Gistermiddag gebeld over een wespennest en vanmorgen voor 08:30 uur al geholpen. Prima en vlotte service.
Bike corner
Binnen een uur mijn probleem op gelost.
Mo
Marco heeft een zorgvuldige inspectie gedaan en concludeerde dat het niet echt nodig is om te sprayen omdat er geen echte noodzaak is. Hij gaf goeie adviezen wat ik doen kon om vliegjes tegen te...Marco heeft een zorgvuldige inspectie gedaan en concludeerde dat het niet echt nodig is om te sprayen omdat er geen echte noodzaak is. Hij gaf goeie adviezen wat ik doen kon om vliegjes tegen te gaan. Uit voorzorg heeft hij toch iets gesprayd en hiervoor geen kosten berekend.
R.J. Dentz
Na verzoek was Mevr.Fabiola Vast binnen 2 uur bij ons, om ons te helpen. Haar advies hebben we direkt opgevolgd met succes. dik tevreden dus!
Mirjam de Jonge
Super snelle service, zeer klantgericht, snelle vakkundige bestrijding al na enkele uren geen wesp meer te zien. Ik beveel ze dan ook enorm aan.
Beekhuiszen
Supersnel gekomen en wespennest vakkundig verwijderd
van Vuuren
We zijn blij de wespen zijn weg
Gerard Bloemhof
Snel en goed geholpen met verwijderen van een wespennest