Goede service, snel beschikbaar en erg goed geholpen. Zeker een aanrader!
Janine
Goed, snel en deskundig
Sarah
Waren snel ter plaatse en we werden goed geïnformeerd. Aanrader!
Zwaal
Waardeloos. Meneer Davenschot begon er niet aan. Het zat op een vervelende plek, te hoog, was groot, en hij kon geen garantie geven. ik moest maar iemand anders zoeken.
Adri Boek
Prima geholpen en fijne uitleg over hoe en wat van de wespen. even een weekje afgewacht en geen wesp meer in onze spouw meer te zien. Wij hebben dit bedrijf gekozen ivm het geven van de...Prima geholpen en fijne uitleg over hoe en wat van de wespen. even een weekje afgewacht en geen wesp meer in onze spouw meer te zien. Wij hebben dit bedrijf gekozen ivm het geven van de garantie.
Wies Witjes
Zeer goed, snel een afspraak kunnen maken en probleem snel en vakkundig verholpen.
Dylan
Super geholpen en erg snel. Dezelfde dag dat ik belde is er iemand langs gekomen en was het probleem gelijk verholpen. Goede service en ook nog was bijbehorende uitleg.
den uijl
Super.afgehandeld. geen wesp meer te zien!
L van der zee
Vanmiddag zijn ze geweest om de wespen te bestrijden en na 30 a 45 min uten waren ze weg