2001 beoordelingen

2001 Reviews

HF

Satisfying

Recovery itself

Prices can be written more realistically

Dear customer,
Thanks for your review.
Dear customer,
Thanks for your review.
When it comes to the recovery price; data recovery is very specialized work with quite a complex procedure. Nevertheless, we try to do everything we can to keep the price as accessible as possible for everyone.
Good luck with all recovered files!
Best Regards,

Henk

Uitstekend resultaat

Deskundig

niets

Beste Henk,
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je ons bedrijf als deskundig bestempelt.
Heel veel succes met je data!
Team DRN

Erg slechte communicatie en duur herstel harde schijf vele male langer dan beloofd op de website

Beste klant,
Dank voor je eerlijke feedback.
Beste klant,
Dank voor je eerlijke feedback.
Wij betreuren het dat de communicatie niet naar wens is verlopen. Wij hebben jouw dossier bestudeerd en zien dat er voortijdig 2 keer contact is geweest over het mogelijk uitlopen van deze recovery en dat wij zelfs 4 keer om een reactie op een bericht van ons hebben moeten vragen. In jouw geval was de recovery complexer dan normaal en dan wil het wel eens wat langer duren voordat wij de data terug hebben. Dit komt omdat we nooit zomaar opgeven. Gelukkig ook in jouw geval met een positief resultaat.
Een fijne dag gewenst, en veel plezier met je data!

Floor

Contact met Data Recovery Nederland was goed, ik had wat vragen over het process en werd adequaat en binnen redelijke tijd beantwoord.

het bedrijf heeft een simpel en gestroomlijnd actieplan. Het start vanaf het moment van inzending (met ophalen door ophaalservice) tot het bezorgen van de nieuwe harde schijf (en mijn oude kapotte)

Zoals ik hiervoor al omschreef vond ik de prijs echt om te slikken. De service was goed, communicatie helder, ik was zeer tevreden met het eindproduct, maar dat alles bij elkaar maakte nog steeds... Zoals ik hiervoor al omschreef vond ik de prijs echt om te slikken. De service was goed, communicatie helder, ik was zeer tevreden met het eindproduct, maar dat alles bij elkaar maakte nog steeds niet dat de prijs die ik uiteindelijk heb betaald gold voor dat alles. De rede dat ik betaald heb is omdat er geen andere service te vinden is met een goedkopere prijs, en ik kan het zelf niet. Dit heeft meer te doen met schaarste van de vaardigheid om harde schijven te repareren dan de geleverde service.

Beste Floor,
Wij waarderen je feedback enorm.
Beste Floor,
Wij waarderen je feedback enorm.
Het is inderdaad erg jammer dat de kosten zo hoog zijn. Echter, de recovery-prijs is afhankelijk van de aard en mate van de beschadiging van de schijf en gebaseerd op de aanschaf van onderdelen, de man-uren en inzet van de cleanroom welke nodig was om jouw data te achterhalen. Hoewel je geen andere service kon vinden met een goedkopere prijs, blijven wij onderzoeken hoe we de prijzen nog verder kunnen verlagen.
Nog een prettige dag gewenst en succes met je herstelde data!

Fluitman

Prima!

Snelle reactie, telefonisch duidelijk en vriendelijk

Externe harde schijf beter maken voor Linux

Beste klant,
Bedankt voor je mooie cijfer. Fijn dat alles naar wens verlopen is.
Ook bedankt voor je tip. Wij gaan bekijken hoe wij hierop in kunnen spelen.
Nog veel plezier met je...
Beste klant,
Bedankt voor je mooie cijfer. Fijn dat alles naar wens verlopen is.
Ook bedankt voor je tip. Wij gaan bekijken hoe wij hierop in kunnen spelen.
Nog veel plezier met je herstelde data!

Eric Plugge

EXTERNE SCHIJF WAS GEVALLEN EN PERFECT GEHOLPEN DOOR DRN in alle facetten

Communicatie en verwachtingspatroon en ook prijzen

Zie boven - anders dan dat het dropoff punt van de externe schijf niet een filiaal is van DRN dus het zoeken van de bedrijfsnaam bij het pand leverde geen resultaat op..kan verwarrend zijn

Beste Eric,
Dank voor je beoordeling. Fijn dat wij aan je verwachtingspatroon hebben kunnen voldoen.
Beste Eric,
Bedankt ook voor je het aandachtspunt. Wij zullen bekijken hoe wij dit beter kunnen aangeven.
Nog een fijne dag gewenst en veel succes met je herstelde bestanden!

Bas Pittens

Al mijn data weer boven water. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Goede heldere communicatie. Eindproduct heel netjes opgeleverd.

Kosten zijn erg hoog.

Beste klant,
Bedankt voor deze leuke reactie. Fijn dat wij ook jou konden bijstaan en al jouw data weer terug is.
Wat betreft de prijzen, zijn wij het helemaal met je eens. Wij blijven...
Beste klant,
Wat betreft de prijzen, zijn wij het helemaal met je eens. Wij blijven bekijken hoe we de recovery zo goedkoop mogelijk kunnen maken. Uiteraard met behoud van kwaliteit en kwantiteit.
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!

R. Pleizier

Goed, prima communicatie

Goede service

Het is een vrij prijzig proces, wellicht meer inzicht geven in de totstandkoming van de kosten van data recovery

Beste klant,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je te spreken was over onze service en communicatie.
Beste klant,
Je mist uitleg over de recovery prijs. Momenteel worden de offertes aangepast met meer duidelijkheid over de prijsopbouw.
Nog een mooie dag en veel plezier met je herstelde data!

Hap de brinkhof

Adequaat

Goede communicatie

Beste klant,
Dank voor je feedback. Fijn dat je onze communicatie zo positief beoordeeld.
Nog veel succes met je herstelde bestanden!

Mariska van Cleemputte

Goed en duidelijke uitleg, ook na een aantal vragen kreeg ik goed advies.

Erg vakkundig en garantie met meer dan 70% herstel, wordt indien mogelijk gewaarborgd

Het is wel heel erg duur. In mijn situatie is het wel waard geweest, al blijf ik het enorm veel geld vinden.....

Beste Marisca,
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat onze service zo goed bevallen is.
Beste Marisca,
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat onze service zo goed bevallen is.
Wij begrijpen je reactie helemaal. We blijven zoeken naar oplossingen om de kosten te drukken en hopen in de toekomst betere prijzen te kunnen offreren.
Een fijne dag en veel plezier met je herstelde data!