Wijngaard

De nesten waren snel en veilig verwijderd.
De verwijderaar was vriendelijk en doelbewust.

J. van Dinter

Gebeld en ze konden die dag nog meteen komen. Professionele man die ook erg vriendelijk was. Prima service.

Henk Roest

Top Brigade, bedank! Last van zeer grote rattenplaag, maar is helemaal verholpen. Vriendelijke mensen aan de telefoon en ook hele vriendelijke bestrijder. Kon gelukkig ook snel langskomen. Groet!

Erik Admiraal

Perfecte bestrijding van de bedwantsen. 👍🏼

Alex Pepermans

Eindelijk geholpen om van onze muizen af te komen. Eerst zelf met Praxis en Bol.com producten geprobeerd maar die beesten waren te slim. Gelukkig direct geholpen zodat mijn vriendin weer rustig kon... Eindelijk geholpen om van onze muizen af te komen. Eerst zelf met Praxis en Bol.com producten geprobeerd maar die beesten waren te slim. Gelukkig direct geholpen zodat mijn vriendin weer rustig kon slapen, en ik ook.

Snel gehandelt en veel uitleg, nu hopen dat de ratten wegblijven.

Peter de Vries

We hadden last van muizen in onze keuken. Door de behandeling van de technicus van de Bestrijdingsbrigade zijn we nu van ons probleem af.

Jennifer van den Waardenburg

Vorige week teruggekomen van vakantie en nu veel last van jeuk en bultjes. Na veel gezoek op internet lijkt het erop dat er bedwantsen mee zijn gereisd in mijn koffer. Direct de bestrijder gebeld en... Vorige week teruggekomen van vakantie en nu veel last van jeuk en bultjes. Na veel gezoek op internet lijkt het erop dat er bedwantsen mee zijn gereisd in mijn koffer. Direct de bestrijder gebeld en het bleek inderdaad om bedwantsen te gaan. Het duurde even voordat De Bestrijdingsbrigade mijn slaapkamer had nagelopen maar heb sindsdien nergens last meer van.