Op vrijdag einde van de dag gebeld en op zaterdag ochtend geholpen. Blij dat we zo snel van een wespennest afgeholpen zijn. Snelle prettige service.

Rene Wijers

Wij hadden last van een wespennest, Marco Nederpelt gebeld en hij zou rond half 2 komen. ‘s Middags belde hij netjes dat het waarschijnlijk wel een paar uur later zou worden want hij had een... Wij hadden last van een wespennest, Marco Nederpelt gebeld en hij zou rond half 2 komen. ‘s Middags belde hij netjes dat het waarschijnlijk wel een paar uur later zou worden want hij had een spoedgeval tussendoor. Hij kwam rond 18 uur, nest ingespoten en we hebben vanaf de dag erna geen last meer gehad. Top!

Herman Weijs

De man van de bestrijdingsbrigade kwam nog dezelfde dag en deed zijn werk snel en professioneel, tot mijn grote vreugde!

Duijves

Dinsdag gebeld en donderdags kon er al iemand langs komen om de zilvervisjes te bestrijden , nou ik ben heel blij dat het nu gedaan is , advies was wel om het na een week of 4/5 nog een keer te... Dinsdag gebeld en donderdags kon er al iemand langs komen om de zilvervisjes te bestrijden , nou ik ben heel blij dat het nu gedaan is , advies was wel om het na een week of 4/5 nog een keer te herhalen dus dat doen we dan ook !

Wespen nest was binnen een dag weg.
Goed en snel, ongeveer 5 minuten waren ze klaar

Swart Rail

Na een afspraak gemaakt te hebben tussen 12:00 en 14:00 niet op komen dagen nadat ik zelf gebeld heb om 14:45 krijg ik te horen dat ze een calamiteit hebben bij een "vaste klant" en vandaag niet... Na een afspraak gemaakt te hebben tussen 12:00 en 14:00 niet op komen dagen nadat ik zelf gebeld heb om 14:45 krijg ik te horen dat ze een calamiteit hebben bij een "vaste klant" en vandaag niet meer komen, dit is al het tweede ongedierte bestrijdings bedrijf dat zijn afspraak niet nakomt.
Blijkbaar is een " gewone klant" niet belangrijk.
Wederom weer maar een paar uurtjes kunnen slapen na mijn nachtdienst.

In de middag een wespennest in de spouwmuur onder ons keukenraam bespoten en 's avonds waren er al geen wespen meer te zien. Ideaal en snel opgeruimd. Afspraak maken was ook een voudig en vlot.

Nette en snelle service. Duidelijke uitleg. Geen overlast meer van zilvervisjes.

Snelle en correcte service. Goede toelichting over de behandeling van de bestrijding.
Vriendelijke rustige meneer.
Fijn dat er geen auto voorrijdt met de naam "ongedierte bestrijding",...
Vriendelijke rustige meneer.
Fijn dat er geen auto voorrijdt met de naam "ongedierte bestrijding", even iets vriendelijker zo!

Frans Thöene

Snel ter plaatste, probleem in één keer behandelen verholpen