2001 beoordelingen

Prima!

Superb service.

Nul

Beste klant,
Bedankt voor je positieve review. Wij zijn ons er van bewust dat jij ons zeer waardevolle bestanden in handen geeft. Fijn dat je onze service als super hebt ervaren.
Veel succes...
Beste klant,
Veel succes met je herstelde bestanden!

Maurits Falkena

Erg onder de indruk

Overzichtelijk en concreet

Geen verbeterpunten, erg tevreden.

Beste Maurits,
Beste Maurits,
Dank voor je positieve review. Fijn dat je zo tevreden en zelfs “erg onder de indruk” bent. We doen ons best om jou en anderen zo goed mogelijk te helpen. Fijn om te horen dat je dit waardeert.
Succes met al je data!

Kurvers

Goede communicatie vanaf eerste contact tot afhandeling opdracht! Alle data keurig kunnen herstellen.

Communicatie en afhandeling van opdracht.

Zie verbeteringspunten website.

Beste klant,
Dank voor je hoge beoordeling.
Veel succes met je data!

Jesse He

Duidelijke en snelle service. Bij vragen goed bereikbaar. Geen buitensporige onverwachte extra kosten. Betrouwbare en zorgvuldige behandeling van gevoelige data. Helaas heel weinig data... Duidelijke en snelle service. Bij vragen goed bereikbaar. Geen buitensporige onverwachte extra kosten. Betrouwbare en zorgvuldige behandeling van gevoelige data. Helaas heel weinig data teruggekregen vanwege ernstige schade aan de schijf, maar door de goede communicatie wel het gevoel dat DRN hun best heeft gedaan en dat het maximale eruit gehaald is. Derhalve ondanks onbevredigend resultaat nog zeer positief over DRN. Zou in de toekomst zonder twijfel weer gebruikmaken van hun service.

Duidelijk en betrouwbaar

Beste Jesse,
Bedankt voor het vertrouwen dat je ons hebt gegeven om je te helpen met het terughalen van je data.
Het komt wel eens voor dat de schade te groot is om alle bestanden te...
Beste Jesse,
Het komt wel eens voor dat de schade te groot is om alle bestanden te herstellen. Ondanks dat het geen gemakkelijke klus was zijn we blij dat het uiteindelijk toch deels gelukt is!
Veel succes met de herstelde bestanden!

Hans

Helaas was mijn data niet meer te herstellen. Ik heb de service van DRN als zeer prettig ervaren. Uitstekende communicatie, vlotte en vooral deskundige afhandeling. Ik had eerder contact met DRN... Helaas was mijn data niet meer te herstellen. Ik heb de service van DRN als zeer prettig ervaren. Uitstekende communicatie, vlotte en vooral deskundige afhandeling. Ik had eerder contact met DRN moeten op nemen en niet zelf aan het knutselen moeten gaan. Een wijze les voor de volgende keer.

Communicatie, deskundigheid en no cure no pay

Beste Hans,
Bedankt voor je reactie.
Beste Hans,
Bedankt voor je reactie.
Wat jammer dat wij je niet meer konden helpen. Een Class 100 Cleanroom is de enige ruimte waarin harde schijven mogen worden geopend of schroeven mogen worden losgedraaid zonder daar verdere schade aan te verrichten.

Kanhai

Professioneel

Overzichtelijk en Prijslijsten makkelijk te vinden en duidelijk

Klantvriendelijkheid kan 5 sterren worden, na bevestiging tot recovery een telefonische gesprek of klant nog ergens aan moet denken of vergeten is of misschien klant zijn verwachtingen te hoog... Klantvriendelijkheid kan 5 sterren worden, na bevestiging tot recovery een telefonische gesprek of klant nog ergens aan moet denken of vergeten is of misschien klant zijn verwachtingen te hoog liggen? Mis net dat ene persoonlijke klantencontact.

Beste klant,
Bedankt voor de hoge waardering.
We proberen de communicatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Blijkbaar kan dit nog beter. Wij zullen bekijken hoe we dit kunnen verbeteren....
Beste klant,
Bedankt voor de hoge waardering.

Schildersbedrijf Frensch

Snelle communicatie en afhandeling

Zeer snelle en duidelijke communicatie

Beste klant,
Wat fijn om deze leuke terugkoppeling te ontvangen.

Daan

Heel positief, ik heb bijna al mijn gegevens terug

Duidelijke uitleg van mogelijkheden en kosten

Uitleg hoe snel je je data terugkrijgt na ontvangst betaling

Beste Daan,
Dank voor je positieve review.
Ook bedankt voor je tip, wij gaan hier intern mee aan de slag.
Voor nu: Veel succes met al je herstelde data!
Met vriendelijke...
Beste Daan,
Dank voor je positieve review.
Ook bedankt voor je tip, wij gaan hier intern mee aan de slag.
Voor nu: Veel succes met al je herstelde data!

René Koekkoek

Uitstekend

duidelijke communicatie

nog uitgebreider uitleggen waarom het zo duur is.

Beste René,
Bedankt voor je kort maar krachtige en positieve review.
We zullen bekijken hoe we de informatie over de kosten nog duidelijker kunnen maken.
Een mooie dag gewenst en veel...
Beste René,
Bedankt voor je kort maar krachtige en positieve review.

Coen van Oudheusden

Prima, alle bestanden weer hersteld terug gehad

Keurig geinformeerd

Beste Coen,
Bedankt voor je recensie. Fijn dat alle bestanden zijn hersteld.
Een fijne dag gewenst en veel plezier met je data!