Bij een vermoeden van bedwantsen kon meneer dezelfde ochtend al langskomen. Hij heeft uitgebreid onderzocht, meegedacht en advies gegeven en heeft zelfs een kapotte dakpan gerepareerd die hij...Bij een vermoeden van bedwantsen kon meneer dezelfde ochtend al langskomen. Hij heeft uitgebreid onderzocht, meegedacht en advies gegeven en heeft zelfs een kapotte dakpan gerepareerd die hij tijdens het onderzoek tegenkwam. Prettig contact en zeer schappelijke rekening mbt voorrijden.
E. Schattenberg
Prima resultaat. Goede uitleg gehad over hoe het nu verder gaat na de behandeling van de sleuven in de spouwmuur. De volgende dag al geen wespen meer gezien.
A. in 't Veld
Snel waren de wespen verdreven.
Martijn
J. Kerkhoven
Fijn geholpen! op een zaterdag gebeld, kort praatje gehad en maandagmorgen werden we al geholpen. binnen 15 minuten waren de wespen weg.
de Jong
Waardeloos. 169 betaalt en geen een muis gevangen. Later zelf 10 muizen gevangen met klemmen van in totaal 25 euro
F.G.M. Droog
Wij hadden een ingewikkeld wespennest tussen het plafond van ons dakkapel. Na 1 bewerking was het probleem niet volledig weg. De bestrijder is nog een keer langs geweest en nu is het probleem...Wij hadden een ingewikkeld wespennest tussen het plafond van ons dakkapel. Na 1 bewerking was het probleem niet volledig weg. De bestrijder is nog een keer langs geweest en nu is het probleem volledig opgelost. Het tweede bezoek viel onder garantie. Wij zijn uitstekend en vriendelijk geholpen.
De Bestrijdingsbrigade/ Ongediertebestrijding De Heuvelrug