Snelle service zeer goede communicatie vriendelijke mevrouw aan de telefoon en ook de verdelgen super aardig.
R. van der Plaat
Contact opgenomen in verband met een wespennest onder het boeideel van de woning. Snel ter plaatse en vriendelijk. De wespen zijn met 1 bezoek met succes bestreden.
Schoor
Vakkundig geholpen en als het goed is zijn wij ervan verlost.Top
G. Handgraaf
Na het bellen op vrijdagmiddag , direct een sms dat hij zal terugbellen. Iets later werd er teruggebeld en werd verteld dat door de drukte, er iemand zal komen op maandag. Maandagmorgen was er...Na het bellen op vrijdagmiddag , direct een sms dat hij zal terugbellen. Iets later werd er teruggebeld en werd verteld dat door de drukte, er iemand zal komen op maandag. Maandagmorgen was er iemand van de bestrijdingsbrigade en legde uit wat hij ging. Na zijn werkzaamheden, nog verdere uitleg wat hij wat gedaan en dat een paar dagen zal duren voordat alle wespen waren vernietigd.
Anwar Hussainali
Heel goed en consequent afspraken nagekomen. Professionele behandeling en meneer die kwam.
Kevin
Snel en goed geholpen!! Na 1 dag geen last meer!
John Lankreijer
Zeer goed uitgevoerd
Daphne
Snel en vriendelijk geholpen.
Ruud van den Berg
Binnen dezelfde dag waarop ik belde al geholpen. En idd binnen 1 uur al bijna geen wesp meer te zien. Vriendelijke medewerkster die ons hielp.
Bart van der Wal
Snelle reactie, vriendelijk optreden en directie resultaat - prima