Dinsdag avond gebeld donderdag ochten al geholpen. Alles netjes dicht zelfs het enorme gat onder de keuken !! En netjes de luchtgaten buiten dicht met klemmentjes ik ben helemaal blij en hopelijk...Dinsdag avond gebeld donderdag ochten al geholpen. Alles netjes dicht zelfs het enorme gat onder de keuken !! En netjes de luchtgaten buiten dicht met klemmentjes ik ben helemaal blij en hopelijk muisvrij!
Bij twijfel over houtworm in de houten vloerplank gelijk gebeld. Paar uur later al iemand langs geweest voor advies. Top service en gelijk tips gekregen om het te vervangen.
Er kon op zeer korte termijn een afspraak worden ingepland om het probleem te verhelpen. Nette en vriendelijke bestrijder met veel kennis van zaken. Ik ben meer dan tevreden.
José
Zeer vriendelijk contact. Goed werk geleverd
Erg prettig ervaring. Je belt ze, ze kunnen vrij snel langs komen, de bestrijder snapte gelijk hoe het zat en kon gelijk actie ondernemen. Erg kundig. Ik kon gelijk resultaat ziet. Top, als ik weer...Erg prettig ervaring. Je belt ze, ze kunnen vrij snel langs komen, de bestrijder snapte gelijk hoe het zat en kon gelijk actie ondernemen. Erg kundig. Ik kon gelijk resultaat ziet. Top, als ik weer iets heb zal ik ze weer bellen.
fam bos
Prima geregeld, waren er binnen 24 uur.
Melissa Janssen
We hadden last van de Franse Veldwesp, de bestrijder heeft deze effectief bestreden en we hebben er nu gelukkig geen last meer van. Goede service tegen een scherpe prijs.