Ik kreeg snel contact en werd vriendelijk te woord gestaan. Op dezelfde dag kwam er nog iemand langs. Ik ben heel goed geholpen met informatie en advies!
Greet van Pelt
Vlot, snel en goed geholpen met mijn wespenplaag.
Lonneke De Bruyn
Snelle service, Ze kwamen meteen de volgende dag . Vriendelijke man . Snel verholpen van het wespennest.
Dave
Dag nadat ik belde kon er al iemand komen. Die legde goed uit wat hij ging doen. Na spuiten met gif was het wespennest in onze tuin weg. Geen last meer van gehad in de dagen erna.
L. Reinhard
Maandagochtend om 9 uur gebeld en om 11 uur al aanwezig! Supersnel opgelost!
M de Kruijf
Zaterdag avond 1700 u. gebeld voor wespennest , maandagmorgen 0930u. Werd het nest al bestreden. Omdat het goed bereikbaar was van binnenuit en van buiten
G.E Walgering
Vrijdag gebeld,pas om i6 u. Andere dag Zaterdag fantastische uitleg gehad om wespennest te verwijderen!
Martens
Op dinsdag gebeld en op woensdag al geholpen. Snelle service en correcte afhandeling.
Helder
Vanochtend gebeld en om 12 uur al opgelost.
Muis Vincent
Om 13 uur gebeld en om 16.15 stond men op de stoep. Netjes gevraagd of de hommels echt niet konden blijven, want het was toch een beschermde diersoort... Goed en snel geholpen!