personalised meida

snelheid

Maruneac Vasile

Een zeer goede ervaring met dit team, Patrick heeft me veel geholpen om de auto te kopen die ik wilde, nu kan ik ermee op de weg vliegen

Sterke en

Pardeep service

Ik heb geweldige ervaring met dit bedrijf. ze werken geweldig

10/10 super werk

WFS

Goede ervaring en snel geholpen

Sterke en/of verbeterpunten?

Telefoon aannemen met de bedrijfsnaam dat werd nog wel eens vergeten.

R. Blijleven Metselwerken

Hulsbosch

Simpel duidelijk en snel

Zeer vriendelijk

rovers

Snelle en goede bemiddeling.

Sterke en/of verbeterpunten?

goed bereikbaar per tel of mail.

Thomas Schoorel

Ervaring was zeer positief en ondanks dat ik met verschillende personen contact heb gehad binnen het bedrijf zijn ze allemaal erg professioneel!

Sterke en/of verbeterpunten?

Misschien zou het beter zijn om een vast aanspreekpunt te hebben binnen een aanvraag

R. H. Kasanmoerawi

Ik heb bij meerdere een offerte gevraagd en bij De Autofinancier zijn ze snel met offerte uitschrijven en nemen ze snel telefonisch contact op. Heel fijn en voornamelijk betrouwbaar komen ze over.... Ik heb bij meerdere een offerte gevraagd en bij De Autofinancier zijn ze snel met offerte uitschrijven en nemen ze snel telefonisch contact op. Heel fijn en voornamelijk betrouwbaar komen ze over. Niet opdringerig, maar behulpzaam, vriendelijk en meedenkend. Op emails wordt snel gereageerd. Doen niet moeilijk met meerdere offertes. Top..

Sterke en/of verbeterpunten?

Zijn vriendelijk, behulpzaam, denken mee. Commercieel, maar niet opdringerig. Ik heb met meerdere mensen gesproken en zij hoefden niet uit te zoeken wat er allemaal is besproken. Hun administratie... Zijn vriendelijk, behulpzaam, denken mee. Commercieel, maar niet opdringerig. Ik heb met meerdere mensen gesproken en zij hoefden niet uit te zoeken wat er allemaal is besproken. Hun administratie is dus oordelijk en duidelijk.

Gazi

Goed snel contact en ook leuk humor

Sterke en/of verbeterpunten?

Nee zit wel goed in mooi systeem