2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

2001 Reviews

Edwin

Prettige samenwerking, snel antwoorden op vragen en ze hebben geleverd

Doen wat ze zeggen

Misschien voortgang van het proces aangeven.

Beste Edwin,
Dank voor je positieve reactie!
Beste Edwin,
Dank voor je positieve reactie!
Je geeft aan dat het aangeven van de voortgang van het proces handig zou zijn. Op dit moment werken we aan een methode om klanten te allen tijden op de hoogte te houden.
Succes met je herstelde bestanden!

milo

Oke

veel info en prima klantenservice, vooral kwaliteits levering

betere communicatie als er vertraging is,
in de factuur wordt er een aantal dagen beloofd/geschat.
betere communicatie als er vertraging is,
in de factuur wordt er een aantal dagen beloofd/geschat.
Er was vertraging bij mijn reperatie. hierdoor duurde de reperatie twee maanden langer dan beloofd.
Ik heb toen steeds zelfs contact moeten zoeken over hoe de reperatie verliep en wanneer het klaar zou zijn (goed of fout).

Meer duidenlijkheid voor de klant zou fijn zijn, wel kwaliteit geleverd maar duurde erg lang (zonder iets te horen)

Beste Milo,
Bedankt voor je review.
Beste Milo,
Bedankt voor je review.
Het spijt ons dat je ervaring met ons wat minder is geweest wat betreft de communicatie en de duur van de recovery. Uiteraard is er door ons teruggekeken naar de communicatie en zien dat er voortijdig contact is geweest over dat deze recovery mogelijk kon uitlopen. Bij vorderingen in het proces, worden klanten onmiddellijk bericht. Als je geen bericht krijgt dan zijn er dus ook nog geen vorderingen geboekt. Echter, wij begrijpen je verbetertip volkomen. Op dit moment werken we aan een methode waarbij klanten het recovery-proces online kunnen volgen.
Al met al is onze extra moeite niet voor niets geweest.
Veel succes met je data!

Marc Pluijgers

Adequaat en goede communicatie. Wel bijzonder dat ik aanmaningen kreeg terwijl ik nog niet had aangegeven dat ik eea ook af wilde nemen.

Communicatie

Technische nog wat toelichting bij het bekijken van de herstelde bestanden

Beste Marc,
Bedankt voor je mening. Fijn te vernemen dat je een positieve ervaring met ons hebt gehad!
Beste Marc,
Ook dank voor je tip. We gaan kijken of we dit op een effectieve manier kunnen doorvoeren.
Succes met je herstelde data!

Hans Jonk

Ze doen wat ze beloven.

Duidelijke en snelle communIcatie

Nee.

Beste Hans,
Wij waarderen je positieve feedback enorm. Fijn dat je zo enthousiast bent over onze dienstverlening.
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!
Met vriendelijke...
Beste Hans,
Nog veel succes met alle herstelde bestanden!

Gerben vd Bruggen

Top

bijna alle bestanden terug

n.v.t.

Beste Gerben,
Beste Gerben,
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! Wij danken jou voor het ons toevertrouwen van jouw meest belangrijke foto’s en video. Die zijn uiteraard zeer kostbaar. Gelukkig is bijna alles weer terug.
Veel plezier met je herstelde data!
Team DRN

Prima, betrouwbaar, duidelijke communicatie, pro-actief hierbij.

Goed bereikbaar, heldere informatie, pro-actief meedenken, goed (por-actief) op de hoogte gehouden van het proces via de mail.

Beste klant,
Dank voor je reactie. Altijd fijn te lezen dat alles naar wens is geweest!
Veel succes met je data!

R. Diters

Goed. Betrouwbaar en maken waar wat ze beloven. Wij zijn heel tevreden met alle herstelde fotobestanden.

Goede communicatie / betrouwbaarheid

Van mij hoeven de ervaringen van de BN'ers niet. Beter zijn de ervaringen van bedrijven en particulieren, die duidelijker aanwezig moeten zijn. Nu

Beste klant,
Bedankt voor je openhartige feedback. Fijn dat je onze service als betrouwbaar hebt ervaren.
Beste klant,
Je verbetertip over de website nemen wij ten harte. We spelen hem gelijk door naar de juiste collega’s.
Veel succes met je herstelde data!

Victor

Goede, professionele en transparante service. Erg tevreden!

Bereikbaarheid en communicatie.

N.v.t.

Beste Victor,
Bedankt voor je reactie. Altijd fijn om een positieve beoordeling te lezen van een tevreden klant!
Veel succes met je herstelde bestanden!
Team...
Beste Victor,
Veel succes met je herstelde bestanden!

Paul Verdugt

Zeer professioneel en je wordt goed op de hoogte gehouden

Ze doen wat ze beloven

Het totale proces duurde toch nog wel lang, terwijl je zit te springen om je data....

Beste Paul,
Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent!
Beste Paul,
Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent!
Wij kunnen ons voorstellen dat het totale proces als langdurend kan worden ervaren, vooral als je zit te springen om je data. Wij doen altijd onze uiterste best om een zo goed mogelijk resultaat te creëren. Extra snelheid kan de kans op recovery onmogelijk maken.
Gelukkig heeft dat ook bij jou tot een succesvolle recovery geresulteerd.
Nog veel succes met je bestanden!

Micah

DRN heeft voor mij data van een defecte externe harde schijf gehaald. Voor zover ik kan beoordelen hebben ze dat goed gedaan, ik heb in ieder geval het grootste deel van de foto's weer.

procedure staat duidelijk uitgelegd

duidelijkere offerte: welke extra kosten komen erbij/

Beste Mica,
Bedankt voor je mening over onze service. Fijn dat de procedure duidelijk is uitgelegd.
We zullen bekijken hoe de kosten op de offerte nog duidelijker kunnen worden...
Beste Mica,
We zullen bekijken hoe de kosten op de offerte nog duidelijker kunnen worden weergegeven.
Veel succes met je herstelde foto's!