Zeer goed na dat ze geweest is na half uur tot 3 kwartier alles weg
Melanie van der Heiden
Vandaag gebeld. Wist niet of en hoe ze bij het nest moesten komen. Mevrouw was in de buurt kwam binnen een half uur even kijken en heeft vervolgens het nest besteden. Top geregeld, goede...Vandaag gebeld. Wist niet of en hoe ze bij het nest moesten komen. Mevrouw was in de buurt kwam binnen een half uur even kijken en heeft vervolgens het nest besteden. Top geregeld, goede service.
M. Kint
Vanmorgen hebben wij bezoek gehad van uw bestrijdingstechnicus, Fabiola Vast, zij heeft bij ons een wespennest bestreden en daarbij ons enige uitleg gegeven over haar werkzaamheden. Wij zijn zeer...Vanmorgen hebben wij bezoek gehad van uw bestrijdingstechnicus, Fabiola Vast, zij heeft bij ons een wespennest bestreden en daarbij ons enige uitleg gegeven over haar werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden.
Agnes
Snelle en goede service. Dezelfde dag al langsgekomen en de wespen bij mijn achterdeur bestreden. Geen wesp meer gezien daarna
P. Slisser
Snel en vakkundig geholpen. Goed uitleg + garantie op de werkzaamheden. Goede service!
Smeets
Eerlijk, snel een afspraak, duidelijk wat mogelijk is, ruimte voor overleg
Kees van der Haven
Snelle en vakkundig geregeld
Gonda
Vriendelijk, snel en deskundig. Ik ben van de wespen af!
Kampmeijer
Snelle efficiënte bestrijding van het wespennest naast onze voordeur, waardoor de buitenschilder weer snel door kon gaan met zijn werk
Saskia Reckers
Heel blij met de bestrijdingsbrigade. Was mogelijk om op zeer korte termijn een afspraak te maken