Medic Mobility Service

Ik heb een matige ervaring, aanvraag duurt erg lang voordat er definitief akkoord wordt afgegeven, terwijl er al twee lang wordt toe gezegd dat de financiering rond is. De medewerkers zijn wel... Ik heb een matige ervaring, aanvraag duurt erg lang voordat er definitief akkoord wordt afgegeven, terwijl er al twee lang wordt toe gezegd dat de financiering rond is. De medewerkers zijn wel uiterst vriendelijk.

Sterke en/of verbeterpunten?

Sneller en helder communiceren.

André van Zanten

Echt duidelijk en heel klantvriendelijk

Prima.

Franken

Prima service

Sterke en/of verbeterpunten?

Graag door 1 persoon en de zefde persoon afhandelen is een beetje verwarrend om door meerdere personen te woord te worden gestaan.

Ilovesushi Haarlem

Heel goed geholpen. Klantenservice is helemaal top. Alle vragen goed beantwoord. Heel erg blij mee

Snel en makkelijk
Digitale ondertekenen maar toch goed gekomen

Conny Antheunisse

Uitstekend

Gilbert verheijden

Perfect

Geen min punten

Verzijden

Jullie zijn snel, en regelen het uitstekend

Geen min punten

Marcel

Goede dienstverlening, vriendelijk en snel

Sterke en/of verbeterpunten?

Misschien minder bellen omtrend de autoverzekeringen.

True Taste BV

Klantgericht en snel, ze weten direct wie er aan de lijn is en hebben instantly de benodigde documenten of info bij de hand. Follow-up is accuraat en sympathieke mensen.

Sterk: professioneel, klantgericht
Verbeterpunten: geen, al zal niet iedereen prijs stellen op telefoontjes na 20.00u 's avonds. Voor mij was het een teken van snelheid en betrokkenheid.

Suzanne van der Hulst

Ik ben zeer deskunig geholpen en tijdens elk gesprek zeer netjes en duidelijk te woord gestaan.

Ze denk in oplossingen