We hadden een erg goede ervaring. Hij kon snel komen en had het nest snel gevonden en behandeld.

Corine de Mos

Top bedrijf!Gebeld en twee uurtjes later is het wespennest verwijderd!

Chris van Gelderen

Wij werden zeer snel en vakkundig geholpen.
De wespennnesten waren na één behandeling weg.

Linda

Professionele hulp, alles is secuur bekeken en goeie adviezen gegeven. Veel bestrijding achtergelaten. En gaten die op dat moment dichtgestopt konden worden zijn dichtgestopt

M. Slee

Zeer snelle reactie, ik werd gelijk teruggebeld. Marco kwam de volgende dag al en heeft gelijk het wespennest behandeld. Geen wesp meer te zien na een paar uur!

Marten

Zeer goede service. Afspraak kon snel gemaakt worden. Marco kon een dag later al komen. Hij is vervolgens ruim 2 uur bezig geweest om alle gaten te dichten. Sindsdien hebben we geen muis meer gezien... Zeer goede service. Afspraak kon snel gemaakt worden. Marco kon een dag later al komen. Hij is vervolgens ruim 2 uur bezig geweest om alle gaten te dichten. Sindsdien hebben we geen muis meer gezien of gehoord. Top!

Snelle en effectieve bestrijding van wespen. Zeer deskundig en servicegericht.

Rick Mostert

We ontdekten op vrijdagmiddag een wespennest in onze dakgoot. We hebben De Bestrijdingsbrigade gebeld en op zaterdagochtend stond de bestrijder al voor de deur.
Snel gehandeld en duidelijke...
Snel gehandeld en duidelijke uitleg over de verdere gang van zaken met het wespennest. Topservice.

De dag daarvoor gebeld en direct volgende dag de wespen bestreden. Nu eindelijk geen last meer van wespen. Goede service!

Marieke

Goed advies en kennis van zaken. Ik heb er alle vertrouwen in dat we snel van de muizen af zijn en weet waar ik zelf mee aan de slag kan. Zeer tevreden!