2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Dennis

Via Data Recovery Nederland heb ik al mijn werk terug kunnen krijgen na het formateren en deels overschrijven van mijn externe HD.

Duidelijke communicatie over proces en mogelijke resultaat.

Fajah Lourens

Beste Dennis,
Bedankt voor je positieve reactie. Fijn dat wij ook jou konden helpen met het herstellen van je data.
Veel succes met je herstelde bestanden!
Met vriendelijke...
Beste Dennis,
Veel succes met je herstelde bestanden!

TechnoChemie bv

Prima ervaring. Snelle service

Duidelijk wat jullie kunnen en bieden.

Beste klant,
Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat je onze service omschrijft als snel en duidelijk.
Veel succes met je herstelde data!

jbb

Goede informatie vooraf, bijna alle gerestaureerd, duidelijk uitleg over waarom de kosten hoog zijn.

heldere informatie

Beste klant,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles helder en duidelijk was.
Veel plezier met je herstelde data!

Stichting Le Clochard

Snel, nauwkeurig, accuraat en een uitgebreide service.

DRN komt nauwkeurig na wat zij beloofd.

De uitleg van de manier van aanbieden van de dragers beter zichtbaar maken.

Beste klant,
Wat fijn dat je onze service als "snel", "nauwkeurig", "accuraat en uitgebreid" hebt ervaren maar bovenal dat we ook jouw data konden terughalen!
Ook bedankt voor je aandachtspunt. We zullen proberen de manier van aanbieden van datadragers beter zichtbaar te maken.
Nog veel plezier met je data!

Van Dal

Goede service, vriendelijk en data gered

Oude harde schijf werd met koerier opgehaald en gebracht. Duidelijk in uitleg en vriendelijk. Leuk doosje thuis gestuurd met de nieuwe schijf.

Misschien keuze om het in cloud te zetten voor je.

Beste mevrouw van Dal,
Bedankt voor de lovende woorden en dat je zelfs te spreken was over het leuke doosje waarin de herstelde data zat.
Het aanbieden van data via de Cloud zal langer duren...
Beste mevrouw van Dal,
Het aanbieden van data via de Cloud zal langer duren dan het aanleveren van data op een schijf. Vandaar dat wij herstelde data op een nieuwe harde schijf aanleveren.
Nog een prettige dag gewenst en succes met je herstelde data!

D. Bloemsma

Ik ben super goed geholpen. Zowel het telefonisch als het herstellen van mijn Harde schijf.

Erg behulpzaam en goede uitleg

geen verbeterpunten

Beste mevrouw Bloemsma,
Bedankt voor je uitmuntende cijfer. Fijn dat je zo super goed geholpen bent maar bovenal dat jij weer kunt beschikken over al je data.
Nog veel plezier ermee!
Met...
Beste mevrouw Bloemsma,
Nog veel plezier ermee!

Yasemin Asut

Ik ben vanaf het begin goed geinformeerd over de gang van zaken. Al mijn data is ook ongedeerd teruggehaald. Een zeer professioneel bedrijf.

Dit bedrijft houdt je per onderdeel op de hoogte via de mail.

Beste Yasemin,
Bedankt voor de terugkoppeling. Fijn te lezen dat je onze service als professioneel hebt ervaren!
Een fijne dag gewenst en veel succes met je herstelde bestanden!
Met...
Beste Yasemin,
Een fijne dag gewenst en veel succes met je herstelde bestanden!

ErVo-Commissioning

Redden van data op een gecrashte SSD

Hoge kwaliteit! No cure no pay.

Beste klant,
Dank voor je positieve reactie. Fijn dat onze service goed bevallen is.
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!

Paul Donovan

Alles werd afgehandeld zoals de website beschreef, een zeer goede vriendelijke service.

communicatie was er in overvloed en het was duidelijk wat alle voorwaarden waren.

Beste Paul,
Dank voor je uitmuntende cijfer. Goed te horen dat je blij bent met onze dienstverlening.
Voor nu een fijne dag en veel plezier met je herstelde bestanden!
Met vriendelijke...
Beste Paul,
Voor nu een fijne dag en veel plezier met je herstelde bestanden!

Glazenwasserij Blans

Erg professioneel, goede communicatie, erg klantvriendelijk! Het kost wat, maar ik ben blij dat ik mijn harde schijf heb laten herstellen. Op het moment van crashen besef je niet wat er allemaal op... Erg professioneel, goede communicatie, erg klantvriendelijk! Het kost wat, maar ik ben blij dat ik mijn harde schijf heb laten herstellen. Op het moment van crashen besef je niet wat er allemaal op staat, maar als ik zie hoeveel foto's ze hebben kunnen herstellen, ben ik zo blij dat ik contact heb opgenomen met DRN. Deze foto's zijn onbetaalbaar! Ik ben een zeer tevreden klant! :-)

Reageren snel per mail en leggen erg duidelijk hun werkwijze uit.

Nee, geen verbeterpunten.

Beste klant,
Wat superfijn om deze leuke terugkoppeling te ontvangen. Sommige foto’s zijn inderdaad onbetaalbaar. Dit zijn kostbare herinneringen die nooit verloren mogen gaan. Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent.
Veel plezier met je herstelde bestanden!