorm.
Beste klant,
Wij waarderen je feedback enorm.
Wij zouden ook graag meerdere schijven willen aanbieden. Om de totaalkosten zo laag mogelijk te houden, worden de dataschijven bij ons in bulk ingekocht. Hierbij is het lastig om per schijf een voorraad aan te houden.
Succes met je data!

Radboud Stelling/Boskalis

Prima bedrijf. Helder en effectief. In algemeen zou de prijs wel wat naar beneden kunnen

duidelijk en effectief. Snel geregeld

Iets minder hallulujah op de website maar strakker zakelijker

Dank voor je reactie.
Dank voor je reactie.
Wij begrijpen je opmerking over de prijzen helemaal. Voortdurend bestuderen wij hoe we de kosten kunnen drukken en hopen in de toekomst betere prijzen te kunnen offreren.
Voor nu: Heel veel succes met je herstelde foto’s en video’s!

Victor Wallace

Excellent on all fronts

Attention to detail, updates and a near 100% recovery of 2TB of data.

Nil

Dear Victor,
Thank you for your review! We are glad to read that you were happy with our service.
Good luck with your recovered files!
Best regards,
DRN Team

H&S Citrus B.V

Een hele fijne ervaring, Had de hoop opgegeven maar Data Recovery Nederland bracht die weer terug.

Snel

Beste klant,
Bedankt voor de lovende woorden. Fijn dat wij ook jou op zo'n korte termijn konden helpen. We hebben het met plezier voor je gedaan.
Succes met je herstelde data!
Met...
Beste klant,
Succes met je herstelde data!

G. van Erp

Zeer goed

Communicatie

Beste mevrouw van Erp,
Bedankt voor je review. Fijn dat je ons bedrijf als "zeer goed" bestempelt.
Veel plezier met je data!

Anisa Rensen

Alles staat duidelijk op de website uitgelegd, ook als je je product eenmaal aangemeld hebt wordt je goed op de hoogte gehouden van elke stap!

Duidelijke communicatie

Uitleg van hoe je je harde schijf weer kan gebruiken nadat je hem weer hersteld terug hebt gekregen.

Beste Anisa,
Dank voor je beoordeling.
Beste Anisa,
Dank voor je beoordeling.
Ook bedankt voor het meedenken wat betreft het gebruik van de harde schijf. Wij zullen bekijken hoe we dit voortaan nog beter kunnen communiceren.
Nog veel succes met je data!

Arno

Zeer slechte service en lossen garantie en service gevallen niet op en houden eigendommen van klanten in hun bezit!!!

1e uitvoering ok,maar aanservice en garantie hebben ze hun eigen regels.Heel vreemd.Hebben nu nog mijn externe harde schijf niet teruggestuurd!!

Bedrijf is niet service gericht en houd mijn externe harde schijf in hun bezit terwijl mijn bestanden er nog op staan.Nota bene is de door DRN geleverde externe harde schijf defect gegaan!!!!

Beste Arno,
Het spijt ons dat je minder tevreden bent over onze service.
Beste Arno,
Het spijt ons dat je minder tevreden bent over onze service.
In de offerte staat duidelijk vermeld, ik citeer “Gebreken, vragen of opmerkingen over afgeleverde data worden uiterlijk binnen 5 werkdagen na aflevering in behandeling genomen. Na dit gestelde termijn wordt jouw case afgesloten en stellen wij ons niet langer aansprakelijk voor eventuele schade of gebreken”.
Vanwege de privacy gevoelige gegevens, houden wij herstelde data namelijk niet langer in bewaring dan absoluut noodzakelijk.
Binnen één week hebben wij jouw data compleet hersteld en, zoals je zelf zegt, naar volle tevredenheid werkend bij je aangeleverd. Pas na 3 maanden horen wij dat je dataschijf ineens niet meer werkt.
Uiteraard hebben wij direct een nieuwe schijf gestuurd. Je externe harde schijf is retour naar de leverancier i.v.m. het garantiebeleid van de fabrikant.
Wij hebben geprobeerd alles zo goed mogelijk voor jou op te lossen.
Echter, wat betreft de herstelde data, ben en blijf jij zelf persoonlijk verantwoordelijk voor een goede back up en/of opslag van je kostbare aangeleverde herstelde bestanden.