Snelle, adequate service met een duidelijke uitleg over wat er gebeurt en hoe we het voor de toekomst er minder kans is op het terugkomen van het wespennest
Ineke van der Poel
Erg tevreden. We hadden last van ratten. Medewerker was accuraat en wist al gauw wat hij moest doen. Hij plaatste blokjes lokaas op twee plaatsen onder de dakpannen, vastgezet met ijzerdraad, zodat...Erg tevreden. We hadden last van ratten. Medewerker was accuraat en wist al gauw wat hij moest doen. Hij plaatste blokjes lokaas op twee plaatsen onder de dakpannen, vastgezet met ijzerdraad, zodat ratten er niet mee aan de haal zouden kunnen. Twee weken later kwam hij terug voor controle. De rat(ten) hadden we na een paar dagen al niet meer gezien. Medewerker heeft overgebleven gif (ongeveer de helft was weg) weggehaald omdat de ratten zo goed als zeker niet terugkomen. Goede ervaring met Nick!
Mariam
Binnen 24 uur stond er een aardige medewerker voor de deur. Werkt netjes, kijkt nog even verder dan waar wij het wespennest hadden getraceerd. Heb er vertrouwen in dat het wespennest verdwijnt.
Ton Meijer
Vanmorgen gebeld, binnen het uur was er iemand van de brigade, en heeft een uitgebreide uitleg gegeven wat te doen en te laten, weer wat geleerd!! Na behandeling ongeveer 40 minuten later, geen...Vanmorgen gebeld, binnen het uur was er iemand van de brigade, en heeft een uitgebreide uitleg gegeven wat te doen en te laten, weer wat geleerd!! Na behandeling ongeveer 40 minuten later, geen beestje meer te zien!! Echt geweldig, bovendien als er na een week weer wespen uit en in gaan, komt de brigade deze dit gratis weer behandelen! Dat noem ik service!!
Joop Hartog
Top , dat bedrijf , ivm dak herstelwerkzaamheden waar we tegen een wespennest aanliepen , gelijk gebeld en binnen1,5 uur waren ze er en hebben het probleem netjes verholpen. En nog garantie ook.
Dhr. Winters
Ik belde Marco vanmorgen omdat ik een wespennest had zitten op mijn balkon. Dezelfde ochtend is vandaag nog een bestrijder langsgeweest en heeft het nest bestreden. Er is mij een garantie gegeven...Ik belde Marco vanmorgen omdat ik een wespennest had zitten op mijn balkon. Dezelfde ochtend is vandaag nog een bestrijder langsgeweest en heeft het nest bestreden. Er is mij een garantie gegeven dat als het nest over een dikke week nog actief is dat ze dan nog een keer terugkomen. De bestrijder was beleefd, werkte netjes opgeruimd en gaf duidelijke uitleg over wat hij deed. Ik ben voorlopig erg tevreden!
Annicka Eden
Super! Snel, vriendelijk en daadkrachtig!
Mevr Heijnen
Snelle reactie op mijn vraag/probleem. Meedenken en een stappenplan opstellen zodat je niet gelijk voor allerlei kosten komt te staan en het probleem bij de wortel wordt aangepakt.